הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתם חושבים שזה בעייתי לאכול הרבה חלבון במכה אחת?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
אני רוצה לעשות ארוחת חלבון גדולה אחת של 500-600 גרם חזה עוף בצהריים-ערב, כל יום, לתקופה ארוכה. ביומי יגיע ל2-2.5 גרם חלבון

זה יכול להיות בעייתי?

מאיזשהי סיבה שאני אוכל הרבה חזה עוף רצוף מתחיל לכאוב לי הראש. הסף הוא בערך 500-600 גרם אבל זה לפעמים יותר לפעמים אפילו טיפה פחות ולפעמים לא קורה בכלל.

זה יהיה לי נורא נוח מבחינת התפריט אם זה יהיה בנוי ככה, מעדיף לא לפצל את החזה עוף. מה חושבים?

בשאר הארוחות ביום גם יש חלבון, בכמויות קטנות.

נערך לאחרונה:
אני צורכת כבר תקופה ארוכה בין 400-600 גרם חזה עוף בארוחת צהריים ומרגישה מעולה...
צורכת 3.8 גרם חלבון על כל קילו ולפעמים יותר (אם כי המשקל משחק תפקיד....) זה עיניין של העדפה שלך בין חלבון/פחמימה שומן כל עוד אתה שומר על מינימום שומן וחלבון.למרות שאני די בטוחה שיגידו לך לפצל.לי ממש סבבה:victory:

אני רוצה לעשות ארוחת חלבון גדולה אחת של 500-600 גרם חזה עוף בצהריים-ערב, כל יום, לתקופה ארוכה. ביומי יגיע ל2-2.5 גרם חלבון

זה יכול להיות בעייתי?

מאיזשהי סיבה שאני אוכל הרבה חזה עוף רצוף מתחיל לכאוב לי הראש. הסף הוא בערך 500-600 גרם אבל זה לפעמים יותר לפעמים אפילו טיפה פחות ולפעמים לא קורה בכלל.

זה יהיה לי נורא נוח מבחינת התפריט אם זה יהיה בנוי ככה, מעדיף לא לפצל את החזה עוף. מה חושבים?

בשאר הארוחות ביום גם יש חלבון, בכמויות קטנות.
אתה מודע לזה ש 500-600 גרם חזה עוף אחרי בישול זה בערך 1000-1200 לפני בישול ?

איפה אתה קונה את החזה עוף שלך,במזרקה?
אצלי 500 גרם אחרי בישול זה 650 גרם לפני בישול.
מצד שני אני לא קונה בסופר...

למה אתה מתעקש לאכול 500-600 ביום אם זה עושה לך כאבי ראש? אתה יכול לאכול פסטרמה/טונה במים/חלבון ביצה ועוד מלא דברים אחרים בשביל הגיוון..
מבחינת כמות החלבון בארוחה, אין עם זה בעיה.

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על חזה עוף לפני בישול, איפה כתבתי שזה אחרי בישול....

למה אתה מתעקש לאכול 500-600 ביום אם זה עושה לך כאבי ראש? אתה יכול לאכול פסטרמה/טונה במים/חלבון ביצה ועוד מלא דברים אחרים בשביל הגיוון..
מבחינת כמות החלבון בארוחה, אין עם זה בעיה.
כי זה כאב ראש בקטנה כזה, זה עובר אחר כך. זה גם לא קורה תמיד, זה בערך הסף לפני שזה מתחיל.

אני מדבר על חזה עוף לפני בישול, איפה כתבתי שזה אחרי בישול....

כי זה כאב ראש בקטנה כזה, זה עובר אחר כך. זה גם לא קורה תמיד, זה בערך הסף לפני שזה מתחיל.
נו אז יצא לך 350 גרם +~ אחרי בישול. זאת כמות סטנדרטית לחלוטין. בכל מקרה גם אם תאכל קילו כל יום זה בסדר גמור.. אני גם לא חושב שהכאב ראש קשור לזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית