הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופן צריכת קריאטין

moshiko123

משתמש מתחיל
66
2
נק' מוניטין:
2
66
2
היי,
קראתי את המאמר על הקריאטין בפורום, אציין שרכשתי קריאטין לתקופת המאסה, לא ממש הבנתי באיזה אופן אני צריך לצרוך את הקריאטין ?
לקחת 20 גרם ביום לתקופה של 5 יום או לקחת 5 גרם ביום למשך חודש ?
ועוד משהו, קראתי במאמר שהגוף מגיע לתקופת הרוויה, מזאת אומרת ? קצת מבולבל
אשמח אם מישו יוכל לשפוך קצת אור בנושא, תודה רבה

תצרוך 5 גרם ביום, ללא העמסות.
העמסות משנות את זמן הופעת הרוויה בשריר שקורת בשימוש בקריאטין, מדובר בעליה סרקופלזמית (נוזל תא השריר, עליה הנוזלית היא בין 1-2.5 ק"ג)
השינוי בהופעת הרוויה בעקבות העמסות הוא קטן, והתוסף נלקח למשך זמן, ולכן אין היגיון גדול בהעמסה.

תחזוקה של 5 גרם ביום, ללא הפסקות, ללא העמסות, בכל זמן שתרצה, תעשה את העבודה.

ולהבא תדע שיש אפשרות חיפוש בפורום בצד שמאל למעלה, לפני כל פתיחת שרשור תנסה לחפש את השאלה ולמצוא תשובות, בדכל כל נושא שתפתח כנראה שכבר דברנו עליו עשרות פעמים, וענו עליו מאלפי זוויות שונות, העמסות קריאטין לדעתי זה הנושא הכי מדובר בפורום..

• פותח/ת השרשור
מה יק
תצרוך 5 גרם ביום, ללא העמסות.
העמסות משנות את זמן הופעת הרוויה בשריר שקורת בשימוש בקריאטין, מדובר בעליה סרקופלזמית (נוזל תא השריר, עליה הנוזלית היא בין 1-2.5 ק"ג)
השינוי בהופעת הרוויה בעקבות העמסות הוא קטן, והתוסף נלקח למשך זמן, ולכן אין היגיון גדול בהעמסה.

תחזוקה של 5 גרם ביום, ללא הפסקות, ללא העמסות, בכל זמן שתרצה, תעשה את העבודה.

ולהבא תדע שיש אפשרות חיפוש בפורום בצד שמאל למעלה, לפני כל פתיחת שרשור תנסה לחפש את השאלה ולמצוא תשובות, בדכל כל נושא שתפתח כנראה שכבר דברנו עליו עשרות פעמים, וענו עליו מאלפי זוויות שונות, העמסות קריאטין לדעתי זה הנושא הכי מדובר בפורום..
מה במידה ואפסיק לצרוך קריאטין ?

העמסה זה אם אתה רוצה שההשפעה של הקריאטין תהיה מורגשת מהר יותר. בהעמסה יש גם יותר תופעות לוואי.

אחרי שמגיעים לרוויה זה לא משנה אם עשית העמסה או לא

• פותח/ת השרשור
העמסה זה אם אתה רוצה שההשפעה של הקריאטין תהיה מורגשת מהר יותר. בהעמסה יש גם יותר תופעות לוואי.

אחרי שמגיעים לרוויה זה לא משנה אם עשית העמסה או לא
העמסה זה הכוונה למשקל שאני מרים ? אני קצת מבולבל במונחים כאן, סליחה מראש

הייתי ממליץ לקרוא על קריאטין

העמסה הכוונה לזה שאתה צורך הרבה קריאטין כל יום עד שאתה מגיע לרוויה של הקריאטין בגוף, במקום לצרוך למשל 5 גרם ביום שהיא הכמות המומלצת לשלב התחזוקה של הקריאטין ואיתה אפשר להגיע גם לרוויה פשוט ביותר זמן.

אני לוקח 10 גרם ליום עם אימון
5 בלי אימון
למשך כחודש
מעניין אותי לדעת, מה גרם לך לבחור בצריכה בדרך הזאת? חס וחלילה שלא תחשוב שאני מזלזל, אני מנסה פשוט להבין את הרציונאל 😘

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לקרוא על קריאטין

העמסה הכוונה לזה שאתה צורך הרבה קריאטין כל יום עד שאתה מגיע לרוויה של הקריאטין בגוף, במקום לצרוך למשל 5 גרם ביום שהיא הכמות המומלצת לשלב התחזוקה של הקריאטין ואיתה אפשר להגיע גם לרוויה פשוט ביותר זמן.
ומה זה שהגוף מגיע לרוויה ?

מה במידה ואפסיק לצרוך קריאטין ?
אז תחזור לקחת מתי שבא ל לחזור

הכוונה לצרוך יותר קריאטין ממה שצורכים ברגיל כדי למלא את המאגרים. קריאטין זה חומר שיש בשריר גם ככה, ואתה פשוט מנסה להעלות את הכמות שלו. לרוב מדובר על 20 גרם ביום, אבל יש לזה תופעות לוואי לפעמים, כמו שכאבי בטן ונפיחות

מה זה שהגוף מגיע לרוויה ?
שהמאגרים מלאים יחסית

כשתפסיק לצרוך בקריאטין לאט לאט הנוזלים שצברת בגללו יעזבו את הגוף ואתה גם עשוי להרים פחות משקל/חזרות באימונים לאחר הפסקת הצריכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית