הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקשר לגיינר ביתי

abyss1200

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
שלום לכולם 😃

התחלתי להתאמן במטרה לעלות במסת שריר (שוקל 62 ק"ג גובה 1.73).
עכשיו לצערי קשה לי לאכול המון כדי להגיע לסך קלוריות שאני צריך (אני מגיע בערך ל 1300 קלוריות ביום).

המטרה זה שאצליח לאכול בסופו של דבר בלי שום תוספים אבל כרגע זה קשה לי, בנוסף רוב הזמן אני עובד.

כרגע אני לוקח את הגיינר של MyProtein Weight Gainer Blend שהוא ממש סבבה אבל הערכים הקלוריים שלו לא מספיקים בשבילי (וגם די יקר).

גם רוב הגיינרים הבנתי שמכילים Maltodextrin ושזה לא בריא וגם הם מאוד יקרים.

לכן רציתי לדעת האם יש אפשרות להכין גיינר ביתי מבלי צורך בבלנדר? אני פשוט צריך משהו שגם אוכל להכין בזמן שאני בעבודה.
כמובן שאקנה מה שצריך בשביל שלא אצטרך בלנדר בשביל זה, אני בטוח שזה יצא יותר זול מגיינרים ויותר בריא חח.

תודה.

גיינר זה בסה"כ שם אחר למשקה עם הרבה קלוריות(ורצוי חלבון גם, כי תכלס, למה לא?)

נגיד דוגמה ל"גיינר ביתי" - שיבולת שועל(בסיס של פחמימה בשביל עוד קלוריות), טחינה/חמאת בוטנים(בסיס שומני, מוסיף הרבה קלוריות וקצת חלבון), אבקת חלבון/קוטג/יוגורט(בשביל עוד חלבון), תמר/בננה לטעם.

עכשיו תכלס אתה יכול לקחת את הש"ש ולטחון אותה מראש, ולקחת אותה כאבקת פחמימה(כמו שאתה לוקח את הגיינר/האבקת חלבון לעבודה), לערבב עם שייקר עם כל המרכיבים האחרים שלא דורשים בלנדר(הכל חוץ מפירות תכלס) ולהכין בעבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית