תוצאות בדיקת דם

NIKONGUY

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
זה נראה תכלס שהכל תקין אבל הקטע שאני לא אוכל הרבה ירקות והייתי בטוח שאני אהיה במחסור של ויטמינים וכ'ו כ'ו .
מה אתם אומרים ?

עשיתי אגב כל מיני בדיקות לא יודע מה הכי רלוונטי לפיתוח גוף

עריכה : אה פאק נראה לי יש עוד תוצאות שעדיין לא שלחו לי ,אז אם זה לא רלוונטי הבדיקות אז סורי חח

קבצים מצורפים

• asdasd.jpg
    asdasd.jpg
    KB 14.2 · צפיות: 63
  • fff.jpg
    fff.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 69
  • szxxc.jpg
    szxxc.jpg
    KB 29.9 · צפיות: 63
נערך לאחרונה:
לא בדקו לך ויטמינים, וגם את רוב הויטמינים לא מאתרים בבדיקת דם, אלא רק ע"י תסמינים פיזיים או שינויים מסויימים משניים בדם, אבל לא תמיד

• פותח/ת השרשור
ראיתי פה מישהו שפירסם וענו לו לגבי מחסור בויטמין מסוים , ולפי הרופא אמורים לשלוח לי את הבדיקות שהוא עשה , פירסמתי תוצאות בדיקה חלקיות , לא שלחו את הכל .
אני אעדכן בכל מקרה כשישלחו .
ואגב שאלה , אז אם את רוב הויטמינים לא מאתרים אז תכלס איך אפשר לדעת אם אני צריך לאכול יותר ירקות או לצרוך מולטי ויטמין לצורך העניין ?
לא בדקו לך ויטמינים, וגם את רוב הויטמינים לא מאתרים בבדיקת דם, אלא רק ע"י תסמינים פיזיים או שינויים מסויימים משניים בדם, אבל לא תמיד

ראיתי פה מישהו שפירסם וענו לו לגבי מחסור בויטמין מסוים , ולפי הרופא אמורים לשלוח לי את הבדיקות שהוא עשה , פירסמתי תוצאות בדיקה חלקיות , לא שלחו את הכל .
חלק מהויטמינים אפשר לאתר ישירות

אגב שאלה , אז אם את רוב הויטמינים לא מאתרים אז תכלס איך אפשר לדעת אם אני צריך לאכול יותר ירקות או לצרוך מולטי ויטמין לצורך העניין ?
רוב הדברים אתה לא תדע במדויק עד שיהיה מחסור חמור, ואתה תראה מקסימום סימנים קלים לפני. אין באמת דרך רצינית לדעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית