הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה מטורפת ברעב

Or18637387366

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
סיימתי חיטוב ויש לי עלייה מטורפת ברעב עד כדיי איבוד השליטה העצמית סיימתי חיטוב על 150 גרם פחמימה ירדתי לאזור ה10% בן 17 והעלתי כל שבוע 50-75 גרם של פחמימה וכרגע אני עד
350-375 גרם של פחמימה עלייה איטית במשקל גוף של בערך 200 גרם בשבוע אוליי קצת יותר אבל אני מתחיל לאבד את עצמי עם ההתקפי רעב האלה ממה זה נובע? אני אוכל כל ארוחה לא מספקת אותי בכלל אפילו עשיתי ארוחה אחת של 250 גרם פחמימה מאורז (350 גרם לפני בישול) זה היה בערך סיר ולא הוזיז לי
משקל גוף 78 גובה 1:83 אחוז שומן-10

סיימתי חיטוב ויש לי עלייה מטורפת ברעב עד כדיי איבוד השליטה העצמית סיימתי חיטוב על 150 גרם פחמימה ירדתי לאזור ה10% בן 17 והעלתי כל שבוע 50-75 גרם של פחמימה וכרגע אני עד
350-375 גרם של פחמימה עלייה איטית במשקל גוף של בערך 200 גרם בשבוע אוליי קצת יותר אבל אני מתחיל לאבד את עצמי עם ההתקפי רעב האלה ממה זה נובע? אני אוכל כל ארוחה לא מספקת אותי בכלל אפילו עשיתי ארוחה אחת של 250 גרם פחמימה מאורז (350 גרם לפני בישול) זה היה בערך סיר ולא הוזיז לי
משקל גוף 78 גובה 1:83 אחוז שומן-10
צא לנייטרלי

• פותח/ת השרשור
רק בננה לפני אי וי מעבר לזה כל הפחמימות מורכבות שיכולתה שועל אורז בטטות
אני מאבד את זה!! עם אני לא מחזיק את עצמי חזק אני מפרק ביום קילו פחמימה

המלצה אישית שלי - להוריד מהכמות פחמימה ולהוסיף יותר שומן/חלבון. הרבה יותר משביע (אותי לפחות)
וגם אני סבלתי בעבר מרמת רעב מטורפת וזה מה שעזר לי אישית.
אני לא שובעת בשום צורה מפחמימה

דבר ראשון אתה בן 17 ועשית חיטוב, כרגע הגוף שלך משתולל כדי לנסות להמשיך לגדול.
דבר שני, זה יכול לקרות אחרי חיטוב, אתה פשוט צריך לאט לאט לחזור לנייטרלי ולהישאר שם, או מקסימום להיות במסה קלה.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אתה בן 17 ועשית חיטוב, כרגע הגוף שלך משתולל כדי לנסות להמשיך לגדול.
דבר שני, זה יכול לקרות אחרי חיטוב, אתה פשוט צריך לאט לאט לחזור לנייטרלי ולהישאר שם, או מקסימום להיות במסה קלה.
סבבה יכול להיות בגלל זה היו תופעות לוואי זוועתיות
נשירת שיער פתאומית
חוסר מטורף בדחף מיני (0 דחף מיני)
חוסר בשמחת חיים
עלייה מטורפת ברעב
חולשה קיצונית
?
יצאו לי גם רצות ast וCPK ממש מטורפות פי 40 CPI אני חושב למרות שנפח האימון שלי לא גבוהה בכלל 12-15 סטים שבועיים לכל שריר אבל אני מזיין את עצמי ממש היו מקרים של דימום מהאף אוזניים
Cpk

סבבה יכול להיות בגלל זה היו תופעות לוואי זוועתיות
נשירת שיער פתאומית
חוסר מטורף בדחף מיני (0 דחף מיני)
חוסר בשמחת חיים
עלייה מטורפת ברעב
חולשה קיצונית
זה נשמע כמו חיטוב קיצוני בטירוף, לא מומלץ בכלל, במיוחד לא בגיל שלך

יצאו לי גם רצות ast וCPK ממש מטורפות פי 40 CPI אני חושב למרות שנפח האימון שלי לא גבוהה בכלל 12-15 סטים שבועיים לכל שריר אבל אני מזיין את עצמי ממש היו מקרים של דימום מהאף אוזניים
גם זה משהו שלא כדאי שיקרה. תעשה לעצמך טובה ותיקח מאמן

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אחי אני נראלי יקח צעד אחורה בישביל 5 קדימה
קצת מוזר לי שזה קרא ככה כי זה היה חיטוב כמו שצריך ירידה של אחוז ממשקל גוף בשבוע במשך שמונה שבועות

סבבה תודה אחי אני נראלי יקח צעד אחורה בישביל 5 קדימה
קצת מוזר לי שזה קרא ככה כי זה היה חיטוב כמו שצריך ירידה של אחוז ממשקל גוף בשבוע במשך שמונה שבועות
זה למה אני לא ממליץ על חיטוב במהלך גיל ההתבגרות אלא אם אתה בעודף משקל

זה נשמע כמו חיטוב קיצוני בטירוף, לא מומלץ בכלל, במיוחד לא בגיל שלך

גם זה משהו שלא כדאי שיקרה. תעשה לעצמך טובה ותיקח מאמן
סלילה שאני נדחף, גם לי הייתה נשירת שיער, אפדר להבין ממה זה נובע? האם אתה יודע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית