הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב עליון

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
היי,
כיום אני בן 20 וכשהתחלתי להתאמן בגיל 16 עשיתי דדליפט, ופעם אחת כשעשיתי דדליפט רומני הרגשתי מין סוג של מתיחה בשריר בצד ימיד ליד עמוד השדרה.
מאז הכאב די רנדומלי, לפעמים יותר ולפעמים פחות.
אני יודע שהוא כואב יותר כשאני עושה דדליפט ובגלל זה הפסקתי אבל גם עכשיו שאני מתאמן בחוץ במתח ומקבילים יש לי כאבים, אבל אני לא יודע להגיד ממה הם קורים.
חשוב לציין שגם כשנחתי לכמה חודשים עדיין היו לי כאבים אבל קצת יותר חלשים.
אני מרגיש תחושה שמחייבת אותי לנסות להוציא קליקים בגב, אבל אחרי שאני מוציא יש הקלה לכמה שניות ואחר כך הכאב ממשיך ואפילו חזק יותר.
גפ שאני מוריד למטה את הראש אני מרגיש מתיחה ממש חזקה בשריר ואני לא יכול להישאר ככה יותר מכמה שניות.

הייתי אצל אורטופד שאמר לי שיש לי חוסר איזון בשרירים ואני צריך לשחות, אבל תכלס הוא אמר שהמטרנ שלו זה לקבוע אם צריך ניתוח או לא אז הוא פשוט נתן לי ארקוקסיה. לא לקחתי אותה כי אני בצבא ואין את זה ובכללי אני מעדיף לא להכניס סתם תרופות לגוף.

מישהו מכיר את המקרה? אני ממש אשמח לעזרה כי נמאס לי מהכאבים האלה ואני רוצה לחזור להתאמן כמו שצריך.

תודה רבה

היי, יש בצבא פיזיותרפיסטים מצוינים,
אני מכיר אישית את אלו שעובדים במכון בצריפין במרפ"א מרכז, יש להם את הכלים לאבחן ולטפל במצבים שתיארת.
גש לרופא היחידה שלך ובקש הפניה.

• פותח/ת השרשור
היי, יש בצבא פיזיותרפיסטים מצוינים,
אני מכיר אישית את אלו שעובדים במכון בצריפין במרפ"א מרכז, יש להם את הכלים לאבחן ולטפל במצבים שתיארת.
גש לרופא היחידה שלך ובקש הפניה.
אני אנסה, אתה יודע במקרה אם רופא יחידה יכול להביא הפניה לפיזיותרפיסט ישירות? או שאני צריך לעבור גם דרך אורטופד?

לא אבל גם לא הלכתי לפיזיותרפיסט.
גם לך יש כאבים דומים?
די דומה
לי זה קרה בסקוואט בין באמצע חזרה הרגשתי כמו סכין שדוקרת אותי בין השכמה הימנית לעמוד השדרה
הרס לי את החיים אחי אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ולא יודע מה אני עושה עם עצמי

עם תיאורים כאלו שלילים, צריך ללכת לאורטופד שיפנה לבדיקות הדמיה מתאימות, בטח לא לשבת בבית ולקוות שתגיע עזרה ממסך המחשב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית