הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאכול קילו בטטה יומיומי יכול להיות בעיה? +נוזל צמיגי מוזר שיצא לי מהבטטה

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
מכניס את זה 15-20 דקות במיקרו, 0 מאמץ, יוצא ממש טעים. האם לאכול קילו ביום יכול להיות בעייתי? בטטה גדולה אחת שוקלת ככה
חיממתי עכשיו בטטה כנראה יותר מידי במיקרו ושהוצאתי אותה ראיתי שיש לה חתך בחלק העליון ועל הכלי מין שמן צמיגי כזה, שכנראה יצא מהחתך. ניסתי לנגב את זה עם טישו וזה ממש צמיגי ג'לי כזה כמו דבק, שנגעתי בזה זה היה ממש דביק היה קשה להוציא את הג'יפה מהאצבע. מישהו יודע מה זה ואם מסוכן למאכל?

מכניס את זה 15-20 דקות במיקרו, 0 מאמץ, יוצא ממש טעים. האם לאכול קילו ביום יכול להיות בעייתי? בטטה גדולה אחת שוקלת ככה
זה מה שאני עשיתי תקופה ארוכה מאוד ועדיין עושה לפעמים, אין עם זה שום בעיה, אולי הסיבים יכולים לגרום לנפיחות מסויימת

חיממתי עכשיו בטטה כנראה יותר מידי במיקרו ושהוצאתי אותה ראיתי שיש לה חתך בחלק העליון ועל הכלי מין שמן צמיגי כזה, שכנראה יצא מהחתך. ניסתי לנגב את זה עם טישו וזה ממש צמיגי ג'לי כזה כמו דבק, שנגעתי בזה זה היה ממש דביק היה קשה להוציא את הג'יפה מהאצבע. מישהו יודע מה זה ואם מסוכן למאכל?
זה קרמל בעיקרון, סוכר של הבטטה שהתחמם והתקשה

שים לב ששוקלים בטטה לאחר הבישול.. כלומר שקשה להאמין שבטטה במיקרו יצא קילו.

אגב, גם אני אוכל רק בטטה במיקרו:s85:
אשכרה אוכל את זה כמו חטיף קטן

• פותח/ת השרשור
אני חי אחרי קילו וחצי גזר כל יום, בטטה תהיה בסדר.
זה יכול להיות בעייתי עם חלק מהויטמינים המסיסים בשמן לאורך תקופה לא..?

שים לב ששוקלים בטטה לאחר הבישול.. כלומר שקשה להאמין שבטטה במיקרו יצא קילו.

אגב, גם אני אוכל רק בטטה במיקרו:s85:
אשכרה אוכל את זה כמו חטיף קטן
לא נראה לי שזה מאבד כל כך במשקל

טוב אז לאחרי שאכלתי בטטה קילו+ יש לי בחילה ותחושה לא טובה מהבטטה, כנראה זאת כמות גדולה מידי, יכול להיות שזה קשור לטיב הבטטה ולא לכמות. אני אתן לזה עוד צ'אנס אם לא נחזור לבטטות בגודל הבינוני. גם בגלל שבטטה גדולה המיקרו לא בישל אותה כמו שצריך היו חלקים קשים קצת
זה קרמל בעיקרון, סוכר של הבטטה שהתחמם והתקשה
כן, אשכרה קרמל

ז

טוב אז לאחרי שאכלתי בטטה קילו+ יש לי בחילה ותחושה לא טובה מהבטטה, כנראה זאת כמות גדולה מידי, יכול להיות שזה קשור לטיב הבטטה ולא לכמות. אני אתן לזה עוד צ'אנס אם לא נחזור לבטטות בגודל הבינוני. גם בגלל שבטטה גדולה המיקרו לא בישל אותה כמו שצריך היו חלקים קשים קצת

כן, אשכרה קרמל
החלקים הקשים הם הכי טעימים, תאכל, זה כמו ציפס בטטה

אני חי אחרי קילו וחצי גזר כל יום, בטטה תהיה בסדר.

חחחחח וואי אתה הטח כתוםםם בטירוף!!!
אני אוכלת בקושי גזר אחד ביום וכפות הידיים והרגליים דלי כתומות ברמה שאנשים שואלים אותי אם עשיתי חינה 🤦‍♂️
אני כבר מתחילה לחשוב שזה לא בגלל הגזר, אלא כי אני פשוט כתומה טבעי בידיים... יש לי עור שקוף...

זה יכול להיות בעייתי עם חלק מהויטמינים המסיסים בשמן לאורך תקופה לא..?
אין בזה וויטמינים מסיסים בשומן.
בטא קרוטן שבו עדיין לא ויטמין A, כך שאין בו שום הרעלה.
בקילו בטטה שלך יש כנראה יותר ספיגה של ביטא קרוטן מהגזר שלי, כך שתתכונן להכתים.
Beta-Carotene in Carrots (and How its Bioavailability is Affected by Cooking Etc)
חחחחח וואי אתה הטח כתוםםם בטירוף!!!
אני אוכלת בקושי גזר אחד ביום וכפות הידיים והרגליים דלי כתומות ברמה שאנשים שואלים אותי אם עשיתי חינה 🤦‍♂️
אני כבר מתחילה לחשוב שזה לא בגלל הגזר, אלא כי אני פשוט כתומה טבעי בידיים... יש לי עור שקוף...
יש שלב כזה, אבל זה עבר מזמן.
עכשיו אני רק טיפה צהבהב תמיד, אבל אני אוהב את זה.

אני עם משקפיים מאז כיתה ג'.
מידה 4.
אל תקשיב לאגדות על ארנבות.

וואי חופשיייייי חחח
אני כפול ממך במספר, ולא משנה כמה גזר טחנתי (ולא שהאמנתי שגזר באמת יעזור לי, אני סתם אוהבת גזר חח) לא ירד המספר בכלל....

אני עם משקפיים מאז כיתה ג'.
מידה 4.
אל תקשיב לאגדות על ארנבות.
וואי חופשיייייי חחח
אני כפול ממך במספר, ולא משנה כמה גזר טחנתי (ולא שהאמנתי שגזר באמת יעזור לי, אני סתם אוהבת גזר חח) לא ירד המספר בכלל....

מעולם לא אכלתי גזר (במכוון לפחות...) אין לי משקפיים 😇

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית