הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש קטן בחיטוב

• פותח/ת השרשור Arilos
  • פורסם בתאריך

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
אני חודש בחיטוב ובימים האחרונים אני מרגיש ממש קטן , כאילו השרירים הצטמקו, בעיקר בידיים ובחזה, יש לציין שכמעט ולא ירדתי במשקלי עבודה ואני אוכל מספיק חלבון, מה הסיבה להצטמקות הזו? והאם אני צריך לדאוג? פשוט ממש מבאס שבמסה הרגשתי אריה ועכשיו חתלתול

• פותח/ת השרשור
התחלתי באחוז שומן גבוה כך שיש לי עוד דרך לא מבוטלת, אני יתאזר בסבלנות, מחכה כבר לבטן חטובה ושרירים משורטטים, מה הטיפים שלכם להצלחה מקסימלית של התהליך?

התחלתי באחוז שומן גבוה כך שיש לי עוד דרך לא מבוטלת, אני יתאזר בסבלנות, מחכה כבר לבטן חטובה ושרירים משורטטים, מה הטיפים שלכם להצלחה מקסימלית של התהליך?
סבלנות ועקביות, זו הדרך למטרה

כל חיטוב שעשיתי הרגשתי פצפון זה גם כי אתה מרוקן מגליקוגן לגיטימי לגמרי אל תדאג כל עוד אין ירידה דרסטית במשקלי עבודה וטכניקה לא איבדתה הרבה שריר

לא אחפור בתאוריות ובזיבולי שכל אגש לענין
תקופת "המסה" היא פלוס קלורי הגוף צובר נוזלים והמון גליקוגן וכשמגיע תקופת החיטוב (חיתוך,יבוש) חודש לתוכה המתאמן הטבעי לרוב ירגיש מצומק וקטן בגלל ירידה בנוזלים וגליקוגן והיה אפקט של "איבדתי המון שריר" אז זהו שלא כנירא שלא עליתה "מספיק במסה" כמובן שזה הערכה נורא גסה שלי אבל לרוב היא נכונה אל תבלבל בין נוזלים לשריר,למרות שבחיטוב לא נכון בהחלט אפשר לאבד כמות שריר מכובדת אפילו למתאמן שנוטל אנאבולים וחומרים אסורים לשימוש. לכן צריך לבדוק הכל מקצה לקצה מי כמה סיימתה מסה או יותר נכון מי כמה התחלתה ולכמה הגעתה כמה שומן נצבר,איך התמאנתה בתקופת החיטוב, ואיך הייתה התזונה, ואיך המנוחה. זכור שבחיטוב הגוף ינטה לפרק שריר בתוכניות בעל ווליום ונפח גדול ובגלל הגרעון יקרה הדבר שאתה לא רוצה שזה איבוד שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית