הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כניסה לפוזיציה בין כל חזרה בבדליפט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני שם לב שלוקח לי די הרבה זמן לעשות סט של דדליפט כי פשוט בין כל חזרה וחזרה אני צריך להיכנס לתנוחה מחדש משמע לקחת שכמות אחורה, ליישר את הגב, להרים את החזה ובעיקר לקרב את השוקיים לבר זה אמור להיות ככה או שלא? יש דרך לא לאבד את התנוחה כשנאי מסיים את החזרה ופשוט לעשות את זה מהיר כל חזרה וחזרה?

זה לרוב המקרה, כדאי לקחת את הזמן בין חזרה לחזרה, זה נכון לכל תרגיל.
אתה יכול לנסות להישאר במתח חלקי, אבל לדעתי יהיה יותר פשוט לעשות לעשות כל חזרה בפני עצמה

תנסה לעשות את השלב של ההורדה של המוט בצורה כזו ככה שמתי שהוא חוזר לרצפה אתה כבר בסטאפ, זה אפשרי עם טיפה תרגול.

• פותח/ת השרשור
תנסה לעשות את השלב של ההורדה של המוט בצורה כזו ככה שמתי שהוא חוזר לרצפה אתה כבר בסטאפ, זה אפשרי עם טיפה תרגול.
מבין מה שאתה אומר
לעשות את זה אבל עם המוט בידיים לא יקח לי כוחות אבל?

מבין מה שאתה אומר
לעשות את זה אבל עם המוט בידיים לא יקח לי כוחות אבל?
בירידה המוט תמיד בידיים בכל מקרה, אתה לא צריך לעשות את השלב הזה בצורה איטית. כמו שאמרתי זה עניין של תרגול, פשוט לעשות את ההפך מההרמה.

לדעתי זה תקין, ואין טעם לשנות.
זה חשוב להשקיע מחשבה בכל חזרה, וכמה שניות לסט אפ.
רק בתחרות של כמות גבוה של דדליפט יהיה חשוב לך להיכנס לסט אפ מהר ולא לנוח ביניהם וזה יבוא לך עם הזמן.

היה לי קשה בין חזרות בדדליפט תקופה יותר מדי ארוכה. ממליץ לך לנסות לקחת אוויר למעלה ורק אז לרדת למוט ולהיכנס לפוזיצייה. להרים ולנשוף רק למעלה (אני מחזיק לאורך כמה שיותר חזרות, מן הסתם כמה שהסט יותר כבד אתה תצטרך לנשום יותר), לשאוף שוב ורק אז לרדת (לא להוציא אוויר למטה כמובן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית