הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

anabolic diet

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
קראתי את המאמר בקילוגרם על AD ויש לי כמה שאלות:
1.הדיאטה שורפת יותר שומן מבדיאטה רגילה?
2.רשום שמותר עד 5% פחמימות (כשאני יתחיל בית ספר אני יצטרך את זה) ורציתי לדעת כמה פרוסות של לחם זה 90 קלוריות?
תודה רבה רבה למגיבים!!!😃

אחשלי אם אתה מתכנן אנאבוליק דיאט תוציא תלחם מהתפריט אתה צריך לשאוף ל0 פחמימה
תדאג שתפחמימה תהיה ממקורות כמו ירקות אל תשכח שגם בטחינה חומוס וכאלה יש גם פחמימה [מקור לשומן בעיקר]

• פותח/ת השרשור
חח טובבב (zero carb clown) אז אני יוכל פחמימות לא מלחם אלא מהמאכלים שאני צריך כבר (גבינה,עוף,וכד') חלבונים ושומנים.
למשל בטונה יש 2.2 גרם פחמימיה (סתם מספר) אז להכליל גם את זה בתור פחמימה ביום יום.
עכשיו אין לי מושג מה אחוזי השומן שלי ואף אחד עוד לא ענה על השאלה אם אני ירד בAD יותר מהר מדיאטה רגילה?
ומה אתם ממליצים לי לעשות כשיש לי בית ספר?("כריך" בלי לחם ???🤡)

תאכל ארוחת בוקר לפני בית הספר, ובהפסקות אתה יכול לאכול ירקות או קוטג'.
אם אתה מסריח אתה יכול פשוט להביא לבית ספר טונה וביצים קשות.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לסקוואט???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

כן זה יותר טוב מדיאטה רגילה, למרות שהיא קיצונית למדי. אז אם עדיין לא התחלת דיאטה בכלל, עדיף שתתחיל דיאטה מאוזנת רגילה, ואם תתקע תעבור לAD.

• פותח/ת השרשור
אחי אני כבר ארבעה ימים בערך בדיאטה וזה קל רצח (ממש טעים לי 😃 ) ותודה סוף סוף ענו לי !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית