הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk667 של

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי אחרי ניסיון עם mk667 של hardcore labs ולא הורגש כללום במשך חודשיים יש מישהו שאני מכיר שיכול לסדר לי חברה בשם bvl מכירים? ממליצים אשמח לחחות דעת

הדעות חלוקות על כל חברה
יש את proven ואת sarms 4 you חברות בחו"ל הבעיה היא שאין איך לעקוב אחרי החבילה וחלקן נאבדות
יש כאלו שהחבילה הגיע אליהם וחבר שקנה לפני 5 חודשים ועדיין לא הגיע והלך הכסף

לכן עדיף לא לקנות ולהתרחק חבל על הכסף מה גם שהתמורה ממש לא שווה את המחיר
לשמור על תזונה טובה לתת מנוחה לגוף כמו שצריך ולהתחיל לתכנן את הסייקל הבא, זה הפתרון הכי נורמאלי ;)

זה חלק מהניסוי וטעייה שלי, נשאר לי רק לנסות את ה LGD אבל יכול להיות שעקב האכזבה שלי מאמ קיי וקארדרין אני ארד מזה סופית.
Lgd של פרובן פפטידס מעל ומעבר למה שציפיתי מסארמס

שמח לשמוע, אם אפשר תפרט

זה חלק מהניסוי וטעייה שלי, נשאר לי רק לנסות את ה LGD אבל יכול להיות שעקב האכזבה שלי מאמ קיי וקארדרין אני ארד מזה סופית.

שמח לשמוע, אם אפשר תפרט
בלי שום קשר לחברה שאתה לוקח lgd זה הכי קרוב לסטרואידים מבחינת תוצאות מכל הסארמס,
אם אתה הולך על lgd של פרובן(במידה ונפלת על חומר מקורי ולא זיוף של החברה שיש מלא) זה הדבר היחיד ששווה את התמורה למחיר

שמח לשמוע, אם אפשר תפרט
גילוי נאות, לקחתי ראד10 יחד עם הlgd (היו תוצאות מעולות אבל בתכלס לא יודע מה השפיע יותר, מן הסתם שילוב של שניהם). את ה lgd עוד לקחתי במינון נמוך מהנפוץ (שזה 10, ואני לקחתי 5 ליום). עליתי המון במשקל ובכוח, הכוח נשאר ב 90 אחוז והמשקל ירד לא מעט, אבל בסך הכל עליתי בזמן הסייקל 9-10 קילו ונשארו 6. ממליץ ללא ספק. וזה אחרי שהייתי פסימי מסארמס כי ניסיתי קרדרין של narrow labs שפשוט לא עשה כלום, עדיין לא בטוח אם זה החברה או פחות שזה סארמ חלש. בכל מקרה, החברות היחידות שאני מרגיש בנוח להמליץ עליהן הן proven pepetides (חיסרון יחיד שקצת יקר אבל איכות מובטחת..), white water, ו venogen

מקווה שעזרתי אח
בלי שום קשר לחברה שאתה לוקח lgd זה הכי קרוב לסטרואידים מבחינת תוצאות מכל הסארמס,
אם אתה הולך על lgd של פרובן(במידה ונפלת על חומר מקורי ולא זיוף של החברה שיש מלא) זה הדבר היחיד ששווה את התמורה למחיר
אני אישית גם מאוד מאמין ב rad140

זה סארמס אין צורך להגזים כדי לצאת "המבוגר האחראי" אני לא אחד שידחוף לגוף שלו סתם דברים בלי לדעת, שאני אומר ניסוי וטעייה אז כן אני מתכוון לזה שאפשר לנסות כל מיני חברות של סארמס עד שתראה מה עובד בשבילך ומה לא, לא אמרתי תזמין כדורים בלי אמא ובלי אבא שרק אלוהים יודע מאיפה הם הגיעו ומה דחפו שמה
בגלל שזו חברה לא ידועה כ"כ והביקורות כאלה. היית שותה כדור כלשהו שמיוצר בלול תרנגולים? אתה לא יודע איפה ומי מייצר , בהצלחה על כל מקרה.

שמח לשמוע, אם אפשר תפרט
אם אתה רוצה להמתין, אני מתחיל סייקל של חודשיים LGD של narrowslabs עם מינון של 5 mg יחד עם Mk667. את הmk667 אני אמשיך אחרי החודשיים מן הסתם.

לחברה יש אחלה שירות לקוחות. הזמנתי מהם שתי אבקות של mk667, וקיבלתי אחת. שלחתי להם הודעה בפייס ותוך שעה קיבלתי מס' מעקב שהמשלוח בדרך אליי.

אם אתה רוצה להמתין, אני מתחיל סייקל של חודשיים LGD של narrowslabs עם מינון של 5 mg יחד עם Mk667. את הmk667 אני אמשיך אחרי החודשיים מן הסתם.

לחברה יש אחלה שירות לקוחות. הזמנתי מהם שתי אבקות של mk667, וקיבלתי אחת. שלחתי להם הודעה בפייס ותוך שעה קיבלתי מס' מעקב שהמשלוח בדרך אליי.

מעולה, אשמח לעדכון

כן דברו יפה
יש כאן חבר'ה שמביאים BVL אז לא יפה !
חחחח אני אגיד את האמת בפנים לכל מי שמוכר זיוף, ואנסה לעזור אחרי הכל זו המטרה של הפורום הזה. לא למלא לדילרים את הכיסים.

תעדכן. קניתי מהם בעבר קרדרין כי נראה מאוד אמין ובאמת שירות מקצועי ומתוקתק ביותר, אבל בסוף הקרדרין לא סיפק את הסחורה בכלל

תעדכן. קניתי מהם בעבר קרדרין כי נראה מאוד אמין ובאמת שירות מקצועי ומתוקתק ביותר, אבל בסוף הקרדרין לא סיפק את הסחורה בכלל
מעולה, אשמח לעדכון
אעדכן. לצורך העניין התחלתי היום לקחת את הMK667 לראות שאין לי בחילות, כאבי בטן או וואט אבר וביום שישי אתסף את הLGD.

גילוי נאות, לקחתי ראד10 יחד עם הlgd (היו תוצאות מעולות אבל בתכלס לא יודע מה השפיע יותר, מן הסתם שילוב של שניהם). את ה lgd עוד לקחתי במינון נמוך מהנפוץ (שזה 10, ואני לקחתי 5 ליום). עליתי המון במשקל ובכוח, הכוח נשאר ב 90 אחוז והמשקל ירד לא מעט, אבל בסך הכל עליתי בזמן הסייקל 9-10 קילו ונשארו 6. ממליץ ללא ספק. וזה אחרי שהייתי פסימי מסארמס כי ניסיתי קרדרין של narrow labs שפשוט לא עשה כלום, עדיין לא בטוח אם זה החברה או פחות שזה סארמ חלש. בכל מקרה, החברות היחידות שאני מרגיש בנוח להמליץ עליהן הן proven pepetides (חיסרון יחיד שקצת יקר אבל איכות מובטחת..), white water, ו venogen

מקווה שעזרתי אח

איך קנית מproven peptides??? אני מת להזמין מהם אבל אין אופציה לכרטיס אשראי

כן מזייפים סארמס אבל לא כל כך הרבה כמו שכותבים פה.. הנה כמה חברות שהשתמשתי בחלק וחלק בעלות קהל מאוד גדול ברשת:
Science bio , venogen,proven peptides,narrowlabs, maxmusclelabs, purerawz...
ויש עוד מלא ..בקיצור לא חסר מקורות סבבה

נערך לאחרונה:

מקווה שעזרתי אח

וואאווו 😱 אין לי עוד מוניטין לתת לך , אבל זה תשובות שאנחנו רוצים לראות כאן .

אני קורא תגובות ופשוט צוחק, אנשים באמת אוכלים תחרטה הזאת של אריזה, תפנימו ש99 אחוז מכל החומרים שמגיעים מחו״ל הם מאותו מפעל תרופות בסין/מזרח אירופה, לי אישית יש נסיון רק עם mk677 של bvl והוא בסדר גמור כמו שאר ״חברות״ אחרות שגם לכלכו עליהם אז המסקנה היא פשוטה....הכל זה אינטרס של ס ו ח ר י ם!
שמעתי על אנשים שאומרים שוורטקס לא עובד ואני ראיתי על חבר טוב דוקא תוצאות טובות יותר מאלפא פארם שאנשים לא מפסיקים לשבח אותם
בקיצור פותח הפוסט לך רק על בטוח ותשאל אנשים בשטח מה עבד להם טוב, אל תשאל בפורומים בארץ ובחו״ל כי חוץ מציידי לקחות לא תקבל תשובות אובייקטיביות, תוצאות בשטח זה שם המשחק

• פותח/ת השרשור
אני קורא תגובות ופשוט צוחק, אנשים באמת אוכלים תחרטה הזאת של אריזה, תפנימו ש99 אחוז מכל החומרים שמגיעים מחו״ל הם מאותו מפעל תרופות בסין/מזרח אירופה, לי אישית יש נסיון רק עם mk677 של bvl והוא בסדר גמור כמו שאר ״חברות״ אחרות שגם לכלכו עליהם אז המסקנה היא פשוטה....הכל זה אינטרס של ס ו ח ר י ם!
שמעתי על אנשים שאומרים שוורטקס לא עובד ואני ראיתי על חבר טוב דוקא תוצאות טובות יותר מאלפא פארם שאנשים לא מפסיקים לשבח אותם
בקיצור פותח הפוסט לך רק על בטוח ותשאל אנשים בשטח מה עבד להם טוב, אל תשאל בפורומים בארץ ובחו״ל כי חוץ מציידי לקחות לא תקבל תשובות אובייקטיביות, תוצאות בשטח זה שם המשחק
איזה אלוף תודה אח

נשמע שאתה צייד לקוחות שמגן על מוצר כלשהו. 99 אחוז מגיע מאותו מפעל מעניין. אם ככה כולנו היינו שחיפים פה.. אגב וורטקס עובד טוב, במיוחד טסט קצר וטרן , אני עם בעיות עיכול קיבה ומעיים ועדין נותן בראש יפה. אני מוכן לנסות כל חומר וחברה שתמליץ אני מיד מרגיש במיוחד קצרים.

ואלפה פראם .. מלא זיופים, המקורי עובד כמו רפואי. הבעיה שרוב הדילרים בארץ היא תאווה לכסף , רק כסףףף , לא אכפת לאף אחד מהבנאדם שמולם רק למלא את הכיסים. פה רוב האנשים מגיבים מנסיון אישי, לא מאינטרס. מי שמגיב מאינטרס כנראה צייד "לקוחות" בעצמו. אני בעד שקיפות מלאה

נערך לאחרונה:
אם כבר אתה בעל האינטרסים פה. כולם פה מהמשתמשים הפעילים אנשים פרטיים שמתנסים בחומרים כאלו ואחרים וסך הכל אוהבים לעזור אחד לשני ולחדשים ששואלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית