הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה אני ממש בקטע של חטיפי חלבון. זה סוגר לי פינה כשאני מחוץ לבית. וגם החשק למשהו טעים..
אלו אתם הכי אוהבים?
ואלו הכי מומלצים מבחינת ערכים - קלוריות לטובת הנפח

אני ניסיתי את הקומבט פטל ושוקולד לבן ואהבתי ממש.
ואת החטיפים של אולין בטעם חמאת בוטנים
ובטעם פירות יער. והם מומלצים מבחינת ערכים.
(לא אוהבת שוקולד רגיל בשום צורה שהיא)
ועכשיו הזמנתי קווסט גם בטעם שוקולד לבן ופטל ונראה לי שהוא מומלץ מבחינת ערכים

אשמח גם המלצות לחטיפים שהם בלי שוקולד רגיל,לבן מתקבל בשמחה:blush:

נערך לאחרונה:
מה הכי טוב שלהם לדעתך?
לא ניסיתי עוגת יום הולדת אבל כן את העוגייה בטעם הזה (גם כן של מאסלפארם) וזה היה ממש גרוע אז אין סיכוי שאזמין חטיף כזה.
ניסיתי עוגת שוקולד,בצק עוגיות, בצק עוגיות כפול, קינמון ומה שרשום למעלה.
העוגת שוקולד והחמאת בוטנים הכי טובות. אבל גם הקינמון מעניין ושונה.

את בחורה מלאת אהבה 😛
דומעת קצת:wub:
מלאת אוכל....

לא ניסיתי עוגת יום הולדת אבל כן את העוגייה בטעם הזה (גם כן של מאסלפארם) וזה היה ממש גרוע אז אין סיכוי שאזמין חטיף כזה.
ניסיתי עוגת שוקולד,בצק עוגיות, בצק עוגיות כפול, קינמון ומה שרשום למעלה.
העוגת שוקולד והחמאת בוטנים הכי טובות. אבל גם הקינמון מעניין ושונה.
לי אין בעיה עם שום טעם אז בטוח אוהב את העוגת יום הולדת. הזמנתי גם את הקינמון. גם נשמע מעניין

מהכי טעים להכי פחות (כולם טעימים אבל):
1. Bsn chocolate crunch
2. Bsn salted toffee pretzel
3. Combat chocolate chip cookie dough
4. Combat double stuffed cookie dough

טוב אז הגיע לי היום מארז מיקס של חטיף ה6 שכבות של myprotein, אני יכול להגיד בפה מלא שהטעם קרם עוגיות זה הדבר הכי טעים בעולם!
גם העוגת יומולדת ממש טובה ואת הלימון והשוקולד עדיין לא ניסיתי, ממליץ ממש!

קבצים מצורפים

• F8ED1085-DC63-4422-A28C-10E10C73F435.jpeg
    F8ED1085-DC63-4422-A28C-10E10C73F435.jpeg
    KB 82.9 · צפיות: 123
  • 8E87B1E1-7535-4CE5-9D77-8A2D7A2F57FC.jpeg
    8E87B1E1-7535-4CE5-9D77-8A2D7A2F57FC.jpeg
    KB 88.7 · צפיות: 126
  • 45D78BF5-A917-4A2C-ADA4-4A542A451A4A.jpeg
    45D78BF5-A917-4A2C-ADA4-4A542A451A4A.jpeg
    KB 95 · צפיות: 125
  • 2E48277E-BB3A-4BAD-AC22-1718B3604FFD.jpeg
    2E48277E-BB3A-4BAD-AC22-1718B3604FFD.jpeg
    KB 81.9 · צפיות: 122
טוב אז הגיע לי היום מארז מיקס של חטיף ה6 שכבות של myprotein, אני יכול להגיד בפה מלא שהטעם קרם עוגיות זה הדבר הכי טעים בעולם!
נראה מגרה בטירוף!
אוכל זה אהבה, לא ככה? 🤣
אוכל זה ה-אהבה

מאיפה קונים כזה? :0

אגב, אני מדמיינת אותך אומר בפה מלא (כפשוטו) "הרקמוגיות זה הדבר הכי טעימבעולם!" וזה נורא משעשע:lol:🤣

כמה זה עלה לך כולל משלוח? וכמה חטיפים יש בחבילה?

כמה זה עלה לך כולל משלוח? וכמה חטיפים יש בחבילה?
135 מהאתר של vitamins ninja כולל משלוח ל12 חטיפים(4 טעמים שונים x 3 מכל טעם),
באתר של myprotein הם זולים יותר ובנוסף לזה המשלוח חינם אם אתה מזמין מעל 255 שח אבל אין מארז של כמה טעמים אלא כל טעם בנפרד..
בינתיים לא יצא לי לטעום את השוקולד והלימון אבל הקרם עוגיות יותר טעים מכל טעמי/טוויסט/טורטית שאתה יכול לקנות פה בסופר

העוגת יום הולדת היה לגמרי נחמד. מזכיר את הקורנפלקס פירות למי שמכיר
הקומבט קינמון מטורף!

הקומבט קינמון מטורף!

אמרתי לך שתאהבי אותווו!!!! 🤯

אני אישית חיבבתי ולא יותר...
ודווקא את הפטל שוקולד לבן של קווסט אהבתי ממש חחחחח
נראלי אנחנו בדיוק הפוכות כשזה נוגע לטעמים... ;)

אמרתי לך שתאהבי אותווו!!!! 🤯

אני אישית חיבבתי ולא יותר...
ודווקא את הפטל שוקולד לבן של קווסט אהבתי ממש חחחחח
נראלי אנחנו בדיוק הפוכות כשזה נוגע לטעמים... ;)
לגמרי! אהבתי אותו ממש

כל מי שאוכל פה חטיפי חלבון, יצא לי לנסות כמה בעבר אם אני לא טועה הם היו של אול אין ועוד איזה כמה סוגים שסתם קניתי בסופר פארם ומהרבה תגובות באינטרנט הם פשוט לעיסים ברמות... המרקם שלהם רע ולא קרוב לפסק זמן ודומיו והטעם בכלל לא וואו, מה שאתם פה אומרים שזה טעים זה גם ככה ופשוט לכם זה טעים או שפשוט ניסיתי כמה לא טובים? למה שלא תאכלו במקום את הGO של תנובה או PRO שהם גם עם פחות קלוריות וגם טעימים ברמה שאני נהנה מהם ברמה של גלידת שוקולד

כל מי שאוכל פה חטיפי חלבון, יצא לי לנסות כמה בעבר אם אני לא טועה הם היו של אול אין ועוד איזה כמה סוגים שסתם קניתי בסופר פארם ומהרבה תגובות באינטרנט הם פשוט לעיסים ברמות... המרקם שלהם רע ולא קרוב לפסק זמן ודומיו והטעם בכלל לא וואו, מה שאתם פה אומרים שזה טעים זה גם ככה ופשוט לכם זה טעים או שפשוט ניסיתי כמה לא טובים? למה שלא תאכלו במקום את הGO של תנובה או PRO שהם גם עם פחות קלוריות וגם טעימים ברמה שאני נהנה מהם ברמה של גלידת שוקולד
כי זה אף פעם לא יהיה טעים אם תשווה את זה לפסק זמן. זה בא להחליף את החשק למתוק ולא להחליף את הקינדר שאתה רגיל לאכול (באותה מידה אתה יכול לאכול קינדר) אבל אני נהנית לאכול וגם לקבל תועלת מהעיניין(החלבון) בלי שום קשר לי זה טעים בטירוף ואעדיף את זה מאשר לרדת על חבילה של בלונדי מבחינת רגשות אשם(אוכלת גם בלונדי בלי שום קשר) מסכימה שמבחינה קלורית אכן אפשר למצוא דברים טובים יותר. אבל כרגע אני במסה וזה משתלב לי מעולה ויש ימים שאין זמן או לא מספיקה וגיליתי שאני ממש עצבנית שאני רעבה אז זורקת בתיק אחד כזה וזה סוגר לי פינה.

כי זה אף פעם לא יהיה טעים אם תשווה את זה לפסק זמן. זה בא להחליף את החשק למתוק ולא להחליף את הקינדר שאתה רגיל לאכול (באותה מידה אתה יכול לאכול קינדר) אבל אני נהנית לאכול וגם לקבל תועלת מהעיניין(החלבון) בלי שום קשר לי זה טעים בטירוף ואעדיף את זה מאשר לרדת על חבילה של בלונדי מבחינת רגשות אשם(אוכלת גם בלונדי בלי שום קשר) מסכימה שמבחינה קלורית אכן אפשר למצוא דברים טובים יותר. אבל כרגע אני במסה וזה משתלב לי מעולה ויש ימים שאין זמן או לא מספיקה וגיליתי שאני ממש עצבנית שאני רעבה אז זורקת בתיק אחד כזה וזה סוגר לי פינה.
לא עדיף אז PRO או GO שגם חלבון טוב גם קלוריות טובות וגם טעים לגמרי ברמה של מעדן רגיל לגמרי ואפילו יותר ממעדנים רגילים?

לא עדיף אז PRO או GO שגם חלבון טוב גם קלוריות טובות וגם טעים לגמרי ברמה של מעדן רגיל לגמרי ואפילו יותר ממעדנים רגילים?
אני מחפשת משהו שיסגור לי את הפינה של המתוק עם הקפה. לא מחפשת מעדן. למרות שאני אוכלת גם את הפרו במהלך היום...החטיפי חלבון סוגרים לי את החשק לשוקולד לבן שאני חושקת במהלך היום יום

וואי חופשי שהוא יותר טעים ממעדן רגיל חחחח

אני מחפשת משהו שיסגור לי את הפינה של המתוק עם הקפה. לא מחפשת מעדן. למרות שאני אוכלת גם את הפרו במהלך היום...החטיפי חלבון סוגרים לי את החשק לשוקולד לבן שאני חושקת במהלך היום יום

בול.

בשבילי הם די סוגרים את הפינה, הם כולם בטעמי פירות ומתוקים כמו כלך יוגורט פירות רגיל של MULER ודומיהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית