עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין צורך בו בכלל, זה מעט מאוד גב.עד כמה חשוב לשלב עליות מתח באימון גב?
זה תרגיל גב, היתרון בגב חזק זה אם אתה טובע ובדיוק עוצרת לידך סירה, תוכל בקלות לטפס לתוכה.מה היתרונות של מתח ?
זה עובד על אותו שריר, אין כמעט הבדל.האם פולי עליון מספיק?
כמעט תמיד אין הבדל בין תרגילים בתורה משמעותית מבחינתה יותר טוב
השאלה היא מה יותר טוב ל
ונניח ולבילדינג אין חשיבות לאם תעשה מתח או פולי
בעיני מתח תרגיל מדהים וכמה רמות מעל פולי מבחינת התקדמות
אומנם יש לי איתו יחסי אהבה שנאה אהל עדיין הוא מדהים תמיד
עד כמה חשוב לשלב עליות מתח באימון גב? מה היתרונות של מתח ? האם פולי עליון מספיק?
שימו לב שהמטרה שלי היא בילדינג ולא כוח
היתרון האישי שלי עם מתח, זה היכולת להשים משקל גבוה יותר ממה שאפשר על הפולי. אם הפולי שלך נגמר ב 120 ק"ג.אם יש פולי בסביבה אז אני באופן אישי מעדיף אותו על מתח, אני לא רואה יתרונות בולטים לטובת המתח.
היתרון האישי שלי עם מתח, זה היכולת להשים משקל גבוה יותר ממה שאפשר על הפולי. אם הפולי שלך נגמר ב 120 ק"ג.
אתה יכול לקשור איזה משקל שתרצה לעצמך ולבצע מתח.
ובמתח בלי משקל אפשר לעשות מוניפולציות עם הגוף כמו תנופה כדי להצליח חזרה, ופולי אי אפשר.
זה עניין של העדפה, אבל אם אתה מנסה להתקדם במתח לכמויות מרובות של מתח, נראה לי שהדרך הטובה יותר זה לבצע את התרגיל עצמו עם כל המוניפולציות שלו.לגבי השני, אני לא אוהב חזרות לא נקיות או חזרות עם עזרה, מעדיף להוריד משקל ולעבוד נקי ובטוח (עקרונית, לא רק מתח).
זה עניין של העדפה, אבל אם אתה מנסה להתקדם במתח לכמויות מרובות של מתח, נראה לי שהדרך הטובה יותר זה לבצע את התרגיל עצמו עם כל המוניפולציות שלו.
אבל בשביל לפתח שריר, אין כמעט הבדל לדעתי.
ההתקדמות שבעיני אין לך בפולימה היתרונות לדעתך? ביחס לפולי, תוכל לפרט?
מהההה....במתח אם יש לך זין ללבקש מהמזכירות של החדר כושר חגורת משקל ולהתקדם בהדרגה אתה תבין שהתרגיל עם פוטנציאל ענק
חחח מה חבל יש אצלנו חגורת משקל מיועדת לוקח דקה(בהגזמה) לבקש ולחתום שםמהההה....
תביא חבל מהבית ותקשור למותן.
הרבה יותר מגניב מתח עם משקל מפולי.
מה זה אפסנאות שאתה צריך לחתום על חגורת משקל? אתה חותם גם על המוט לפני שאתה משתמש בו?חחח מה חבל יש אצלנו חגורת משקל מיועדת לוקח דקה(בהגזמה) לבקש ולחתום שם
וחד משמעית יותר מגניב
מה אני אעשה זה נמצא בקבלהמה זה אפסנאות שאתה צריך לחתום על חגורת משקל? אתה חותם גם על המוט לפני שאתה משתמש בו?