הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לגיינר

abyss1200

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
שלום לכולם 😃

אני שוקל 62 ק"ג, בן 26 וגובה 1.73.

קשה לי לאכול וחשבתי לנסות גיינר, ראיתי שרוב הגיינרים הם לא ממש בריאים ומכילים הרבה סוכר.

רציתי לדעת האם הגיינר הזה טוב, הבנתי שהוא על בסיס שיבולת שועל ? :

Weight Gainer Blend

כעקרון אני רוצה לנסות סביבות חודש לראות אם יש שיפור גם באימונים שלי.

כרגע אני אוכל פחות מה RMR שלי אפילו, סביבות 1400 קלוריות ביום ( אני יודע שזה כלום).

תודה.

קשה לי לאכול וחשבתי לנסות גיינר, ראיתי שרוב הגיינרים הם לא ממש בריאים ומכילים הרבה סוכר.
אם אתה צורך כמות הגיונית של גיינר ביום אז זה ממש לא נורא שיהיו שם סוכרים, סוכר זה לא מזיק בכמויות הגיוניות.
דווקא גיינר עם הרבה סוכרים זה פתרון לא רע לאנשים שמתקשים לאכול כי ככה הגיינר יתעכל מהר ולא יכביד עליהם בארוחות הבאות

אם אתה צורך כמות הגיונית של גיינר ביום אז זה ממש לא נורא שיהיו שם סוכרים, סוכר זה לא מזיק בכמויות הגיוניות.
דווקא גיינר עם הרבה סוכרים זה פתרון לא רע לאנשים שמתקשים לאכול כי ככה הגיינר יתעכל מהר ולא יכביד עליהם בארוחות הבאות
גם בכמויות לא הגיוניות סוכר לא מזיק לא?

• פותח/ת השרשור

מה זה כמות הגיונית ? אני צריך בערך להשלים 1000 קלוריות מהגיינר.

הגיינר הזה למשל סבבה ? :

DYMATIZE - SUPER MASS GAINER

נניח מנה ביום

נערך לאחרונה:

הגיינר הזה למשל סבבה ? :

DYMATIZE - SUPER MASS GAINER

נניח מנה ביום

אלו המרכיבים של הגיינר שציינת:

Other Ingredients: Maltodextrin, protein blend (whey protein concentrate, milk protein isolate, whey protein isolate, whey protein hydrolysate, micellar casein), sunflower creamer (sunflower oil, maltodextrin, sodium caseinate, mono & diglycerides, natural tocopherols and tricalcium phosphate), cocoa powder

המרכיב הראשון הוא פחמימה מוכרת בגיינרים שנקראת מלטודקסטרין, הנחשבת לפחמימה "לא איכותית", וההתייחסות אליה בז'אנר שלנו, למרות היותה פחמימה מורכבת, דומה לסוכר לבן בעקבות האינדקס הגליקמי הגבוה שלה.
(אם תריץ חיפוש אתה תגלה אין סוף אינפורמציה על הנושא, ועל הפחמימה הספציפית)

- למרות שמדובר בפחמימה עם אינדקס גבוה, אם אתה אדם בריא, אין לך ממה לחשוש משימוש של מנה ביום
(מתכוון לסקופ אחד)

מה שכן אבל, יש אלטרנטיבות טובות יותר מהגיינר הזה, אם אנחנו מדברים על "האיכות" אז הגיינר שציינת של מיי פרוטאין,
מורכב מפחמימה איכותית יותר

ואם האיכות לא מעניינת כרגע, ישנה האפשרות לקנות את הפחמימה והחלבון בנפרד ולהרוויח גם כמות גדולה יותר, גמישה יותר, וזולה יותר (מלט בנפרד ואבקת חלבון)

הגיינר הזה לא יותר טוב מ85% מהגיינרים בשוק, ואין סיבה שתשלם עליו מחיר גבוה..

נערך לאחרונה:
גם בכמויות לא הגיוניות סוכר לא מזיק לא?
צריך להגדיר כמה זה כמויות לא הגיוניות וכמה מהתפריט שלך הוא סוכר.
בכל מקרה זו שאלה מורכבת מדי, ושפוט תימנע מכמויות מוגזמות

1000 קלוריות בכללי זה יותר מדי להשלים מגיינר.
עדיף לצמצם את המקום של גיינר ביום למינימום והשאר מאוכל.
במידה ואתה צריך חלק גדול מגיינר אז כבר עדיף לקחת "תחליפי ארוחה", שזה גיינר עם תוספת ויטמינים ולפעמים גם סיבים. זה לא אידאלי, אבל זה יעשה את העבודה

• פותח/ת השרשור
אלו המרכיבים של הגיינר שציינת:

המרכיב הראשון הוא פחמימה מוכרת בגיינרים שנקראת מלטודקסטרין, הנחשבת לפחמימה "לא איכותית", וההתייחסות אליה בז'אנר שלנו, למרות היותה פחמימה מורכבת, דומה לסוכר לבן בעקבות האינדקס הגליקמי הגבוה שלה.
(אם תריץ חיפוש אתה תגלה אין סוף אינפורמציה על הנושא, ועל הפחמימה הספציפית)

- למרות שמדובר בפחמימה עם אינדקס גבוה, אם אתה אדם בריא, אין לך ממה לחשוש משימוש של מנה ביום
(מתכוון לסקופ אחד)

מה שכן אבל, יש אלטרנטיבות טובות יותר מהגיינר הזה, אם אנחנו מדברים על "האיכות" אז הגיינר שציינת של מיי פרוטאין,
מורכב מפחמימה איכותית יותר

ואם האיכות לא מעניינת כרגע, ישנה האפשרות לקנות את הפחמימה והחלבון בנפרד ולהרוויח גם כמות גדולה יותר, גמישה יותר, וזולה יותר (מלט בנפרד ואבקת חלבון)

הגיינר הזה לא יותר טוב מ85% מהגיינרים בשוק, ואין סיבה שתשלם עליו מחיר גבוה..

תודה על ההסבר המפורט, כעקרון אני רוצה לנסות רק לחודש לראות אם יש שיפור, כמובן שאם אני אראה שיש שיפור אז עכשיו לעבור למשהו בריא יותר.
השאלה אם אקח חודש את הגיינר של DYMATIZE האם זה יפגע לי בגוף (מבחינה בריאותית) ?

במידה ואתה צריך חלק גדול מגיינר אז כבר עדיף לקחת "תחליפי ארוחה", שזה גיינר עם תוספת ויטמינים ולפעמים גם סיבים. זה לא אידאלי, אבל זה יעשה את העבודה

תודה,הבעיה שרוב הזמן אני בעבודה (אני מניח שהרוב ככה) וגם כל ההתעסקות של הכנת אוכל.
כמו שכתבתי ל nyeoNi אני מעוניין לנסות גיינר לחודש לראות האם יש שיפור גם באימונים וגם בכללי ואז אעבור למשהו בריא יותר.

הבעיה שקשה לי לאכול הרבה, לכן אני רוצה לנסות גיינר.

שוב פעם בהמשך לנושא שכבר דיברנו עליו למה גם תחליף ארוחה כזה שיש בו ויטמינים ואפילו סיבים לא שווה ערך למזון רגיל? הרי כשמורידים ויטמינים סיבים ומינרלים קלוריה זה קלוריה

השאלה אם אקח חודש את הגיינר של DYMATIZE האם זה יפגע לי בגוף (מבחינה בריאותית) ?
בחודש בטוח לא

שוב פעם בהמשך לנושא שכבר דיברנו עליו למה גם תחליף ארוחה כזה שיש בו ויטמינים ואפילו סיבים לא שווה ערך למזון רגיל? הרי כשמורידים ויטמינים סיבים ומינרלים קלוריה זה קלוריה
כי לא בהכרח הכמויות טובות, לא בהכרח נותן את אותו אפקט מבחינת העיכול והספיגה של החומרים השונים

אני הייתי הולך על הגיינר של מיי פרוטאין.
אנשים חושבים שהגוף שלנו זה פח זבל שצריך להעמיס בו "קלוריות" ולא מעניין האיכות וזה חמור מאוד.
אם אכפת לך מעצמך ומהגוף שלך ואתה חייב גיינר אז תצרוך רק גיינר שמבוסס על חומרים איכותיים כמו שיבולת שועל או כל פחמימה איכותית אחרת.
בשום פנים ואופן אל תכניס לגוף טונות סוכרים גם אם יגידו לך שהגוף שלך בריא, כל אחד שהפך להיות חולה היה בריא לפני ככה שזאת לא טענה מספיק טובה.
מה גם שהגיינר שלהם לא יקר בכלל אז למה לא?

אני הייתי הולך על הגיינר של מיי פרוטאין.
אנשים חושבים שהגוף שלנו זה פח זבל שצריך להעמיס בו "קלוריות" ולא מעניין האיכות וזה חמור מאוד.
אם אכפת לך מעצמך ומהגוף שלך ואתה חייב גיינר אז תצרוך רק גיינר שמבוסס על חומרים איכותיים כמו שיבולת שועל או כל פחמימה איכותית אחרת.
בשום פנים ואופן אל תכניס לגוף טונות סוכרים גם אם יגידו לך שהגוף שלך בריא, כל אחד שהפך להיות חולה היה בריא לפני ככה שזאת לא טענה מספיק טובה.
מה גם שהגיינר שלהם לא יקר בכלל אז למה לא?
מה הופך סוג פחמימה אחד ליותר טוב מהשני אם מוציאים מהמשוואה ויטמינים וסיבים?

בMy Protein יש אבקה של שיבולת שועל שאפשר להוסיף לאבקת חלבון ממש בזול,יותר משתלם,יותר בריא ויותר קל לשלוט בערכים.

מה הופך סוג פחמימה אחד ליותר טוב מהשני אם מוציאים מהמשוואה ויטמינים וסיבים?

ויטמינים, סיבים ומינרלים זה דבר ראשון וזה דבר מאוד משמעותי.
דבר שני זה סגולות רפואיות שיש לפחמימות איכותיות לעומת פחמימות נחותות. למשל כמו שיבולת שועל שהיא מאזנת את רמות הסוכר בגוף, מפחיתה סיכון במחלת הסרטן, מחזקת את המערכת החיסונית, מקור עשיר של מגנזיום, מונעת מחלות לב וכו' לעומת סוכר שדווקא עליו יש מחקרים הפוכים כי מוכיחים שהוא רק גורם נזק לגוף לטווח הארוך (בכמויות גדולות).

ויטמינים, סיבים ומינרלים זה דבר ראשון וזה דבר מאוד משמעותי.
אמרתי לבודד את זה כי בצורה מסויימת טיפלנו בעניין קודם עם תוספת של ויטמינים, מינרלים, וסיבים

דבר שני זה סגולות רפואיות
פה איבדת אותי. איזה סגולות רפואיות יש לפחמימה עצמה כשמוציאים מהמשוואה את הויטמינים, מינרלים, וסיבים?

שיש לפחמימות איכותיות לעומת פחמימות נחותות. למשל כמו שיבולת שועל שהיא מאזנת את רמות הסוכר בגוף, מפחיתה סיכון במחלת הסרטן, מחזקת את המערכת החיסונית, מקור עשיר של מגנזיום, מונעת מחלות לב וכו' לעומת סוכר שדווקא עליו יש מחקרים הפוכים כי מוכיחים שהוא רק גורם נזק לגוף לטווח הארוך (בכמויות גדולות).
כל מה שאתה מתאר לא מגיע מהפחמימה עצמה, אלא ממה שמגיע עם הפחמימה.
סוכר גם לבד לא גורם לשום בעיה כשהוא מגיע בקונטקסט של תפריט בריא יותר.

אמרתי לבודד את זה כי בצורה מסויימת טיפלנו בעניין קודם עם תוספת של ויטמינים, מינרלים, וסיבים

פה איבדת אותי. איזה סגולות רפואיות יש לפחמימה עצמה כשמוציאים מהמשוואה את הויטמינים, מינרלים, וסיבים?

כל מה שאתה מתאר לא מגיע מהפחמימה עצמה, אלא ממה שמגיע עם הפחמימה.
סוכר גם לבד לא גורם לשום בעיה כשהוא מגיע בקונטקסט של תפריט בריא יותר.

תוספת של ויטמינים ומינרלים בצורה מלאכותית לא הוכחה כיעילה, כך שלא פתרת את הבעיה.

הסגולות של הפחמימה זה השילוב והיחס בין כל הויטמינים, המינרלים והסיבים. בפחמימה אחת יהיה המון מגנזיום שיכול לסייע ל- X ובפחמימה אחרת תהיה עשירה מאוד בנוגדי חמצון שיסייעו ל- Y וכו'.

סוכר לבד, לא תורם כלום לגוף חוץ מקלוריות ולאור המון מחקרים בנושא הוא רק יכול לגרום להעלאת רמות השומנים בדם וגורם לכבד שומני, גורם לגליקציה שמזיקה לחלבוני הגוף, מעודד דלקת כרונית ומאיץ הזדקנות וכו'.
לא תמצא מחקרים שליליים על פחמימות איכותיות כמו שיבולת שועל.

עכשיו בינינו אם החלטת לצרוך גיינר ולא אוכל רגיל באיזה אבקה תבחר? אבקת שיבולת שועל שמכילה באופן טבעי ויטמינים, סיבים ומינרלים שכל המחקרים עליה חיוביים ומדובר במקור מצוין להעלאה בכמות הפחמימות או שתחבר באבקת סוכר שלא מכילה שום ערך מוסף ו/או מכילה ויטמינים בצורה מלאכותית ויש אלפי מחקרים שרק מזהירים מצריכה מוגברת של סוכר עם כל המחלות שזה יכול להביא.

המחיר בינינו הוא אותו מחיר, גיינר שיבולת שועל נמכר באותו מחיר כמו גיינר מלטודקסטרין.

אז השאלה מה אתה מכניס לגוף שלך? לדבר החשוב שלך בחיים?

תוספת של ויטמינים ומינרלים בצורה מלאכותית לא הוכחה כיעילה, כך שלא פתרת את הבעיה.
מאיפה הבאת את השטות הזאת?

הסגולות של הפחמימה זה השילוב והיחס בין כל הויטמינים, המינרלים והסיבים. בפחמימה אחת יהיה המון מגנזיום שיכול לסייע ל- X ובפחמימה אחרת תהיה עשירה מאוד בנוגדי חמצון שיסייעו ל- Y וכו'.
זה הכל שאלה של כמויות ומה מקור למה. זה לא שילוב מיסטי ביניהם שעושה את העבודה, אלא הכל שאלה של מה אתה מקבל וכמה

סוכר לבד, לא תורם כלום לגוף חוץ מקלוריות ולאור המון מחקרים בנושא הוא רק יכול לגרום להעלאת רמות השומנים בדם וגורם לכבד שומני, גורם לגליקציה שמזיקה לחלבוני הגוף, מעודד דלקת כרונית ומאיץ הזדקנות וכו'.
אתה מדבר על סוכר עודף, בקונטקסט של עודף קלורי, לא על נטו סוכר

לא תמצא מחקרים שליליים על פחמימות איכותיות כמו שיבולת שועל.
לא תמצא גם עודף של מחקרים חיוביים, כי פשוט לא חוקרים כל מזון בנפרד אלא אם יש לו תמריץ מתעשיה מסויימת מהסיבה הפשוטה שזה דבילי לבדוק כל מזון שלא שונה מהותית מהשאר

• פותח/ת השרשור
אני מעוניין לקנות משהו לחודש, אשמח להמלצות לגיינר הכי איכותי ובריא שיש.

תודה ושבת שלום 😃

אני מעוניין לקנות משהו לחודש, אשמח להמלצות לגיינר הכי איכותי ובריא שיש.

תודה ושבת שלום 😃

הכי איכותי זה להכין בבית, ולא מורכב בכלל..

בשוק - מיי פרוטאין וגולד של אופטימים ממה שאני מכיר

• פותח/ת השרשור
הכי איכותי זה להכין בבית, ולא מורכב בכלל..

בשוק - מיי פרוטאין וגולד של אופטימים ממה שאני מכיר

תודה 😃

אשמח למתכונים למשהו להכנה ביתית.

מיי פרוטאין נראה טוב אבל די יקר חח, למרות שאני יודע שגיינר הוא די יקר.

אני פשוט צריך להשלים 1000 קלוריות ביום ונניח עוד 50 גרם חלבונים ביום.

תודה 😃

אשמח למתכונים למשהו להכנה ביתית.

מיי פרוטאין נראה טוב אבל די יקר חח, למרות שאני יודע שגיינר הוא די יקר.

אני פשוט צריך להשלים 1000 קלוריות ביום ונניח עוד 50 גרם חלבונים ביום.

אתה יכול לקנות ממיי פרוטאין שיבולת שועל מסיסה - אם אין לך בלנדר טוב. (יש להם גם טעמים למוצר, שוקולד לא רע)

2 סקופ חלבון שוקולד בראוני - 235ק
שמן קוקוס 10 מ"ל - 81 ק
שיבולת שועל מסיסה 60 גרם - 215ק
חמאת בוטנים טבעית 20 גרם - 130 ק
חלב 3% 315 מל - 252 ק
סירופ מייפל טבעי 20 מל - 55 ק

שייק שמכיל 968 קלוריות, שהכנתי אתמול בערב, יש עוד הרבה מתכונים מדהימים, וזה גמיש פי כמה מלהיות תקוע עם גיינר.

כמו לדוגמא במידה ואתה משלים בערב, וחסר לך חלבון ושומן ואתה קרוב מידי לכמות והפחמימות, הגיינר לא מועיל לך, אני נעזר בשייק בכל ערב כדי להשלים קלוריות, כל פעם מתאים אותו למה שחסר כדילהשלים את הערכים.

אני באופן אישי חיי את המטבח, ולהכין לי את השייקים זה סוג של בישול מבחינתי, אתה יכול להכין לך דברים מדהימים. אפילו סתם שייקים מדהימים בטעם של 400 קלוריות ביחד עם ארוחה, אם תרצה תעדכן אותי ואשלח כמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית