הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לגיינר

abyss1200

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
שלום לכולם 😃

אני שוקל 62 ק"ג, בן 26 וגובה 1.73.

קשה לי לאכול וחשבתי לנסות גיינר, ראיתי שרוב הגיינרים הם לא ממש בריאים ומכילים הרבה סוכר.

רציתי לדעת האם הגיינר הזה טוב, הבנתי שהוא על בסיס שיבולת שועל ? :

Weight Gainer Blend

כעקרון אני רוצה לנסות סביבות חודש לראות אם יש שיפור גם באימונים שלי.

כרגע אני אוכל פחות מה RMR שלי אפילו, סביבות 1400 קלוריות ביום ( אני יודע שזה כלום).

תודה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות ממיי פרוטאין שיבולת שועל מסיסה - אם אין לך בלנדר טוב. (יש להם גם טעמים למוצר, שוקולד לא רע)

2 סקופ חלבון שוקולד בראוני - 235ק
שמן קוקוס 10 מ"ל - 81 ק
שיבולת שועל מסיסה 60 גרם - 215ק
חמאת בוטנים טבעית 20 גרם - 130 ק
חלב 3% 315 מל - 252 ק
סירופ מייפל טבעי 20 מל - 55 ק

שייק שמכיל 968 קלוריות, שהכנתי אתמול בערב, יש עוד הרבה מתכונים מדהימים, וזה גמיש פי כמה מלהיות תקוע עם גיינר.

כמו לדוגמא במידה ואתה משלים בערב, וחסר לך חלבון ושומן ואתה קרוב מידי לכמות והפחמימות, הגיינר לא מועיל לך, אני נעזר בשייק בכל ערב כדי להשלים קלוריות, כל פעם מתאים אותו למה שחסר כדילהשלים את הערכים.

אני באופן אישי חיי את המטבח, ולהכין לי את השייקים זה סוג של בישול מבחינתי, אתה יכול להכין לך דברים מדהימים. אפילו סתם שייקים מדהימים בטעם של 400 קלוריות ביחד עם ארוחה, אם תרצה תעדכן אותי ואשלח כמה

כעקרון לצערי אני צריך להשלים די הרבה בשביל להגיע לכמות שאני צריך לאכול ביום.
בערך 200 גרם פחמימה, 30 גרם שומן ו 50 גרם חלבון.

פשוט אני לא אכלן גדול וגם מעצבן להכין כל הזמן חח בגלל זה חשבתי על שייק שישלים לי את זה (כמובן לפצל את זה ביום).
השאלה היא גם מה אני עושה כשאני בעבודה, אני גם אצטרך לשתות שייק חח ומן הסתם שם אי אפשר להכין.

לכן רציתי לנסות גיינר כדי לראות האם זה עוזר לי, כעקרון הגיינר של DYMATIZE משלים לי בדיוק מה שאני צריך, רק הוא יקר ולא בריא.

אני צריך כעקרון :

1280 קלוריות, 52 גרם חלבון, 252 גרם פחמימה

בנוסף אשמח בבקשה לקישור לאבקת חלבון שוקולד בראוני + שיבולת שועל מסיסה שציינת.

תודה רבה 😃

נערך לאחרונה:
מאיפה הבאת את השטות הזאת?

זה הכל שאלה של כמויות ומה מקור למה. זה לא שילוב מיסטי ביניהם שעושה את העבודה, אלא הכל שאלה של מה אתה מקבל וכמה

אתה מדבר על סוכר עודף, בקונטקסט של עודף קלורי, לא על נטו סוכר

לא תמצא גם עודף של מחקרים חיוביים, כי פשוט לא חוקרים כל מזון בנפרד אלא אם יש לו תמריץ מתעשיה מסויימת מהסיבה הפשוטה שזה דבילי לבדוק כל מזון שלא שונה מהותית מהשאר
תקן אותי אם אני טועה, אבל שאתה משלב פחמימה עם סיבים, הסיבים "נקשרים" לפחמימה ועוזרים להפחית את כמות הסוכר בדם והפחתה בכמות האינסולין המופרשת - אפשר להגיר את זה שילוב מיסטי?

תקן אותי אם אני טועה, אבל שאתה משלב פחמימה עם סיבים, הסיבים "נקשרים" לפחמימה ועוזרים להפחית את כמות הסוכר בדם והפחתה בכמות האינסולין המופרשת - אפשר להגיר את זה שילוב מיסטי?
זה קשור לאפקט יצירת המסה של הסיבים, גם אם תיקח אותם בנפרד זה יהיה אותו הדבר

כעקרון לצערי אני צריך להשלים די הרבה בשביל להגיע לכמות שאני צריך לאכול ביום.
בערך 200 גרם פחמימה, 30 גרם שומן ו 50 גרם חלבון.

פשוט אני לא אכלן גדול וגם מעצבן להכין כל הזמן חח בגלל זה חשבתי על שייק שישלים לי את זה (כמובן לפצל את זה ביום).
השאלה היא גם מה אני עושה כשאני בעבודה, אני גם אצטרך לשתות שייק חח ומן הסתם שם אי אפשר להכין.

לכן רציתי לנסות גיינר כדי לראות האם זה עוזר לי, כעקרון הגיינר של DYMATIZE משלים לי בדיוק מה שאני צריך, רק הוא יקר ולא בריא.

אני צריך כעקרון :

1280 קלוריות, 52 גרם חלבון, 252 גרם פחמימה

בנוסף אשמח בבקשה לקישור לאבקת חלבון שוקולד בראוני + שיבולת שועל מסיסה שציינת.

תודה רבה 😃
100% Instant Oats

שיבולת שועל
(וניל דוחה, שוקולד - עדין אבל מעט מתוק
ללא טעם - לא טעמתי)

והבראוניז - חלבון ה whey שלהם הרגיל שנמצא באתר בקישור ששלחתי, תמצא אותו בטעם בראוניז (טעם מיוחד ודומיננטי מאוד, מדהים לגיינרים ביתיים עם הרבה מרכיבים בפנים, בשביל לשמור על הטעם הכללי)

• פותח/ת השרשור
100% Instant Oats

שיבולת שועל
(וניל דוחה, שוקולד - עדין אבל מעט מתוק
ללא טעם - לא טעמתי)

והבראוניז - חלבון ה whey שלהם הרגיל שנמצא באתר בקישור ששלחתי, תמצא אותו בטעם בראוניז (טעם מיוחד ודומיננטי מאוד, מדהים לגיינרים ביתיים עם הרבה מרכיבים בפנים, בשביל לשמור על הטעם הכללי)

תודה רבה 😃

אשמח לעוד מתכונים בבקשה וגם כאלה שמכילים פחמימות.

בנוסף מצאתי אתר ממש זול שמוכר את המוצרים של מיי פרוטאין, איך זה הגיוני ?

למשל:

גיינר שיבולת שועל מיי פרוטאין | MyProtein Weight Gainer Blend - Dream Nutrition

אבקת חלבון מיי פרוטאין - טעמים קלאסיים | Myprotein Impact Whey Protein - Dream Nutrition

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית