הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לכם המלצה טובה לדג או לבשר טוב?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אני רוצה לנסות דברים חדשים נמאס לאכול לי כל הזמן חזה עוף, אני בטוח ב98 אחוז שיש עוד בשרים עם המון חלבונים אבל הבעיה היא ששכחתי את השם שלהם, ולגבי דגים אני לא כלכך בקיע, ברור לי שיש בהם אומגה 3 וכל זה אבל הבנתם על מה אני מדבר, על איזה דג בתכלס או בשר טוב שלא חזה עוף הייתם ממליצים?

דג מושט - מוווווווווושלם.
פשוט לצרוב פילה אמנון על מחבת עם תבלינים. תן לצד אחד 7 דקות עם מכסה וצד שני 2-3 דקות נוספות.

ואפשר לעשות קציצות מחזה עוף / הודו אם אתה רוצה לגוון.

אגב ההודו כלשעצמו הוא מעולה!! גם מבחינת ערכים וגם מבחינת הטעם.
תקנה בקצבייה או בסופר הודו "שווארמה" (זה החלק של השוק הודו) ותבקש שיחתכו לך לנתחים. תקנה גם 2 בצלים גדולים, ותקפוץ לעמדת התבלינים לקנות תבלין "שווארמה".
תטגן את הבצלים עד להזהבה ותוסיף את נתחי השווארמה והתבלין. תמשיך לטגן עד שהבשר מוכן (ממליצה להכין בכמות ולהקפיא / לחלק במקרר למנות)
זה מושלםםםם בסנדוויץ' עם חומוס / טחינה / עמבה / סחוג / חמוצים.

אם באלך צמחוני:
לטופו יש יחס של חלבון - קלוריות כמו לגבינה לבנה (על כל 100 קל' 10 גרם חלבון) (אגב, זה כמו היחס שיש לחטיפי חלבון)
תחתוך לקוביות / "סטייקים", תטבל בסויה ודבש / סילאן (תשאיר למשך כמה שעות להשרייה שיספוג טעמים) ותצרוב / תטגן על מחבת עד שניהיה זהוב - מעדן.

• פותח/ת השרשור
פשוט לצרוב פילה אמנון על מחבת עם תבלינים. תן לצד אחד 7 דקות עם מכסה וצד שני 2-3 דקות נוספות.

תקנה בקצבייה או בסופר הודו "שווארמה" (זה החלק של השוק הודו) ותבקש שיחתכו לך לנתחים. תקנה גם 2 בצלים גדולים, ותקפוץ לעמדת התבלינים לקנות תבלין "שווארמה".
תטגן את הבצלים עד להזהבה ותוסיף את נתחי השווארמה והתבלין. תמשיך לטגן עד שהבשר מוכן (ממליצה להכין בכמות ולהקפיא / לחלק במקרר למנות)

אם באלך צמחוני:
לטופו יש יחס של חלבון - קלוריות כמו לגבינה לבנה (על כל 100 קל' 10 גרם חלבון) (אגב, זה כמו היחס שיש לחטיפי חלבון)
תחתוך לקוביות / "סטייקים", תטבל בסויה ודבש / סילאן (תשאיר למשך כמה שעות להשרייה שיספוג טעמים) ותצרוב / תטגן על מחבת עד שניהיה זהוב - מעדן.
זהו ידעתי שיש משהו בשם הודו והאמת שהמון זמן רציתי לטעום וגם היית נחמדה והבאת לי פה אחלה מתכון 😋🍴
תודה רבה! אני באמת אעשה את זה, אגב - מכיר את התבלין שדיברת עליו - הוא באמת מושלם.

זהו ידעתי שיש משהו בשם הודו והאמת שהמון זמן רציתי לטעום וגם היית נחמדה והבאת לי פה אחלה מתכון 😋🍴
תודה רבה! אני באמת אעשה את זה, אגב - מכיר את התבלין שדיברת עליו - הוא באמת מושלם.

בשמחה תמיד!! 😛
תעדכן איך יצא ! ;)

אם באלך צמחוני:

חח לטופו ולגבינה יש ערך ביולוגי שונה לגמרי
חלבון מטופו לעולם לא יהיה שווה ערך לחלבון מין החי שנועד להזין את העגל

וואלה לא מת על זה

הייתי רוצה להכניס בייקון לבוקר או משהו כזה, טעים שומני. אבל אני יודע שאם זה יקרה אני ישן מחוץ לבית, באסה. ואיך אתה לא אוהב פרגיות תהיה בריא, במסעדות וכאלו אתה אוהב? הכוונה אם רק שאתה מכין בעצמך על מחבת זה ''לא משהו'' אם כן יש הבדל (ופתרון!) אתה צריך לקנות ממקום נורמלי זה לא תמיד אותו דבר.

חח לטופו ולגבינה יש ערך ביולוגי שונה לגמרי
חלבון מטופו לעולם לא יהיה שווה ערך לחלבון מין החי שנועד להזין את העגל

תקרא שוב מה כתבתי.
מבחינת חלבון - קלוריות.
170 קלוריות = 17 חלבון.
גבינה זה 100 קל' ל10 חלבון.

@ליאמוש

יש אנשים שינהלו את המלחמה הזו טוב ממני.
מי שמדבר ככה על פרגיות כנראה שלא יודע להכין פרגיות או קונה בשר חתולים וחושב שזה פרגיות.
בלי שום קשר לזה שכל בשר הוא טעים.(כולל הפעמון)
ולדפוק 700 גרם חזה עוף הוא לא שם לב אבל לאבחן את המרקם בין חזה עוף לפרגית הוא עושה מעולה,ממש אייל שני אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית