הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיעה=יותר קלוריות שנשרפות?

• פותח/ת השרשור Lasa92
  • פורסם בתאריך

Lasa92

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
בקצרה
שמתי לב שבאירובי למשל אני עושה יום אחד סקי אני מזיע קצת והבגדים יחסית יבשים
אבל יום אחר שאני עושה מדרגות אני מזיע פי 5, כל החולצה והמכנס רטובים לגמרי, מטפטף המון זיעה
בריצה כמובן אני מבין את זה.
אני לא מאמין במספר הקלוריות שרשומות על המכשיר, אבל בכל המצבים המספרים אותו דבר ואותו זמן
מה ההסבר ההגיוני לזה? זה יכול להגיד שאני מוריד יותר קלוריות במדרגות?
תודה

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שזיעה שורפת יותר
סה''כ רציתי הסבר הגיוני למה באירובי מסוג X אני מזיעה יותר

זה לא.
אבל זה כן יכול להיות אינדיקציה שאתה מתאמץ יותר בתרגיל האחר וזה כן אומר יותר שריפת קלוריות, אבל ההבדל הוא זניח ולא שווה את המחשבה בכלל

בקצרה
שמתי לב שבאירובי למשל אני עושה יום אחד סקי אני מזיע קצת והבגדים יחסית יבשים
אבל יום אחר שאני עושה מדרגות אני מזיע פי 5, כל החולצה והמכנס רטובים לגמרי, מטפטף המון זיעה
בריצה כמובן אני מבין את זה.
אני לא מאמין במספר הקלוריות שרשומות על המכשיר, אבל בכל המצבים המספרים אותו דבר ואותו זמן
מה ההסבר ההגיוני לזה? זה יכול להגיד שאני מוריד יותר קלוריות במדרגות?
תודה
אז אני אקצר לך, יותר זיעה לא שורפת יותר קלוריות זה מיתוס.
אימונים בחום אכן שורפים יותר קלוריות, פשוט בגלל שלוקח לגוף הרבה אנרגיה לצנן את עצמו, יותר מאשר לחמם את עצמו https://www.acefitness.org/educatio...-more-calories-when-it-is-hot-outside-or-cold
Does Exercising in Hot Temperatures Burn More Fat? | Livestrong.com
הבעיה הראשונה שקשה להתאמן בחום, אז עלול להיות לך אימון קצר יותר בגלל החום ואז שרפת פחות.
הבעיה השניה זה איבוד הנוזלים והמלחים מהזעה. אתה תצטרך לשתות המון מים וכנראה גם מלח שולחן קלאסי בשביל הנתרן או פירות וירקות תוך כדי אימון (תלוי באורך האימון).

אימונים בחום אכן שורפים יותר קלוריות, פשוט בגלל שלוקח לגוף הרבה אנרגיה לצנן את עצמו, יותר מאשר לחמם את עצמו https://www.acefitness.org/educatio...-more-calories-when-it-is-hot-outside-or-cold
Does Exercising in Hot Temperatures Burn More Fat? | Livestrong.com
הבעיה הראשונה שקשה להתאמן בחום, אז עלול להיות לך אימון קצר יותר בגלל החום ואז שרפת פחות.
הבעיה השניה זה איבוד הנוזלים והמלחים מהזעה. אתה תצטרך לשתות המון מים וכנראה גם מלח שולחן קלאסי בשביל הנתרן או פירות וירקות תוך כדי אימון (תלוי באורך האימון).
אא אוקיי תודה על המידע חידשת לי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית