הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מונו

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
אפשר לדעת במה הוא תורם?... (למתאמן ותיק) שמתאמן בערך שנתיים? במה הוא תורם?... הוא "ינפח" אותך יותר? יעלה אותך יותר בנוזלים?. מה?

ותגידו החומרי גלם של הקריאטין כשרים?

תודה.

1. תורם בכך שהוא סופח נוזלים לשריר ובעקיפין מגרה את סיבי השריר ומקנה לך להרים משקל רב יותר שבסופו של דבר יעלה אותך במסת השריר בהנחה שאתה במאזן קלורי חיובי
2. למתאמן ותיק ההשפעה יותר נמוכה ממתאמן מתחיל באחוזים במחקרים האחרונים היה שיפור של 10-15% ולמתחיל 35-40%
3. "ינפח" , אפשר לומר בגלל הנוזלים תראה גדול יותר ולפעמים גם מגעיל יותר, תלוי בגוף שלך ובגנטיקה.
4. לגבי הכשרות אין לי מושג, אני חושב שלא כי אין איזה רב שמשגיח שם על העניין.

• פותח/ת השרשור
1. תורם בכך שהוא סופח נוזלים לשריר ובעקיפין מגרה את סיבי השריר ומקנה לך להרים משקל רב יותר שבסופו של דבר יעלה אותך במסת השריר בהנחה שאתה במאזן קלורי חיובי
2. למתאמן ותיק ההשפעה יותר נמוכה ממתאמן מתחיל באחוזים במחקרים האחרונים היה שיפור של 10-15% ולמתחיל 35-40%
3. "ינפח" , אפשר לומר בגלל הנוזלים תראה גדול יותר ולפעמים גם מגעיל יותר, תלוי בגוף שלך ובגנטיקה.
4. לגבי הכשרות אין לי מושג, אני חושב שלא כי אין איזה רב שמשגיח שם על העניין.

תודה על התגובה... לגבי הכשרות אני מתכוון שהאם החומרי גלם כשרים... לא אכפת לי שאין על זה כשרות..

תודה על התגובה... לגבי הכשרות אני מתכוון שהאם החומרי גלם כשרים... לא אכפת לי שאין על זה כשרות..

אני מניח שהיום כל הקריאטין מיוצר סינטטי, אז לא יהיה בעיה עם הכשרות ולפי מה שאני יודע על ההלכה גם לא צריך ליהיות הכשר על תוסף/תרופה שלא נועדה ליהיות מזון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית