הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Big man
  • פורסם בתאריך

Big man

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
שלום לכולם, אשמח לייעוץ מה לשפר בטכניקה, אני בתוכנית היפרטרופיהשל קנדיטו וזה פעם ראשונה שאני עושה דדליפט אז התחלתי עם 60 (האמת זה היה קצת כבד לי מדי לתרגול טכניקה אבל העדפתי מאשר לתרגל טכניקה עם פלטות קטנות) בשלושה- ארבעה אימונים האחרונים רק עבדתי על הטכניקה אשמח שתגידו לי מה דעתכם.
עשיתי 3 סטים באימון היום.
זה האחרון:

זה הראשון והשני, אני לא בטוח מה היה לפני מה

סליחה אם הזוויות צילום לא אופטימליות תייעצו לי גם איך לצלם פעם הבאה

אתה צריך להיות יותר סבלני, אתה מנסה להתפרץ למעלה וזה גורם למוט ולגוף שלך לברוח לכל מני כיוונים שהם לא צריכים.
תנסה בכוונה להתחיל את ההרמה לאט, זה ייתן לגוף שלך להימתח ולמוט לגלוש למקום הנכון, ורק ברגע שהמוט הפסיק לגלוש, אז אתה יכול להאיץ למעלה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להיות יותר סבלני, אתה מנסה להתפרץ למעלה וזה גורם למוט ולגוף שלך לברוח לכל מני כיוונים שהם לא צריכים.
תנסה בכוונה להתחיל את ההרמה לאט, זה ייתן לגוף שלך להימתח ולמוט לגלוש למקום הנכון, ורק ברגע שהמוט הפסיק לגלוש, אז אתה יכול להאיץ למעלה
קודם כל תודה על התשובה, אנסה לעשות את ההתחלה של ההרמה יותר לאט ואשלח שוב. יש לי שתי שאלות:
אני לא ממש מבין מה הכוונה של "המוט גולש" אז באיזה שלב אני יכול להאיץ למעלה? (מתי הוא מפסיק לגלוש)
והאם לצלם באותה צורה פעם הבאה? יותר רחוק או יותר קרוב או יותר בזווית?

ממה שאני רואה שאתה רואה את הדדליפט בתור סקוואט.

משנכנסת לפוזיציה אין תזוזה של הפלג גוף התחתון .

תחשוב תמיד שהכתפיים צריכים להיות אחרי המוט לא לפני.

ושאתה מרים תחשוב שאתה מרים עם הרגליים ומושך מהרציפה .

תראה את זה כמה פעמים וכל מה שהוא אומר אתה עושה לא זז מילמטר.

אני לא ממש מבין מה הכוונה של "המוט גולש"
המוט אמור להיתלות מהכתפיים שלך ולעלות בקו ישר. במקרה שלך המוט עוזב את הרצפה כשהאגן עדיין לא סיים לעלות בשביל פוזיציה טובה, אז תוך כדי העליה המוט זז אחורה

אז באיזה שלב אני יכול להאיץ למעלה?
ברגע שאתה מרגיש את המוט "תלוי".
תנסה לתרגל את זה בחימום, לעשות עצירה קטנה מיד אחרי שהמוט מתנתק מהרצפה, להרגיש שאתה לא נופל קדימה או אחורה, ואז להאיץ למעלה

והאם לצלם באותה צורה פעם הבאה? יותר רחוק או יותר קרוב או יותר בזווית?
אידאלית יהיה בשעה 2 או 10 שלך, קצת מעל גובה ראש

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה מרגיש את המוט "תלוי".
תנסה לתרגל את זה בחימום, לעשות עצירה קטנה מיד אחרי שהמוט מתנתק מהרצפה, להרגיש שאתה לא נופל קדימה או אחורה, ואז להאיץ למעלה
אני לא עושה חימום לפני הסטים האלה כי אין לי פלטות קלות יותר באותו גודל ואני עושה סקוואט לפני, אתה ממליץ כן לעשות חימום אפילו שהפלטות יהיו יותר קטנות?
ובקשר לתנועה, העירו לי במכון שאני "לא עושה מספיק סקוואט" כלומר שאני משתמש בעיקר בגב שלי ולא מספיק בארבע ראשי כי התחלתי להרים את המוט באמת שהרגליים היו כמעט ישרות אז ניסיתי שהמוט יתנתק מהרצפה בשלב מוקדם יותר .מ שאני מבין ממך עשיתי את זה יותר מדי? כלומר לנתק את המוט יותר מאוחר אחרי שהתחת קצת יותר גבוה ואז המוט לא יגלוש למקומות שהוא לא אמור?

אני לא עושה חימום לפני הסטים האלה כי אין לי פלטות קלות יותר באותו גודל ואני עושה סקוואט לפני, אתה ממליץ כן לעשות חימום אפילו שהפלטות יהיו יותר קטנות?
תעשה לפחות 2-3 סטים של חימום. אם אין פלטות בגודל הנכון אז תגביה אותן עם מדרגות או משהו. זה לא חייב להגיע לגובה המדויק, אבל כמה שיותר קרוב

מ שאני מבין ממך עשיתי את זה יותר מדי?
כנראה. תנסה לחזור למה שעשית לפני, ואז לשלוח את הברכיים מעט יותר קדימה, זה יגרום לך לשבת מספיק, לא יותר מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית