Mk667 של

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי אחרי ניסיון עם mk667 של hardcore labs ולא הורגש כללום במשך חודשיים יש מישהו שאני מכיר שיכול לסדר לי חברה בשם bvl מכירים? ממליצים אשמח לחחות דעת

@Bigibon מי זה אלירן ?
אמרנו שקיפות מלאה 🤯
למרות שאל תתבייש .. יכול להיות באמת שהBVL שלך עובד טוב .

בואו נכבד .
עדיין BVL זה לא חד משמעית כמו של יוני האנה Hardcore labs שכולם ב100% אומרים לא עובד.

נשמע שאתה צייד לקוחות שמגן על מוצר כלשהו. 99 אחוז מגיע מאותו מפעל מעניין. אם ככה כולנו היינו שחיפים פה.. אגב וורטקס עובד טוב, במיוחד טסט קצר וטרן , אני עם בעיות עיכול קיבה ומעיים ועדין נותן בראש יפה. אני מוכן לנסות כל חומר וחברה שתמליץ אני מיד מרגיש במיוחד קצרים.

ואלפה פראם .. מלא זיופים, המקורי עובד כמו רפואי. הבעיה שרוב הדילרים בארץ היא תאווה לכסף , רק כסףףף , לא אכפת לאף אחד מהבנאדם שמולם רק למלא את הכיסים. פה רוב האנשים מגיבים מנסיון אישי, לא מאינטרס. מי שמגיב מאינטרס כנראה צייד "לקוחות" בעצמו. אני בעד שקיפות מלאה
שמעת אותי ממליץ על מוצר כלשהו לטוב ולרע? אם יש דברים שאתה מבין בהם תגיב לעניין, אם לא פשוט אל תגיד כלום ועדיף לך כי אתה מוציא את עצמך קטנצ׳יק באמת, הדבר הכי מצחיק שאמרת זה זיופים של אלפא פארם בארץ, אין זיופים של אלפא זה הכל מקורי ב200 אחוז וזה האיכות של החומר ועצם העובדה שאתה אומר ״כמו רפואי״ זה רק מראה כמה שאתה רחוק מלהבין, אני לוקח טסט רפואי במרשם ואין כמעט הבדל בינו לבין חברות אנדרגראונד טובות שהשתמשתי בעבר, לבינתיים מי שמוציא דיבה על דברים הוא בעל האינטרס, אנשים פה זעקו נגד מוצר שאני דוקא די מרוצה ממנו ועוד אמרו ששלחו למעבדה ״פיראטית״ והמוצר נכשל בבדיקה(בדיחת השנה)ושוב אני פונה לפותח הפוסט....תוצאות בשטח! אל תאמין בפורומים לאף אחד לטובה ולרעה!

שמעת אותי ממליץ על מוצר כלשהו לטוב ולרע? אם יש דברים שאתה מבין בהם תגיב לעניין, אם לא פשוט אל תגיד כלום ועדיף לך כי אתה מוציא את עצמך קטנצ׳יק באמת, הדבר הכי מצחיק שאמרת זה זיופים של אלפא פארם בארץ, אין זיופים של אלפא זה הכל מקורי ב200 אחוז וזה האיכות של החומר ועצם העובדה שאתה אומר ״כמו רפואי״ זה רק מראה כמה שאתה רחוק מלהבין, אני לוקח טסט רפואי במרשם ואין כמעט הבדל בינו לבין חברות אנדרגראונד טובות שהשתמשתי בעבר, לבינתיים מי שמוציא דיבה על דברים הוא בעל האינטרס, אנשים פה זעקו נגד מוצר שאני דוקא די מרוצה ממנו ועוד אמרו ששלחו למעבדה ״פיראטית״ והמוצר נכשל בבדיקה(בדיחת השנה)ושוב אני פונה לפותח הפוסט....תוצאות בשטח! אל תאמין בפורומים לאף אחד לטובה ולרעה!
בטח מקורי, כל שקל שנכנס לכיס מקורי.
ודווקא יש לי גם סוסטנון רפואי במקרה ועוד כמה דברים טובים ומקורים, אולי אני לא דוחף חומרים כמו חולה נפש, חח אבל לבוא ולרשום מה שכתבת עזוב אחי אני אמשיך לצחוק קח את החיים בקלות. ☝️😉
עכשיו יוני האנה יגיע ביוזר עם שם אחר 😕 ואז מה אני אגיד "נכבד את יוני"
שים לב איך הוא משבח את החברה בעקפין ואף על פי שלא אמרנו חד משמעית שזה לא עובד, רק לחפש אלטרנטיבה אחרת. נראה לי מישהו על טרן 🤬

@Bigibon מי זה אלירן ?
אמרנו שקיפות מלאה 🤯
למרות שאל תתבייש .. יכול להיות באמת שהBVL שלך עובד טוב .

בואו נכבד .
עדיין BVL זה לא חד משמעית כמו של יוני האנה Hardcore labs שכולם ב100% אומרים לא עובד.
אני לא חזק בשמות ולא כזה מכיר כל אחד שבתחום אז לא יודע על מה אתה מדבר......

לא יכול להיות, המוצר שאני לוקח עובד סבבה כמו שאיבוטמורן אמור לעבוד, עלי מיתוגים ושמות מפוצצים עם ביקורות מחו״ל לא עובד, אין חכם כבעל ניסיון וחומרים זה דבר זול ונגיש ככה שזיופים ומשחקים שמעתי רק בישראל, לא מבין מה יש לזייף תרופה זולה שגם ככה בארץ מרוויחים עלייה הון? לא מדובר כאן בסמים.....
ודווקא יש לי גם סוסטנון רפואי במקרה ועוד כמה דברים טובים ומקורים, אולי אני לא דוחף חומרים כמו חולה נפש, חח אבל לבוא ולרשום מה שכתבת עזוב אחי אני אמשיך לצחוק קח את החיים בקלות. ☝️😉

שים לב איך הוא משבח את החברה בעקפין ואף על פי שלא אמרנו חד משמעית שזה לא עובד, רק לחפש אלטרנטיבה אחרת. נראה לי מישהו על טרן 🤬

בוא תגיד לי מה אמרתי שהמשיך להצחיק אותך? מה האלפא פארמה? אז כן הבאתי מתאילנד מקורי ב200 אחוז מה שהגיע באמפולות היה עובד נחמד ומה שהגיע בכדורים הלך לפח, חבר טוב לקח חומרים של וורטקס והיה יותר מרוצה מהאלפא פארם, לעולם לא שיבחתי אף מוצר מהסיבה שזה עוד מוצר, זה כמו שאשבח ״נירוסין״ ואלכלך על ״נפרוקסין סודיום״ שהדבר היחיד שמבדיל בינהם הוא האריזה, כאן בישראל אוהבים ״מותגים״ ולא רק בבגדים מסתבר....

לא.....לא מרעיל תגוף שלי בסטרואידים כמו טרן....אף אחד לא שיבח בשום צורה, אני אמרתי את דעתי האישית בדיוק כמו אנשים אחרים בדיון לגיטימי, עצם העובדה שהרבה פה ישר קופצים עליי בפן האישי מראה עד כמה הם בעלי עניין......

אני לא חזק בשמות ולא כזה מכיר כל אחד שבתחום אז לא יודע על מה אתה מדבר......

לא יכול להיות, המוצר שאני לוקח עובד סבבה כמו שאיבוטמורן אמור לעבוד, עלי מיתוגים ושמות מפוצצים עם ביקורות מחו״ל לא עובד, אין חכם כבעל ניסיון וחומרים זה דבר זול ונגיש ככה שזיופים ומשחקים שמעתי רק בישראל, לא מבין מה יש לזייף תרופה זולה שגם ככה בארץ מרוויחים עלייה הון? לא מדובר כאן בסמים.....

בוא תגיד לי מה אמרתי שהמשיך להצחיק אותך? מה האלפא פארמה? אז כן הבאתי מתאילנד מקורי ב200 אחוז מה שהגיע באמפולות היה עובד נחמד ומה שהגיע בכדורים הלך לפח, חבר טוב לקח חומרים של וורטקס והיה יותר מרוצה מהאלפא פארם, לעולם לא שיבחתי אף מוצר מהסיבה שזה עוד מוצר, זה כמו שאשבח ״נירוסין״ ואלכלך על ״נפרוקסין סודיום״ שהדבר היחיד שמבדיל בינהם הוא האריזה, כאן בישראל אוהבים ״מותגים״ ולא רק בבגדים מסתבר....
אז אם תקרא כמה הודעות קודמות שלי, תראה ששיבחתי את אלפה פראם לא פעם, וגם לי חבר הביא מתאילנד כדורים והם היו טילל!.. בארץ מזייפים הכל, האלפה המקורי מגיע עם קוד גירוד לבדיקה. כנראה שנפלת על זיוף כלשהו, תקשיב לקחתי וויני שלהם בכדורים פעם 1 בחיים שלי שהבנתי מזה מרפקים כואבים. לא ניסתי בזריקות. עכשיו לגביך הכל טוב פשוט לבוא ולהגיד אל תקשיב לאף אחד רק על סמך הדיאגנוזה שלך זה לא כזה לעניין ומכבד, כאילו אנו דוברי שקר.

בסהכ מנסים לעזור, אני לא מכיר אותך, אין לי אישית נגדך כלום, וגם לא רצון לוויכוחים וירטואלים כל אחד ודעתו.

אז אם תקרא כמה הודעות קודמות שלי, תראה ששיבחתי את אלפה פראם לא פעם, וגם לי חבר הביא מתאילנד כדורים והם היו טילל!.. בארץ מזייפים הכל, האלפה המקורי מגיע עם קוד גירוד לבדיקה. כנראה שנפלת על זיוף כלשהו, תקשיב לקחתי וויני שלהם בכדורים פעם 1 בחיים שלי שהבנתי מזה מרפקים כואבים. לא ניסתי בזריקות. עכשיו לגביך הכל טוב פשוט לבוא ולהגיד אל תקשיב לאף אחד רק על סמך הדיאגנוזה שלך זה לא כזה לעניין ומכבד, כאילו אנו דוברי שקר.

בסהכ מנסים לעזור, אני לא מכיר אותך, אין לי אישית נגדך כלום, וגם לא רצון לוויכוחים וירטואלים כל אחד ודעתו.
לא נפלתי על שום זיוף, הכל מקורי עם קוד ונקנה בבית מרקחת בתאילנד כמו עוד הרבה חברות מוכרות, את אותה הרגשה שתיארת הרגשתי גם מחברות אחרות שהם לא בסדר גודל של אלפא, ועובדה שהוא לא צריך להקשיב למגיבים כאן, אנשים פה נתנו המלצה רעה על מוצר שלדעתי הוא בסדר, דיברו כאן על דילול ובדיקות מעבדה פיראטיות ואת זה אומרים בד״כ בעלי עניין, מבדיקה שעשיתי בזה הרגע הבנתי שהמותג bvl עומד מאחורי אנשים ״לא אהובים בתחום״ בלשון המעטה וזו הסיבה כנראה לתגובות הנגד, באמת שאני לא צד בעניין של אף סוחר, מה שלקחתי ועבד אני אמליץ ולהיפך וכרגע הנסיון בשטח הוא שהאיבוטמורן עובד, וכמו שג׳נקס עבד וגם הייתה לי חוות דעת טובה לגביו, למשל את הקרדרין של ג׳נקס לא הרגשתי כמו אחרים, אנשים תנהלו דיון לגיטימי ולא ישר לקפוץ ולהדביק על אנשים מדבקות וסטיקרים.

Genex למשל חברה שאנשים ממש אהובים הביאו לארץ .. לא רק אהובים שולטים וממקימיי הפורום כאן .
ואספתי תגובות משימוש בכדורים האלה ויצא שהם כדוריי כלום ושום דבר . בעטיפה בין היפות שיש בשוק .
הם עצמם הפסיקו להביא את החברה הזאת .
אז אין מה להמשיך לדבר עליה בכלל .

Genex למשל חברה שאנשים ממש אהובים הביאו לארץ .. לא רק אהובים שולטים וממקימיי הפורום כאן .
ואספתי תגובות משימוש בכדורים האלה ויצא שהם כדוריי כלום ושום דבר . בעטיפה בין היפות שיש בשוק .
השתמשתי בג׳נקס לפני יותר משנה ולא יודע מי הביא את זה לארץ וזה לא מעניין אותי, האיבוטמורן עבד הקרדרין לא הורגש וזה מה שמעניין אותי.....לא מי עומד מאחורי המוצר ג׳נקס או bvl

לא נפלתי על שום זיוף, הכל מקורי עם קוד ונקנה בבית מרקחת בתאילנד כמו עוד הרבה חברות מוכרות, את אותה הרגשה שתיארת הרגשתי גם מחברות אחרות שהם לא בסדר גודל של אלפא, ועובדה שהוא לא צריך להקשיב למגיבים כאן, אנשים פה נתנו המלצה רעה על מוצר שלדעתי הוא בסדר, דיברו כאן על דילול ובדיקות מעבדה פיראטיות ואת זה אומרים בד״כ בעלי עניין, מבדיקה שעשיתי בזה הרגע הבנתי שהמותג bvl עומד מאחורי אנשים ״לא אהובים בתחום״ בלשון המעטה וזו הסיבה כנראה לתגובות הנגד, באמת שאני לא צד בעניין של אף סוחר, מה שלקחתי ועבד אני אמליץ ולהיפך וכרגע הנסיון בשטח הוא שהאיבוטמורן עובד, וכמו שג׳נקס עבד וגם הייתה לי חוות דעת טובה לגביו, למשל את הקרדרין של ג׳נקס לא הרגשתי כמו אחרים, אנשים תנהלו דיון לגיטימי ולא ישר לקפוץ ולהדביק על אנשים מדבקות וסטיקרים.
אוקי סבבה בוא נסכם כאן שכל אדם לגופו, כולנו בגדר המלצה.
Genex
עובדים יפה. לפחות מי שמקבל מקורי.

לא להתבלבל עם ג'נקס שמנים סטרואידים וג'נקס Sarms
חברות שונות .
טוב אין לי שמץ לגבי sarms , התכוונתי על שמנים. זו החברה עם ה-3 עיגולים מסביב נכון? יש עוד חברה בשם דומה שחכתי את השם שלה

שני כימאים מומחים מאוד שיודעים להתעסק בזה טיפה יותר מהאפס ידע שיש לך בזה
ניסינו אותם בכל הצורות גם ששלחנו בכוונה חומר מדולל הם מדויקים ואני מעדיף להאמין לבדיקות מעבדה מאשר לבחור אנונימי עם 20 מוניטין שמגן בחירוף נפש על חברה שכולם טוענים שהיא פח זה אומר שאתה נפגע מהפרסום הזה אישית......

אין אלפא פארם זיופים? אחינו נראלי אתה טרול רציני אין כמעט חברה שלא זויפה בטח כאלו שהם רפואיים, אני יודע של מי החברה הזאת ואני גם יודע שהוא הצליח לדחוף לי אפס חומר בכסף טוב,אני רק מנסה להזהיר את החבר'ה פה מלזרוק כסף לפח בפרט ומכל רעיון הסארמס המזורגג הזה שעושה רק כאב בראש ובכיס

ניסינו אותם בכל הצורות גם ששלחנו בכוונה חומר מדולל הם מדויקים ואני מעדיף להאמין לבדיקות מעבדה מאשר לבחור אנונימי עם 20 מוניטין שמגן בחירוף נפש על חברה שכולם טוענים שהיא פח זה אומר שאתה נפגע מהפרסום הזה אישית......

אין אלפא פארם זיופים? אחינו נראלי אתה טרול רציני אין כמעט חברה שלא זויפה בטח כאלו שהם רפואיים, אני יודע של מי החברה הזאת ואני גם יודע שהוא הצליח לדחוף לי אפס חומר בכסף טוב,אני רק מנסה להזהיר את החבר'ה פה מלזרוק כסף לפח בפרט ומכל רעיון הסארמס המזורגג הזה שעושה רק כאב בראש ובכיס[/
אתה יותר מדי מתגונן וזה מה שמצביע עלייך כטועה ובגדול, בוא תראה לי שהגנתי בחירוף נפש על מוצר שכולה פעם אחת השתמשתי בו, ובוא אגלה לך עוד דבר קטן שאתה לא יודע אבל אם תרצה את הדוקטורט שלי בפרטי אני אשלח לך, אני לא עוד סוחר כמוך וכמו עוד הרבה בארץ הקודש שלמד לערבב שמן עם בנזיל ואבקה מסין או שלמד לקפסל במכונות ידניות וחושב שהוא בעל המאה, הידע שלי בתחום הרפואה שווה יותר ממה שלמדת מויקפדיה ומגוגל ואני לא בא להתנשא חלילה כי תכלס בשטח לי יש דוקטורט ולך אני משער שאין, לגבי genex התכוונתי לסארמס לא לסטרואידים ואני אפילו יוסיף ״להרגיז״ אותך אבל אותה חברה עם 3 עיגולים שאמרו לא להתקרב היה את אחד האנבר הטובים שלקחתי, הקלן שלהם לא עבד בשיט מהסיבה שהוא לא קלן אלא אלבוטרול סולפאט...בדקנו את 2 החומרים ולא במעבדה פיראטית, אלפא פארם מקורי עם קוד ועם כניסה לאתר האמיתי שלהם הוא לא זיוף, הוא פשוט עוד חברת תרופות מהמזרח ברמה סטנדרטית ותו לא, אתה מוזמן להכיר אותי במציאות חבר ולא דרך איזה מוניטין, אני לא בעל אינטרס שמחפש למכור סטרואידים ולהסתבך עם החוק, יש לי משכורת מספיק טובה בשביל לחיות במדינה היקרה הזאת.
טוב אין לי שמץ לגבי sarms , התכוונתי על שמנים. זו החברה עם ה-3 עיגולים מסביב נכון? יש עוד חברה בשם דומה שחכתי את השם שלה
לא התכוונתי ״לחברה״ הזאת, אותה חברה שהזכרת עשו פדיחה עם התרופה הכי זולה(קלנבוטרול) ושמו שם אלבוטרול סולפאט

התכוונתי ל-קרדרין של Genex

אין אלפא פארם זיופים? אחינו נראלי אתה טרול רציני אין כמעט חברה שלא זויפה בטח כאלו שהם רפואיים, אני יודע של מי החברה הזאת ואני גם יודע שהוא הצליח לדחוף לי אפס חומר בכסף טוב,אני רק מנסה להזהיר את החבר'ה פה מלזרוק כסף לפח בפרט ומכל רעיון הסארמס המזורגג הזה שעושה רק כאב בראש ובכיס
אלפא פארמה זיופים יש בערמות כמו זבל וכן אין דבר כזה חברה שלא זויפה, אני זוכר באזור שלנו היה מעט בעיות עם קאלפה (אין לי אישית ניסיון איתם) היה תגובות לפה ולשם

נערך לאחרונה:
ההמלצות שלי כרגע במידה ואתם מכירים וקונים מהספק המקורי
וורטקס
זנקו
ואולי אמריקן פארמה לאב, יש תוצאות טובות מהחומרים שלהם אבל שמנים כואבים מאוד גם אחרי 50 סייקלים(לא נבדקו במעבדה)

לא התכוונתי ״לחברה״ הזאת, אותה חברה שהזכרת עשו פדיחה עם התרופה הכי זולה(קלנבוטרול) ושמו שם אלבוטרול סולפאט

כבר איבדתי אותך, זו החברה ?
ואתה טוען שהיא טובה או לא טובה.

זה חבר שלי קנה, עדין לא התחיל איתם כך שאין לי ביקורת עליה. יש לי חבר שמשתמש בשמנים שלהם והוא נראה טיל
מדי טק לדעתי מקום 1 בזיופים.
אלפה פראם מקום 2
פארמהקום חשבתי שבכלל הפסיקו לייצר אותם.
בלקן גם מלא זיופים בארץ.

קבצים מצורפים

• 46862_1562110936630..jpg
    46862_1562110936630..jpg
    KB 97.7 · צפיות: 83
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית