הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשנות ימי אימון השבוע

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום התחלתי להתאמן לפני שבוע על מסת שריר ,ימי האימון שלי הם ימים ראשון שלישי חמישי ,היום יש צום ולא אכלתי אני יכול לעשות השבוע אימון בימי שני רביעי שישי ? או משהו כזה אשמח לעצות תודה

שלום התחלתי להתאמן לפני שבוע על מסת שריר ,ימי האימון שלי הם ימים ראשון שלישי חמישי ,היום יש צום ולא אכלתי אני יכול לעשות השבוע אימון בימי שני רביעי שישי ? או משהו כזה אשמח לעצות תודה

שאלת קיטבג - אבל כן...

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אח
יש לי עוד שאלה הרבה מבלבלים אותי אומרים שבגלל שרק התחלתי להתאמן עדיף לי להתחיל ממכונות ולא ממשקולות ,זה נכון ?
והאם אחת התוכניות מהלינקיה לתקופת מסה תתאים לי ?

תודה על התשובה אח
יש לי עוד שאלה הרבה מבלבלים אותי אומרים שבגלל שרק התחלתי להתאמן עדיף לי להתחיל ממכונות ולא ממשקולות ,זה נכון ?
והאם אחת התוכניות מהלינקיה לתקופת מסה תתאים לי ?
לחודש הראשון אני ממליץ על מכונות, שהמפרקים יתרגלו לתנועות, אחרי זה אפשר לעבור בכיף למשקלים חופשיים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה אחי
יש לי עוד שאלה שלא מצאתי תשובה הייתי שמח אם היית עוזר לי
אחרי האימון אני שותה אבקת חלבון אני יכול לאכול אחרי חצי שעה בערך חזה עוף או ביצים או אוכל עם חלבונים ? הגוף יקבל את החלבונים האלה וזה יחשב לי לאותו היום ? כי הבנתי שגוף יכול להכיל עד 30-40 גרם חלבון וזה תיסבך אותי

תודה רבה על התגובה אחי
יש לי עוד שאלה שלא מצאתי תשובה הייתי שמח אם היית עוזר לי
אחרי האימון אני שותה אבקת חלבון אני יכול לאכול אחרי חצי שעה בערך חזה עוף או ביצים או אוכל עם חלבונים ? הגוף יקבל את החלבונים האלה וזה יחשב לי לאותו היום ? כי הבנתי שגוף יכול להכיל עד 30-40 גרם חלבון וזה תיסבך אותי

אין עם זה בעיה, הגוף יכול לספוג הרבה יותר מ 40 גרם חלבון

אחרי האימון אני שותה אבקת חלבון אני יכול לאכול אחרי חצי שעה בערך חזה עוף או ביצים או אוכל עם חלבונים ?
אתה לא חייב לשתות אבקת חלבון אם אין לך צורך באמת, זה רק תוסף תזונה להשלמת חלבון. אם אתה יכול לאכול מתישהו אחרי האימון ארוחה שמכילה כמות טובה של חלבון, כמו חזה עוף לדוגמא, אז אתה לא צריך אבקה מיד אחרי.

הגוף יקבל את החלבונים האלה וזה יחשב לי לאותו היום ? כי הבנתי שגוף יכול להכיל עד 30-40 גרם חלבון וזה תיסבך אותי
הגוף יכול לספוג הרבה יותר מ-30-40 גרם חלבון בארוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית