סייקל ראשון - שבוע שלישי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי האתר, כאמור אתמול נכנסתי לשבוע השלישי בסייקל ועדיין לא מרגיש שום דבר שונה, לא מסה, לא כוח, לא תופעות לוואי ובקיצור פשוט כלום, מה זה אומר בעצם, שהחומר פח?
או שלפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן?
אשמח לתשובות, תודה

• פותח/ת השרשור
מה אחי הזרקת את זה בלי לקרוא?
הבקבוק שהתחלתי איתו זה אנטט אבל לא שמתי לב שלא כולם אנטט, ברור שקראתי לפני
כל הודעה שלך יותר גרועה מהקודמת לחשוב שהמאמן שלך דוחף אותך להזריק הזוי
אתה מוכן לסתום כבר?
הבנו שאתה כאן ושאתה אוהב להעיר הערות מפגרות, זהו חלאס מיצינו

תתקשר תבקש הסבר. תשאל למה קיבלת בלי אריזות. ותבקש שיחליף לך לסוסטנון. אם החומר טוב זה יעבוד ככה או ככה. אם תקח רק סוסטנון ואז תחליף לאנטט בכלל זרקת את הכסף

• פותח/ת השרשור
תתקשר תבקש הסבר. תשאל למה קיבלת בלי אריזות. ותבקש שיחליף לך לסוסטנון. אם החומר טוב זה יעבוד ככה או ככה. אם תקח רק סוסטנון ואז תחליף לאנטט בכלל זרקת את הכסף
ואם לוקחים אנטט ואחר כך סוסטנון?

• פותח/ת השרשור
אחי לא עושים ככה סייקל.
אתה שוב מגיע לרמות שיא בדם ואז מחליף את האסטרים, או סוסטנון או אנטט.

זה פדיחה שלו, הוא דחף לך, תפסיק להתבייש. אתה רוצה אני אתקשר אליו בשמחה
צודק אח, אדבר איתו, תודה על כל העזרה

אני מכיר את ג'נסיס ואת הדילר שהחברה שייכת לו, לא ככה נראה הויאל זה זיוף וכדאי לצאת מהסייקל כי חבל על החורים בגוף,
תחפש רק זנקו או וורטקס שום חברה אחרת

אני מכיר את ג'נסיס ואת הדילר שהחברה שייכת לו, לא ככה נראה הויאל זה זיוף וכדאי לצאת מהסייקל כי חבל על החורים בגוף,
רגע לפני העצירה. כמה בקבוקנים נשאר לך?

אל תחליף, תחזיר. השתמשת ב-1 לא בשבילך, תחזיר. אם ישאל למה תגיד לו מזויף בדקתי וכו' בוא נשאר חברים קח את הכסף.

תקנה מבחור מקורי אנטט או סוס ותתחיל סייקל מחדש. שמח לעזור , יש פה אחלה חבר'ה , כולנו עברנו את אותה טעות. טוב מוקדם ולא מאוחר.

אני משתמש בוורטקס כבר שנתיים +

אל תחליף, תחזיר. השתמשת ב-1 לא בשבילך, תחזיר. אם ישאל למה תגיד לו מזויף בדקתי וכו' בוא נשאר חברים קח את הכסף.

תקנה מבחור מקורי אנטט או סוס ותתחיל סייקל מחדש. שמח לעזור , יש פה אחלה חבר'ה , כולנו עברנו את אותה טעות. טוב מוקדם ולא מאוחר.

אני משתמש בוורטקס כבר שנתיים +

חברין אני רוצה לפתוח אשכול על החוויות מהקנית חומרים והסייקלים הראשונים שלנו, זה גם יהיה מהנה מאוד וגם יעזור לחדשים בתחום, מי זורם?
@Navira
@שים
@Gnfit
@Lior Rotem
@McGregor

חברין אני רוצה לפתוח אשכול על החוויות מהקנית חומרים והסייקלים הראשונים שלנו, זה גם יהיה מהנה מאוד וגם יעזור לחדשים בתחום, מי זורם?
@Navira
@שים
@Gnfit
@Lior Rotem
@McGregor
מעולה. לדעתי ככה נעשה כמה שיותר מרוכז כל אחד יכתוב; חומרים שהתנסה, מקור, ואיך התוצאות היו, מרוצה/לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית