עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רואה שום יתרון של שכיבות שמיכה על פני בנץ, ואולי אפילו להפך, שכיבות שמיכה (שלא נעשות על האגרופים) יוצרות עומס על מפרק כף היד.
בכל אופן, תלוי כמה זה מאתגר אותך. כדי לפתח מסת שריר ולהגדיל אותו, מומלץ לבצע משקל מקסימאלי שבו תוכל לבצע 6-10 חזרות. כך ששכיבות שמיכה ברוב המקרים לא יעילות כלכך לדעתי.
אני לא עושה שכיבות שמיכה בכלל. וכתבתי מה היתרון של שכיבות שמיכה על האגרופים.א. אל תעשה שכיבות סמיכה על האגרופים, זה קטע מטופש של מונטאז' אימונים ואין שום תועלת.
אפשר הכל. אבל מספר חזרות גבוה עם משקל נמוך זה פשוט פחות יעיל מאשר משקל גבוה בטווח חזרות של 6-10. תקרא שוב מה כתבתי, שאין שום יתרון על בנץ לבניית מסת שריר.ב. אפשר לעלות במסת שריר גם מטווח חזרות של 10+ וגם משכיבות סמיכה בכללי, לא הכל חייב משקל. עיקר הפונקציה פה הוא העומס המצטבר והאם היה גירוי בסט(חזרות גבוהות, טמפו, משקל גבוה ועוד הם רק דרך להגיע לזה).
אני לא עושה שכיבות שמיכה בכלל. וכתבתי מה היתרון של שכיבות שמיכה על האגרופים.
אפשר הכל. אבל מספר חזרות גבוה עם משקל נמוך זה פשוט פחות יעיל מאשר משקל גבוה בטווח חזרות של 6-10. תקרא שוב מה כתבתי, שאין שום יתרון על בנץ לבניית מסת שריר.
אילו בעיות יש על האגרופים? אפשר לעשות על שטיח או מזרן. לא רואה בעיה עם זה.כתבת שאין עומס על מפרק כף היד,בפועל על אגרופים יש מספיק בעיות אחרות וזו וריאציה טיפשית ולא נחוצה.
אני אומר שלפיתוח מסת שריר, עדיף לבצע 10 חזרות עם משקל גבוה מאשר 20 חזרות עם משקל נמוך יותר בהנחה ששניהם מאתגרים אותך באותה מידה. זה בדיוק מה שkotzet כתב תגובה לפניך וזה בדיוק מה שכתבתי בתגובה הראשונה.מאיפה קבעת מה יותר/פחות יעיל? אם אעשה 20 חזרות שכיבות סמיכה לעומת 10, עם כמות חזרות אפקטיביות זהות(למרות שכנראה ב20 יהיו יותר), אתה מאמין שיש יתרון ב10? אתה כותב בצורה אבסולוטית מדי כשאין לך ידע על התכנית שלו.
אילו בעיות יש על האגרופים? אפשר לעשות על שטיח או מזרן. לא רואה בעיה עם זה.
אני אומר שלפיתוח מסת שריר, עדיף לבצע 10 חזרות עם משקל גבוה מאשר 20 חזרות עם משקל נמוך יותר בהנחה ששניהם מאתגרים אותך באותה מידה. זה בדיוק מה שkotzet כתב תגובה לפניך וזה בדיוק מה שכתבתי בתגובה הראשונה.
בוא תגיד לי מה ההבדל בין זה:עיוותת קצת הרבה את ההודעה של קוצר, הוא דיבר על הגירוי, משהו שהתייחסתי אליו וציינתי חזרות אפקטיביות כדי להבהיר עבורך יותר.
אני אומר שלפיתוח מסת שריר, אתה טועה בטענה שלך.
ולגבי האגרופים, זה יגביל אותך בלהגיע לחזרות גבוהות, עומס מיותר על פרקי האצבעות ואין תועלת שמצדיקה את הוריאציה.
לזה:הוא תרגיל שלרוב העומס בו הוא די נמוך, ככה שאם הוא מאתגר אותך אז הוא סבבה, אם לעומת זאת אתה יכול לעשות הרבה ממנו ללא בעיה, אז הוא לא מאתגר מספיק כדי שיתרום יותר מדי
בכל אופן, תלוי כמה זה מאתגר אותך. כדי לפתח מסת שריר ולהגדיל אותו, מומלץ לבצע משקל מקסימאלי שבו תוכל לבצע 6-10 חזרות. כך ששכיבות שמיכה ברוב המקרים לא יעילות כלכך לדעתי.
לכן אמרתי לעשות על שטיח או על מזרן של בטן. לפני כמה שנים נפצעתי במפרק כף היד (כנראה מבנץ פרס), הייתה לי שם דלקת, וכששאלתי את האורתופד שלי האם זה בסד לבצע שכיבות שמיכה בתקופת ההחלמה כך שהעומס נמוך יותר מהמשקל בחדר כושר, הוא אמר שלא כדאי לבצע שכיבות שמיכה בגלל העומס על המפרק.ולגבי האגרופים, זה יגביל אותך בלהגיע לחזרות גבוהות, עומס מיותר על פרקי האצבעות ואין תועלת שמצדיקה את הוריאציה.
בוא תגיד לי מה ההבדל בין זה:
לזה:
להבנתי שנינו אומרים דברים זהים. אני דיברתי יותר פרקטית על מספר חזרות והוא אמר יותר בכלליות.
לכן אמרתי לעשות על שטיח או על מזרן של בטן. לפני כמה שנים נפצעתי במפרק כף היד (כנראה מבנץ פרס), הייתה לי שם דלקת, וכששאלתי את האורתופד שלי האם זה בסד לבצע שכיבות שמיכה בתקופת ההחלמה כך שהעומס נמוך יותר מהמשקל בחדר כושר, הוא אמר שלא כדאי לבצע שכיבות שמיכה בגלל העומס על המפרק.