הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סקוואט בss

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
כשאני עושה סקוואט מלא עם ירידה עד הסוף יוצאים לי קליקים מהברכיים,האם זה נורמאלי או לא??תודה.....

ויש לי עוד שאלה אני בss כבר 3שבועות התקדמתי יפה במשקלי העבודה חוץ מהבנץ׳ אני העלתי בבנץ׳ רק 5 קילו ב3 שבועות,מה אני צריך לעשות?:🙁

• פותח/ת השרשור
מה זה ירידה עד הסוף? סקוואט מלא זה שהאגן יותר נמוך מהברך. לפי איזה הנחיות אתה עובד בסקוואט?
כן ירידה שהאגן מתחת לברכיים,ואני עובד לפי כל מיני מאמרים שקראתי בקילוגרם וגם סירטון של ריפטו מהאינטרנט וגם קראתי קצת את הספר(האנגלית שלי לא משהו)

אני מנחש שבנץ' זה התרגיל היחידי שעשית לפני SS בגלל זה ההתקדמות בשאר התרגילים מהירה יותר
חוץ מזה ש 5 קילו ב 3 שבועות זה נחמד מאוד,ואם אתה ממשיך להתחזק אז בכלל

אני מנחש שבנץ' זה התרגיל היחידי שעשית לפני SS בגלל זה ההתקדמות בשאר התרגילים מהירה יותר
חוץ מזה ש 5 קילו ב 3 שבועות זה נחמד מאוד,ואם אתה ממשיך להתחזק אז בכלל

איך הוא אמור לדעת שהוא מתחזק? מה המדד?

אנשים יודעים מה הם אומרים פה לגבי SS.
אם אתה רוצה..אני יביא לך בפרטי לינק לספר.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 8 חודשים...........וTOPPER יש לי את הספר אבל אני לא מבין אותו כלכך בגלל שהוא באנגלית.........

---------- התגובה התווספה ב 16:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:59 ----------

ורק עכשיו גם נכנסתי שוב למאמר בקילוגרם ושמתי לב רק עכשיו שהפאוור קלין צריך ליהות 5X3,ועד עכשיו עשיתי 3X5 זה נורא???

זה מדהים
כל פוסט שלך אנו מגלים כמה מקצועי אתה מחדש

תקרא כבר את הספר ותלמד אנגלית

• פותח/ת השרשור
כבר כתבתי לך באשכול אחר!!!!
פלאפון:0527261514
טלאפון:08-8536872
אימייל:[email protected]

---------- התגובה התווספה ב 23:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:13 ----------

מה המייל שלך כדי שאני ידע שזה אתה!!?!?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית