עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סארמס אין צורך להגזים כדי לצאת "המבוגר האחראי" אני לא אחד שידחוף לגוף שלו סתם דברים בלי לדעת, שאני אומר ניסוי וטעייה אז כן אני מתכוון לזה שאפשר לנסות כל מיני חברות של סארמס עד שתראה מה עובד בשבילך ומה לא, לא אמרתי תזמין כדורים בלי אמא ובלי אבא שרק אלוהים יודע מאיפה הם הגיעו ומה דחפו שמהניסוי וטעייה ? אתה חושב שזה אקמול? .. לא משנה מה נגיד לך כי זה נגיש אתה תקנה. אז
מקסימום קילקול קיבה לא ביג דיל, הקאות וכאלה.. או תתאמן תקרע את עצמך לא יהיו תוצאות.. אבל במידה וכן העיקר השרירים כל השאר לא חשוב 🤫.
יש לך לינק שמוכיח את זה ?Bvl נכשלו בבדיקת מעבדה
אין לי מה לומר יותר מזה, בהצלחה
יותר מאשמח להוכחה, אני מאמין לך אבל בא לי לדחוף את זה לכול מי שרוצה bvl ומתעקש שהם טוביםBvl נכשלו בבדיקת מעבדה
יש לך לינק שמוכיח את זה ?
אישית השתמשתי בקרדרין שלהם לא הרגשתי כלום למרות הרושם האמיןnarrowslabs
הבנתי שהקפסולות שלהם הם underdosed טיפה, אבל מבחינת חומר הם אמינים.אישית השתמשתי בקרדרין שלהם לא הרגשתי כלום למרות הרושם האמין
לעומת זאת קרדרין של venogen זה כבר משהו אחר
אם אתה יודע שזה חרא ומוכח אז כול הכבוד שאתה מונע מחברה לקנות אותם וליפול בפח...שלחתי אישית את החומר לבדיקת מעבדה והתברר שסארם זה לא
מה יש בפנים? רק אלוהים יודע
יש לי בדיקות מעבדה של עוד חברות שהתגלו כפח אשפה וגם בסטרואידים אבל אני כרגע מהחלטה אישית שומר אותם אצלי
אתם מוזמנים להשתמש בזה, לי אין שום סיבה למנוע ממכם, גם לא המלצתי על חברה אחרת כך שאני נקי מאינטרסים
נשמח לראות סימוכין שמעידים על זה...Bvl נכשלו בבדיקת מעבדה
הוא אמר שהוא שלח למעבדה פרטית ושיצא שזה לא סארם...אני נוטה להאמין לו האמתנשמח לראות סימוכין שמעידים על זה...
לפחות עכשיו אנחנו יודעים שכל מי שממליץ עליהם פשוט עובד איתם או משהו.
LGD היחיד שהייתי משתמש בו ממשפחת הסארמסלא בהכרח, תשמע זה אינדיוודאלי, אני בינתיים מהמשפחה הזו התנסתי רק באמ קיי ובקארדרין והתאכזבתי קשות.
אבל קח נגיד מתאמן מתחיל ששוקל 64 על 1.73 לדוגמה - ואמ קיי יכול לעשות לו פלאים.
בחורף אני אנסה אוסטרין או LGD
LGD היחיד שהייתי משתמש בו ממשפחת הסארמס
הדעות חלוקות על כל חברהיש לך המלצה לחברה טובה? אני רוצה להתארגן מעכשיו