הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשיבות עליות מתח באימון גב

• פותח/ת השרשור Arilos
  • פורסם בתאריך

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
עד כמה חשוב לשלב עליות מתח באימון גב? מה היתרונות של מתח ? האם פולי עליון מספיק?
שימו לב שהמטרה שלי היא בילדינג ולא כוח

עד כמה חשוב לשלב עליות מתח באימון גב?
אין צורך בו בכלל, זה מעט מאוד גב.
מה היתרונות של מתח ?
זה תרגיל גב, היתרון בגב חזק זה אם אתה טובע ובדיוק עוצרת לידך סירה, תוכל בקלות לטפס לתוכה.
האם פולי עליון מספיק?
זה עובד על אותו שריר, אין כמעט הבדל.

כמעט תמיד אין הבדל בין תרגילים בתורה משמעותית מבחינתה יותר טוב
השאלה היא מה יותר טוב ל

ונניח ולבילדינג אין חשיבות לאם תעשה מתח או פולי

בעיני מתח תרגיל מדהים וכמה רמות מעל פולי מבחינת התקדמות
אומנם יש לי איתו יחסי אהבה שנאה אהל עדיין הוא מדהים תמיד

• פותח/ת השרשור
כמעט תמיד אין הבדל בין תרגילים בתורה משמעותית מבחינתה יותר טוב
השאלה היא מה יותר טוב ל

ונניח ולבילדינג אין חשיבות לאם תעשה מתח או פולי

בעיני מתח תרגיל מדהים וכמה רמות מעל פולי מבחינת התקדמות
אומנם יש לי איתו יחסי אהבה שנאה אהל עדיין הוא מדהים תמיד

מה היתרונות לדעתך? ביחס לפולי, תוכל לפרט?

עד כמה חשוב לשלב עליות מתח באימון גב? מה היתרונות של מתח ? האם פולי עליון מספיק?
שימו לב שהמטרה שלי היא בילדינג ולא כוח

היתרון הבולט של הפולי הוא הנוחות בשינוי העומס, על המתח תצטרך להשתמש בגומיות\משקולות\דברים אחרים כדי לעבוד עם עומס שהוא לא משקל הגוף שלך.
אם יש פולי בסביבה אז אני באופן אישי מעדיף אותו על מתח, אני לא רואה יתרונות בולטים לטובת המתח.

אם יש פולי בסביבה אז אני באופן אישי מעדיף אותו על מתח, אני לא רואה יתרונות בולטים לטובת המתח.
היתרון האישי שלי עם מתח, זה היכולת להשים משקל גבוה יותר ממה שאפשר על הפולי. אם הפולי שלך נגמר ב 120 ק"ג.
אתה יכול לקשור איזה משקל שתרצה לעצמך ולבצע מתח.

ובמתח בלי משקל אפשר לעשות מוניפולציות עם הגוף כמו תנופה כדי להצליח חזרה, ופולי אי אפשר.

היתרון האישי שלי עם מתח, זה היכולת להשים משקל גבוה יותר ממה שאפשר על הפולי. אם הפולי שלך נגמר ב 120 ק"ג.
אתה יכול לקשור איזה משקל שתרצה לעצמך ולבצע מתח.

ובמתח בלי משקל אפשר לעשות מוניפולציות עם הגוף כמו תנופה כדי להצליח חזרה, ופולי אי אפשר.

לגבי הראשון אתה צודק.

לגבי השני, אני לא אוהב חזרות לא נקיות או חזרות עם עזרה, מעדיף להוריד משקל ולעבוד נקי ובטוח (עקרונית, לא רק מתח).

לגבי השני, אני לא אוהב חזרות לא נקיות או חזרות עם עזרה, מעדיף להוריד משקל ולעבוד נקי ובטוח (עקרונית, לא רק מתח).
זה עניין של העדפה, אבל אם אתה מנסה להתקדם במתח לכמויות מרובות של מתח, נראה לי שהדרך הטובה יותר זה לבצע את התרגיל עצמו עם כל המוניפולציות שלו.

אבל בשביל לפתח שריר, אין כמעט הבדל לדעתי.

זה עניין של העדפה, אבל אם אתה מנסה להתקדם במתח לכמויות מרובות של מתח, נראה לי שהדרך הטובה יותר זה לבצע את התרגיל עצמו עם כל המוניפולציות שלו.

אבל בשביל לפתח שריר, אין כמעט הבדל לדעתי.

לפיתוח שריר, גם לדעתי אין הבדל משמעותי.

לשיפור מספר חזרות מתח, לא יודע.. אולי באמת עדיף לעשות את התרגיל עצמו אבל לדעתי אפשר גם בלי, לא דיון חשוב לדעתי.

כן, פולי מספיק כי שניהם עובדים בגדול על אותו דבר- הרחב גבי(חמרות שמתח עובד על יותר שרירים בכללי אבל זה לא כזה משמעותי, בכל מקרה אני הייתי עושה מתח)
אבל ץשלב גם וואריציה של חתירה לשרירי הגב העליון
ועוד תרגיל לגב תחתון(פשיטת גב/דד ליפט/וכו..)

מה היתרונות לדעתך? ביחס לפולי, תוכל לפרט?
ההתקדמות שבעיני אין לך בפולי

היתרון של פולי זה נוחות כי הוא יותר פשוט מהיר וקל
במתח אם יש לך זין ללבקש מהמזכירות של החדר כושר חגורת משקל ולהתקדם בהדרגה אתה תבין שהתרגיל עם פוטנציאל ענק

במתח אם יש לך זין ללבקש מהמזכירות של החדר כושר חגורת משקל ולהתקדם בהדרגה אתה תבין שהתרגיל עם פוטנציאל ענק
מהההה....
תביא חבל מהבית ותקשור למותן.
הרבה יותר מגניב מתח עם משקל מפולי.

מהההה....
תביא חבל מהבית ותקשור למותן.
הרבה יותר מגניב מתח עם משקל מפולי.
חחח מה חבל יש אצלנו חגורת משקל מיועדת לוקח דקה(בהגזמה) לבקש ולחתום שם

וחד משמעית יותר מגניב

חחח מה חבל יש אצלנו חגורת משקל מיועדת לוקח דקה(בהגזמה) לבקש ולחתום שם

וחד משמעית יותר מגניב
מה זה אפסנאות שאתה צריך לחתום על חגורת משקל? אתה חותם גם על המוט לפני שאתה משתמש בו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית