הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברי מועדון במסעדות

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
היי חברים,

בתור חייל "עני" שמנסה לנצל מבצעים ראיתי שיש הרבה חברי מועדון שממש משתלם לעשות אותם לדוגמא ביביבי גפניקה בנדיקט וכו'
אשמח אם תוכלו לתת המלצות לחברי מועדון משתלמים שכדאי לעשות
עוד שאלה אם מישהו יודע, בחבר מועדון של גפניקה וגם בבנדיקט אם יש שני חברי מועדון באותו חשבון האם הם מתחלקים בנקודות או כל אחד מקבל את הנקודות המלאות?

נערך לאחרונה:
בתור חייל "עני", לא יותר זול לאכול בבית?
אם כבר מזכירים כרטיסי מועדון "שווים", ב- BBB מקבלים המבורגר חינם בחודש היום הולדת ובחודש יום הנישואין 50% הנחה על השולחן - לכל אורך החיים תמורת עלות חד פעמית של 60~ ש"ח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם כבר, מזכירים כרטיסי מועדון "שווים", ב- BBB מקבלים המבורגר חינם בחודש היום הולדת ובחודש יום הנישואין 50% הנחה על השולחן - לכל אורך החיים תמורת עלות חד פעמית של 60~ ש"ח.
טוב ברור שהגזמתי והעני היה בצחוק אבל כן מנסה לחסוך, זה לא שנאי אוכל כל יום אבל אין מה לעשות יוצא לי פעם פעמיים בחודש לאכול בחוץ עם חברים ואני רוצה אם כבר אני אוכל למצוא מקומות עם חברי מעודון משתלמים
וכן BBB זה החיים ותאמין לי שניצלתי את שתי ההטבות האלו במלואן, כנ"ל הבורגוס רינגס שהם מביאים פעם בכמה זמן מתנה

יש לי חבר של מועדון של ג'פניקה. בכל חודש אתה מקבל איזו מתנה כמו חמוצים יפנים, לפעמים רול פשוט וכו'. נחמד כזה.
ואין לי מושג לגבי השאלה עם הנקודות.

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר של מועדון של ג'פניקה. בכל חודש אתה מקבל איזו מתנה כמו חמוצים יפנים, לפעמים רול פשוט וכו'. נחמד כזה.
ואין לי מושג לגבי השאלה עם הנקודות.
וואלה לא ידעתי שהם גם מחלקים מתנות כמו הטבעות בצל של BBB עשיתי רק השבוע שם

אם כבר, מזכירים כרטיסי מועדון "שווים", ב- BBB מקבלים המבורגר חינם בחודש היום הולדת ובחודש יום הנישואין 50% הנחה על השולחן - לכל אורך החיים תמורת עלות חד פעמית של 60~ ש"ח.

אויש...

בחיאת, הבחור טוחן בצבא ורוצה מדי פעם לאכול בחוץ עם חברים. לא רואה שום בעיה עם זה.

אני מכיר מישהו שתמיד התרברב שהצליח לחסוך כסף בזמן הצבא בתור ג׳ובניק, שהוא התחתן, אף חבר שלו לא היה שם. מה לעשות, לשמור עם קשרים עם חברים כרוך בכסף.

אויש...

בחיאת, הבחור טוחן בצבא ורוצה מדי פעם לאכול בחוץ עם חברים. לא רואה שום בעיה עם זה.

אני מכיר מישהו שתמיד התרברב שהצליח לחסוך כסף בזמן הצבא בתור ג׳ובניק, שהוא התחתן, אף חבר שלו לא היה שם. מה לעשות, לשמור עם קשרים עם חברים כרוך בכסף.
האמת היום עם השדרוג של המשכורות אפשר גם וגם.. ג'ובניקים עושים 800 בחודש. עם התנהלות חכמה אפשר להסתדר ולחסוך. לא שהחיסכון הזה שווה משהו, בחודש אחד בחוץ עשיתי יותר מכל מה שחסכתי בצבא

• פותח/ת השרשור
האמת היום עם השדרוג של המשכורות אפשר גם וגם.. ג'ובניקים עושים 800 בחודש. עם התנהלות חכמה אפשר להסתדר ולחסוך. לא שהחיסכון הזה שווה משהו, בחודש אחד בחוץ עשיתי יותר מכל מה שחסכתי בצבא
זה גם מה שאני אומר, אנשים אומרים תחסוך הרבה ותעבדו אפילו אבל האקסטרה 1000-2000 שאני אעשה ואקרע את התחת בזמן הצבא אני אוכל להשלים בחודשיים שלושה של עבודה אחרי בלי לרצות למות

אני שירתתי שנתיים בבסיס סגור ושנה בבסיס פתוח (8 בבוקר עד 6 בערב בערך). בזמן השירות בבסיס פתוח עבדתי במשרה חלקית בתור ברמן ואת האמת? קודם כל נהניתי מהעבודה, ויותר מזה - נהניתי מהחופש לקנות משהו אם אני רוצה או לטוס לחופשה עם חברים.

כל אחד והסדר עדיפויות שלו.

• פותח/ת השרשור
מכירים עוד כאלה? ומישהו יודע בנוגע למה ששאלתי על החבר מועדון של ג'פניקה

ביביבי זה המבורגר חינם ביום הולדת לנצח נצחים
עריכה: שיט לא ראיתי שרשמו

מכירים עוד כאלה? ומישהו יודע בנוגע למה ששאלתי על החבר מועדון של ג'פניקה
לגבי ג'פניקה, כמו שאמרתי בכל חודש יש להם איזה משהו קטן במתנה אבל זה מותנה באכילה במסעדה והזמנה מעל 50 ש"ח.
אבל עשיתי את החבר מועדון דרך istudent אז אני לא יודע אם זה קשור לזה או שכל חברי המועדון מקבלים מתנה כל חודש.
תוריד את האפליקציה שלהם פתח את "מניפת ההטבות" ותבדוק.

יומנגס חבר מועדון מטורף. רק באותו היום שעשיתי אותו הוא כבר החזיר את העלות. כל ארוחה אתה מקבל צבירה של נקודות. פעמיים בשנה- יומולדת ויום מיוחד איזה שאתה בוחר. המבורגר חינם (כל אחד שתרצה) ועוד 2 תוספות שבבסיס הוא כבר כולל מלא תוספות זה יוצא המבורגר מטורף עם מיליון תוספות.

צבירת נקודות שאפשר אחר כך לקנות בנקודות מה שאתה רוצה.

כל פעם שיוצא משהו חדש כמו המבורגר יש הטבות גדולות כמו 50% וכו'

יש להם עכשיו יום הולדת או משהו אז למשך כמה שבועות כל שבוע מתחלפים מלא הטבות שהמועדון מקבלים- מנת צד חינם, 2 תוספות להמבורגר חינם, הנחה לכל השולחן וכו'....

בנוסף יש אירועים מיוחדים למועדון.

יש להם אפליקציה ממש נוחה עם הכל.

זה המועדון הכי מושקע שאני מכיר בנתיים.

• פותח/ת השרשור
לגבי ג'פניקה, כמו שאמרתי בכל חודש יש להם איזה משהו קטן במתנה אבל זה מותנה באכילה במסעדה והזמנה מעל 50 ש"ח.
אבל עשיתי את החבר מועדון דרך istudent אז אני לא יודע אם זה קשור לזה או שכל חברי המועדון מקבלים מתנה כל חודש.
תוריד את האפליקציה שלהם פתח את "מניפת ההטבות" ותבדוק.
אני חבר כבר חודש עוד לא קיבלתי משהו כזה, כנראה רק לסטודנטים
יומנגס חבר מועדון מטורף. רק באותו היום שעשיתי אותו הוא כבר החזיר את העלות. כל ארוחה אתה מקבל צבירה של נקודות. פעמיים בשנה- יומולדת ויום מיוחד איזה שאתה בוחר. המבורגר חינם (כל אחד שתרצה) ועוד 2 תוספות שבבסיס הוא כבר כולל מלא תוספות זה יוצא המבורגר מטורף עם מיליון תוספות.

צבירת נקודות שאפשר אחר כך לקנות בנקודות מה שאתה רוצה.

כל פעם שיוצא משהו חדש כמו המבורגר יש הטבות גדולות כמו 50% וכו'

יש להם עכשיו יום הולדת או משהו אז למשך כמה שבועות כל שבוע מתחלפים מלא הטבות שהמועדון מקבלים- מנת צד חינם, 2 תוספות להמבורגר חינם, הנחה לכל השולחן וכו'....

בנוסף יש אירועים מיוחדים למועדון.

יש להם אפליקציה ממש נוחה עם הכל.

זה המועדון הכי מושקע שאני מכיר בנתיים.
אני מקבל המבורגר חינם גם ביומולדת וגם ביום המיוחד??? ואיך הוא החזיר את העלות כבר באותו היום שעשית אותו?
ג'פניקה משתלם, אנחנו כל 4-5 פעמים יוצא ארוחה חינם על חשבון הנקודות
אני מסיק אז שאתם כמה עם חבר מועדון, השאלה שלי זה אם יש כמה חברי מועדון באותו שולחן האם כל אחד מקבל את מלוא הנקודות למשל הזמנתם כל השולחן ב200 שקל כל אחד מקבל 200 נקודות או שהנקודות מתחלקות בין כל חברי המועדון?

אני חבר כבר חודש עוד לא קיבלתי משהו כזה, כנראה רק לסטודנטים

אני מקבל המבורגר חינם גם ביומולדת וגם ביום המיוחד??? ואיך הוא החזיר את העלות כבר באותו היום שעשית אותו?

אני מסיק אז שאתם כמה עם חבר מועדון, השאלה שלי זה אם יש כמה חברי מועדון באותו שולחן האם כל אחד מקבל את מלוא הנקודות למשל הזמנתם כל השולחן ב200 שקל כל אחד מקבל 200 נקודות או שהנקודות מתחלקות בין כל חברי המועדון?
כן 2 המבורגרים חינם
קיבלתי המבורגר חינם באותו היום כבר או משהו, לא זוכר בדיוק מה היה רק זוכר שזה החזיר את העלות+ באותו הרגע שעשיתי את זה

אנחנו התכוונתי אני עם אישתי, רק לי יש יש חבר מועדון (יש לנו חלוקה, אני חבר מועדון במקומות של אוכל, היא במקומות של בגדים 😃).
נראה לי שזה בכל מקרה נרשם על חבר מועדון אחד כלשהו גם אם יש כמה בשולחן.

• פותח/ת השרשור
כן 2 המבורגרים חינם
קיבלתי המבורגר חינם באותו היום כבר או משהו, לא זוכר בדיוק מה היה רק זוכר שזה החזיר את העלות+ באותו הרגע שעשיתי את זה
מטורףף, הלכתי עכשיו לעשות חחחחח, זוכר כמה עולה? בנוגע לנקודות יש לך מושג אותה שאלה כמו על גפניקה? אם אנחנו כמה חברים הנקודות מתחלקות או שכל אחד מקבל את מלוא הנקודות?
אנחנו התכוונתי אני עם אישתי, רק לי יש יש חבר מועדון (יש לנו חלוקה, אני חבר מועדון במקומות של אוכל, היא במקומות של בגדים 😃).
נראה לי שזה בכל מקרה נרשם על חבר מועדון אחד כלשהו גם אם יש כמה בשולחן.
אני יודע שלמדו במוזס זה מתחלק וב ביביבי כל אחד למשל מקבל 50 נקודות בגלל זה אני שואל, לא נראלי שזה כמו שאמרת כי אז אנשים יריבו כל פעם מי ישים את החבר מועדון חחחחח

מטורףף, הלכתי עכשיו לעשות חחחחח, זוכר כמה עולה? בנוגע לנקודות יש לך מושג אותה שאלה כמו על גפניקה? אם אנחנו כמה חברים הנקודות מתחלקות או שכל אחד מקבל את מלוא הנקודות?

אני יודע שלמדו במוזס זה מתחלק וב ביביבי כל אחד למשל מקבל 50 נקודות בגלל זה אני שואל, לא נראלי שזה כמו שאמרת כי אז אנשים יריבו כל פעם מי ישים את החבר מועדון חחחחח
זה עולה 50 אם אני לא טועה שאתה מקבל בחזרה לקנייה בארוחה הבאה
זה מתחלק בין השולחן, כולם מקבלים נקודות לא רק אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית