עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדדיליפט שלי טוב מבכינת פוזיציה .פחות קריטי אם הגב ישר פלס, יותר חשוב שהגב התחתון יהיה יחסית ישר והשאר מעט פחות קריטי.
מה שאתה יכול לעשות זה לתרגל עצירות במהלך הדדליפט בשלבים שונים שבהם גב עקום יגרום לכשל. עצירה מיד אחרי הניתוק או מיד אחרי הברך לרוב יהיו טובים.
אתה גם יכול לעבוד בשיטות שיעזרו לחזק טכניקה חיובית, כמו ירידה איטית (5-6 שניות)
זה הקטע, שטכניקה טובה במשקלים קשים נשארת כמעט זהה לחלוטין למשקלים קלים. בחזרות ממש קרובות למקסימום או במקסימום הגיוני שתהיה שבירה מסויימת של הטכניקה, אבל היא תהיה מינימלית יחסית. טכניקה מודדים כשקשה, לא כשקל.הדדיליפט שלי טוב מבכינת פוזיציה .
אבל האלה הבעיות שאני נתקל בהם
במשקלי מקס 1rm אני מעלה עם הגב במקום עם הרגליים עכשיו הורדתי ל70 קילו מקס חזרות ובחזרות אחרונות שאני מאבד פוקס אותו בעייה .
אני יודע להכנס לפוזציה אבל מתי שאני מאבד פוקוס אני לא מזהה שהגב העקום נגיד בסקוואט אני מזהה שהטכניקה נשברת ישר ופשוט לא עולה בדדליפט אני לא מזהה שהטכניקה נשברת רק עם מצלמה וגם שאני מאבד פוקוס ואז חזרות אחרות עם גב עקום או שאני מעלה רק עם הגב.
רציתי תדעת עם יש שיטה שאפשר לעבוד עליה שתיתן לי הרגשה מוחשית שהטכניקה נשברת.
דווקא שנייתי היום לדדליפט רומני פעם בשבוע עם דאמבלים ופעם בשבוע קלאסי ופעם בשבוע סקוואט רגיל ופעם בשבוע פרונטזה הקטע, שטכניקה טובה במשקלים קשים נשארת כמעט זהה לחלוטין למשקלים קלים. בחזרות ממש קרובות למקסימום או במקסימום הגיוני שתהיה שבירה מסויימת של הטכניקה, אבל היא תהיה מינימלית יחסית. טכניקה מודדים כשקשה, לא כשקל.
זה למה אני אומר להוסיף ווריאציות שמייבות אותך להיות בפוזיציה טובה, ושם אתה יכול ללכת כבד בלי לדאוג לאיך זה נראה, כי הווריאציה עצמה מחייבת אותך להיות בטכניקה טובה.
בנוסף אם הגב מתעגל הייתי מוסיף תרגילים שמלמדים hip hinge טוב, כמו דדליפט רומני
לדעתי זה יותר מדי ווריאציה, כדאי להישאר עם תנועות דומות יותר לתרגילי המקורדווקא שנייתי היום לדדליפט רומני פעם בשבוע עם דאמבלים ופעם בשבוע קלאסי ופעם בשבוע סקוואט רגיל ופעם בשבוע פרונט
המשקל נמוך בגלל שזה יותר עבודה על הטכניקה כמו שאמרת וגם אני לא ישרוד תאימון.
לא צריך לחפש בעיות, אם לא צץ קושי בביצוע הנכון של הטכניקה אז אין צורך לחפש בעיהיש עד דברים שיעזרו בעניין של מתיחות חימום
נגיד שמתי לך שיש לי בעייה בכתפיים ובחזה מבחינת גמישות אם זה קשור?
אתה אף פעם לא הולך להיות בטוח ב-100% בטכניקה, זה לא קיים, גם אחרי שנים אתה תפקפק בכל שינוי קטן בטכניקה, ותמיד יהיה צורך לשנות משהואני יכניס דדליפט איטי ואני לא יעלה משקל עד שאני יהיה בטוח ב100% בטכניקב
לדעתי זה יותר מדי ווריאציה, כדאי להישאר עם תנועות דומות יותר לתרגילי המקור
לא צריך לחפש בעיות, אם לא צץ קושי בביצוע הנכון של הטכניקה אז אין צורך לחפש בעיה
אתה אף פעם לא הולך להיות בטוח ב-100% בטכניקה, זה לא קיים, גם אחרי שנים אתה תפקפק בכל שינוי קטן בטכניקה, ותמיד יהיה צורך לשנות משהו
יכולת מאיזו בחינה?זה יותר שאלה של יכולת תאמת.
כשמתאמן מתחיל אומר לי שהוא עושה ATG זה מחשיד מאוד, כי אלא אם יש לו מוביליטי מטורף, לרוב ATG אומר סקוואט סבבה עד מקביל, ואז מתקפל כמו מזרן יוגה עד הרצפהבסקוואט אני נוחת atg עם משקלי מקס בלי לחשוב פעמים
זה למה כדאי לתרגל ווריאציות שמחייבות אותך להאט את הכל ולחשוב על הטכניקה, במקום שתצטרך לחשוב על זה בזמן חזרה רגילהדדליפט אני לא בטוח כל חזרה אני מתרכז ועושה הכל לאט אין לי ביטחון .
איזה מתחיל ?? אני עושה סקוואט מגיל 6 בקרב מגע .יכולת מאיזו בחינה?
כשמתאמן מתחיל אומר לי שהוא עושה ATG זה מחשיד מאוד, כי אלא אם יש לו מוביליטי מטורף, לרוב ATG אומר סקוואט סבבה עד מקביל, ואז מתקפל כמו מזרן יוגה עד הרצפה הגב שלי ישר פלס אני מצלם כל אימון שלי במורכבים .
זה למה כדאי לתרגל ווריאציות שמחייבות אותך להאט את הכל ולחשוב על הטכניקה, במקום שתצטרך לחשוב על זה בזמן חזרה רגילה
כבר פתחת כמה פוסטים בנושא שבהם היו לך בעיות עם ההבנה של הסקוואט, אז משהו אומר לי שמה שאתה חושב שאתה עושה מושלם, זה לא.איזה מתחיל ?? אני עושה סקוואט מגיל 6 בקרב מגע .
אתה מוזמן להעלות לפה כדי שיהיה אפשר לראות מה הבעיהאני מצלם כל סט אז ... אני בוחן את עצמי גם בבית בסוף האימןן מה לשפר מה לא
המאמן שלי מלמד אותי טכניקה אני סומך עליו השאלה שלי הייתה לגביי איך לרגיש אם השריר הגב ישר או העקוםכבר פתחת כמה פוסטים בנושא שבהם היו לך בעיות עם ההבנה של הסקוואט, אז משהו אומר לי שמה שאתה חושב שאתה עושה מושלם, זה לא.
מתחיל אולי אתה לא, אבל אתה גם לא מתקדם, אתה עדיין בשלב התחלתי
אתה מוזמן להעלות לפה כדי שיהיה אפשר לראות מה הבעיה
לא להעליב את המאמן שלך או משהו, אבל אם הוא לא מלמד אותך יותר איך לשמור על הגב ופחות לנסות להרגיש את זה, ואם הוא לא מדריך אותך להתקדם גם בלי לדייק ב-100%, הוא לא מאמן משהוהמאמן שלי מלמד אותי טכניקה אני סומך עליו השאלה שלי הייתה לגביי איך לרגיש אם השריר הגב ישר או העקום
הוא לא מאמן אישי האלה מאמן במכון.לא להעליב את המאמן שלך או משהו, אבל אם הוא לא מלמד אותך יותר איך לשמור על הגב ופחות לנסות להרגיש את זה, ואם הוא לא מדריך אותך להתקדם גם בלי לדייק ב-100%, הוא לא מאמן משהו
אם הוא סתם מדריך במכון לא הייתי סומך עליו ב-100% ומנסה ללמוד עצמאיתהוא לא מאמן אישי האלה מאמן במכון.