הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות מוגברות

moshe545

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-9
52
0
יש לי בתפריט 230 גרם פחמימה שזה הרבה בגלל שבצהרים ובערב אני אוכל אורז/פתיתים בכמות גבוהה עכשיו אין לי בעיה לוותר על הפחמימה בערב
במה הייתם מחליפים את הפתיתים/אורז כדי שירד לי הכמות הזאת (אני בחיטוב) ליד חזה עוף כמובן לחם קל? לעזרתכם

• פותח/ת השרשור
כמה אתה אוכל שאתה כבר מגיע ל230 ביום? מה עוד אתה אוכל ליד זה? תפוח אדמה? משהו?
חזה עוף אחי
אוכל פתיתים/אורז בצהריים ובערב בכמות יחסית גדולה אבל אין לי בעיה לוותר בערב על הפתיתים ולהחליף את הפחמימה הזאת במשהו אחר וככה להמעיט את הגרם פחמימות ליד חזה עוף יש לך רעיון? לחם מלא?

יש סיבה שאתה רוצה להוריד את הפחמימות?
אם זה עניין של נפח תאכל פחמימות פשוטות גם אם אתה רוצה

חזה עוף אחי
אוכל פתיתים/אורז בצהריים ובערב בכמות יחסית גדולה אבל אין לי בעיה לוותר בערב על הפתיתים ולהחליף את הפחמימה הזאת במשהו אחר וככה להמעיט את הגרם פחמימות ליד חזה עוף יש לך רעיון? לחם מלא?
אני נוהג לאכול ליד חזה העוף אורז ותפוח אדמה אבל שוקל את התפוח בכוונה למה הדבר הזה עם הרבה פחמימות וכו ואני מתמיד אז אני תמיד שוקל, בלי קשר זה גם יותר טעים (לפחות לי) תנסה את זה אולי למרות שאני לא יודע אם תרצה, כי כמו שאמרתי יש בזה יחסית הרבה, ניסית אולי בטטה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית