הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכון לגיינר ביתי על בסיס חלבון שוקולד

moshiko123

משתמש מתחיל
66
2
נק' מוניטין:
2
66
2
היי,
אשמח בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על מתכונים שהם על בסיס אבקת חלבון בטעם שוקולד ? (אני מכניס לשם גם את הקריאטין), תודה רבה
הבנתי שהבסיס בעיקרון זה 100~ ש"ש, חלב(כמה כוסות?) ואבקת חלבון (2 סקופים), בננה/כל פרי אחר ?

תודה רבה

3 כוסות חלב, 2 סקופים, שיבולת שועל, בננה, אגוזים, חמאת בוטנים, מעט קינמון.
אני אישית גם מוסיף כוס וחצי מים בשביל לדלל קצת את כל העניין כי זה נורא סמיך כל הסיפור.

שייק פשוט של 1000 קלוריות שאני מכין בד"כ-
500 חלב
30 חלבון
70 שיבולת שועל שטחנת דק דק מראש (טוחן כל פעם כמה קילו טובים ודוחף למקפיא)
50 גרם חמאת בוטנים

כמובן שאתה יכול לשחק עם היחס חלבון-שיבולת שועל, להוסיף מרכיבים שנראים לך, וכו'...

• פותח/ת השרשור
אני אישית גם מוסיף כוס וחצי מים בשביל לדלל קצת את כל העניין כי זה נורא סמיך כל הסיפור.
3 כוסות חלב זה לא יותר מדי ? ולגבי הבננה, יש עוד פירות שהיית ממליץ חוץ מבננה ?

שייק פשוט של 1000 קלוריות שאני מכין בד"כ-
500
30 חלבון
70 שיבולת שועל שטחנת דק דק מראש (טוחן כל פעם כמה קילו טובים ודוחף למקפיא)
50 גרם חמאת בוטנים

כמובן שאתה יכול לשחק עם היחס חלבון-שיבולת שועל, להוסיף מרכיבים שנראים לך, וכו'...
חשבתי אולי ככה: (אני פשוט משחק עם הוריאציה שלך)
500מל חלב
2 סקופים של חלבון
בננה (יש עוד פירות מומלצים חוץ מבננה ?)
3 כפות חמאת בוטנים טבעי/אגוזים או כל שומן בריא שזמין
100 גרם ש"ש אחריי טחינה

איך אתם מחשבים את הקלוריות בשייקים האלה ?

כל אחד מהמרכיבים מסתדר בטעם עם אבקת חלבון בטעם שוקולד ומדהים להקפיצת הקלוריות:

טחינה גולמית+סילאן, שמן קוקוס, ש"ש, אבקת מלטודקסטרין, מעט קורנפלור, חלב עם אחוז שומן גבוה, שמנת מתוקה או שמנת עם אחוז שומן גבוה, חמאת בוטנים טבעית/ חמאת שקדים, סירופ מייפל, זרעי צ'יה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל אחד מהמרכיבים מסתדר בטעם עם אבקת חלבון בטעם שוקולד ומדהים להקפיצת הקלוריות:

טחינה גולמית+סילאן, שמן קוקוס, ש"ש, אבקת מלטודקסטרין, חלב עם אחוז שומן גבוה, שמנת מתוקה או שמנת עם אחוז שומן גבוה, חמאת בוטנים טבעית/ חמאת שקדים, סירופ מייפל, זרעי צ'יה
אני אזרום עם חמאת בוטנים טבעית ,חמאת שקדים וש"ש פחות התחברתי לטעם של השאר (סילן/טחינה/שמן קוקוס)

חשבתי אולי ככה: (אני פשוט משחק עם הוריאציה שלך)
500מל חלב
2 סקופים של חלבון
בננה (יש עוד פירות מומלצים חוץ מבננה ?)
3 כפות חמאת בוטנים טבעי/אגוזים או כל שומן בריא שזמין
100 גרם ש"ש אחריי טחינה

איך אתם מחשבים את הקלוריות בשייקים האלה ?
3 כפות זה איזה שליש קופסא, מוגזם ויצא סמיך ממש, 1-2 זה אחלה
ונשמע סבבה, אישית לא אוהב בשייק פירות חוץ מבננה כי הם לא נכנסים טוב במרקם אבל הרבה פה זה ניסוי וטעייה עד שאתה מוצא את ה"מתכון שלך"
כוס פלסטיק היא 180 מ"ל
אתה כותב ש3 כוסות זה יותר מידי ואחרכך מציע מתכון עם 500 מל 🤦‍♂️
אז כנראה שהוא חשב שדובר על כוס רגילה 250-350 מל...

• פותח/ת השרשור
3 כפות זה איזה שליש קופסא, מוגזם ויצא סמיך ממש, 1-2 זה אחלה
ונשמע סבבה, אישית לא אוהב בשייק פירות חוץ מבננה כי הם לא נכנסים טוב במרקם אבל הרבה פה זה ניסוי וטעייה עד שאתה מוצא את ה"מתכון שלך"

אז כנראה שהוא חשב שדובר על כוס רגילה 250-350 מל...
אז אני אשים 1 כף חמאת בוטנים במקום, וכן חשבתי על 3 רגילות, אני מתבלבל בגדלים..
מישהו מכם יודע איך אני מחשב את זה בקלוריות ?

אני אזרום עם חמאת בוטנים טבעית ,חמאת שקדים וש"ש פחות התחברתי לטעם של השאר (סילן/טחינה/שמן קוקוס)

טחינה סילאן - ביחד נותן עומק לטעם, מעבר לקלוריות, הוא מכניס מעט ריכוז לטעם - תנסה פעם לאכול טחינה סילאן לבד, אתה תופתע כמה הטעם עשיר וטוב.

שמן קוקוס - מניח שאתה פשוט לא מת על טעם של קוקוס אז אין מה להוסיף. אבל ברמה העקרונית מאוד מעדן את הטעם ונותן טעם עוטף של קוקוס..

מלטודקסטרין - מרכיב פחמימה שנמצא במרבית הגיינרים, ללא טעם, בעל אינדקס גליקמי גבוה, אבל מאוד יעיל במובן מסוים לסגירה של ערכים במצבי לחץ

שמנת - פשוט עוזר להוסיף עוד קלוריות, ונותן גם מעט מתיקות ועומק לטעם

קורנפלור/צ'יה - יכול להוסיף מעט טעם עדין, לא רע לזרוק איזה כף בגיינר לעוד קלוריות.

אתה יכול להוסיף כף מנוטלה, לזרוק כמה אוריאו, כדור גלידה וניל, קוביות שוקולד מריר או שוקולד חלב איכותי, כף של נס קפה, גם בננה לפעמים יכולה להשתלב, אבל מאוד תלוי בטעם הכללי

• פותח/ת השרשור
טחינה סילאן - ביחד נותן עומק לטעם, מעבר לקלוריות, הוא מכניס מעט ריכוז לטעם - תנסה פעם לאכול טחינה סילאן לבד, אתה תופתע כמה הטעם עשיר וטוב.

שמן קוקוס - מניח שאתה פשוט לא מת על טעם של קוקוס אז אין מה להוסיף. אבל ברמה העקרונית מאוד מעדן את הטעם ונותן טעם עוטף של קוקוס..

מלטודקסטרין - מרכיב פחמימה שנמצא במרבית הגיינרים, ללא טעם, בעל אינדקס גליקמי גבוה, אבל מאוד יעיל במובן מסוים לסגירה של ערכים במצבי לחץ

שמנת - פשוט עוזר להוסיף עוד קלוריות, ונותן גם מעט מתיקות ועומק לטעם

קורנפלור/צ'יה - יכול להוסיף מעט טעם עדין, לא רע לזרוק איזה כף בגיינר לעוד קלוריות.

אתה יכול להוסיף כף מנוטלה, לזרוק כמה אוריאו, כדור גלידה וניל, קוביות שוקולד מריר או שוקולד חלב איכותי, כף של נס קפה, גם בננה לפעמים יכולה להשתלב, אבל מאוד תלוי בטעם הכללי
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית