נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
אני שוקל 96 ק"ג
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל מקריאה של זה:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
אגב המשקל לא אומר כלום בלי לפחות נתון של גובה
גובה: 1.86
אם אתה על אחוז שומן גבוה, יתכן ויהיה עדיף לך להיכנס להליך של מסה, כיוון שבאחוזי שומן גבוהים, בעודף קלורי בשילוב עם אימונים, הגוף יעלה במסת השריר תוך כדי הורדה באחוז השומן..
ואם יש צורך את איזה (אני שומר כשרות)כנראה יש לי בעיה עם שומן בבטן
המאמן כושר שלי רוצה שאני אעבוד על מסה - יכול להיות שיש צורך בתוסף חלבון?
כנראה יש לי בעיה עם שומן בבטן
המאמן כושר שלי רוצה שאני אעבוד על מסה - יכול להיות שיש צורך בתוסף חלבון?
התמונה היא שלי ושל אבא שלי(אני על מדי צה"ל בתמונה הנ"ל)אתה מוזמן לעלות תמונה ונעריך אם זה בחירה נכונה גם כן.
לגבי החלבון, זה סך הכל אוכל בריכוז גבוה של חלבון בנגישות קלה, לא שונה מאוכל, אם אינך צורך מספיק חלבון, יכול להועיל לך, אם אתה צורך מספיק, אז אין צורך.
התמונה היא שלי ושל אבא שלי(אני על מדי צה"ל בתמונה הנ"ל)
אין לי תמונה כזו מהחודשים האחרוניםצריך תמונה של הגוף בשביל שנוכל להעריך אחוז שומן, הרגת אותי מצחוק, אשריך על ההצטיינות 😆
אני אזרוק לך פה כמה נקודות לקריאה, אתה זקוק דחוף לקצת זמן קריאה בתחום איש יקר 😃
אין לי תמונה כזו מהחודשים האחרונים
מסה תיהיה בחירה נכונה, תתחיל לעיין קצת באתר קילוגרם, כל כותרת שמושכת אותך תיכנס ותקרא.
אני גם אשלח לך כמה נקודות חשובות ללמוד באתר יותר מאוחר
מהמאמן תבקש:
- שיעריך איתך כמה אתה צריך לאכול - חשוב מאוד.
- שילמד אותך תרגילי בסיס - לחיצת חזה,סקוואט, דד ליפט, לחיצת כתפיים במוט בעמידה.
אני אעבור על \זה
המאמן כושר שלי אמר לי שלא מוצדק לקנות אבקת חלבון - השאלה היא האם שימוש לא מוצדק באבקת חלבון/שימוש יתר באבקת חלבון מזיק?אני אעבור על \זה
בהערכה זהירה,אם לא התאמנת קודם האימונים כח ב 96 ק''ג על 1.80 אתה צריך להתחיל מחיטוב ולא מסה
אני התאמנתי קודםבהערכה זהירה,אם לא התאמנת קודם האימונים כח ב 96 ק''ג על 1.80 אתה צריך להתחיל מחיטוב ולא מסה
מחילה מחילה @נתנאל שטרן 11
הטעתי אותך!
ללא ספק לבצע חיטוב.
הייתה לי התבלבלות קלה לגבי הצורת ביצוע, אבל ללא ספק אתה צריך להיות בגירעון קלורי.
ואם תשמור על צריכה מוגברת של חלבון, גם תביא לעליה במסת שריר במקביל, באחוז שומן שכזה.
Canadian Researchers Find 'Holy Grail' of Dieting and Exercise
תקרא את זה איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
אני מקווה שלא בלבלתי אותך מקודם! מתנצל!
אני התאמנתי קודם
אם כך אז כמה חלבון אני צריך לצרוך?
מעל 1.6 לא בהכרח נמצא אפקט וגם אם קיים, קטן מאוד ולא משמעותי
אם כך זה אומר שאני צריך לצרוך קצת יותר מ150 ג' חלבון ליום
סייטן טופו וקטניות,לגבי המשקל והחלטה על מסה או חיטוב,אם לא עשית פעם מסה מסודרת בשילוב אימוני כח(trx זה לא מספיק) כנראה. שעדיין עדיף שתעשה חיטובאם כך זה אומר שאני צריך לצרוך קצת יותר מ150 ג' חלבון ליום
השאלה היא מאיזה מאכלים מומלצים לי והאם יש הצדקה לתיסוף חלבון
אם כך זה אומר שאני צריך לצרוך קצת יותר מ150 ג' חלבון ליום
השאלה היא מאיזה מאכלים מומלצים לי והאם יש הצדקה לתיסוף חלבון