עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתתי לך פה דעה של אנדרוקרינולוג מומחה מארהב ואתה כותב לי שלא צריך מישהו מומחה כדי להבין את זה , הדעה של המומחה רק מסכמת את זה בצורה חד משמעית ועדיף תמיד לשמוע לרופא מומחה מאשר דעות בפורומים מארהב.אין צורך במישהו מומחה כדי להבין זאת, אין לך מושג מה החומרין האלו, אין לך מושג מה התופעות לוואי לטווח הארוך, אין עליהם כמעט מחקרים, הם לא עברו אישור לשימוש בבני אדם, המחקרים נעשו רק על עכברושים, המחיר שלהם יקר מאוד, הרווח מהם נמוך מאוד מבחינת תוצאות, כל השוק מפוצץ בזיופים ,כמעט ואין חברות אותנטיות חוץ מבודדות, לא שמעתי על באדי בילדר רציני אחד שנוגע בזה
לסיכום מי שלוקח את זה הוא עכבר מעבדה
בעיניי זה כמו שיביאו לי סרטון של כימאי מומחה שמוכיח שציאניד הורג.. אומנם הדוגמא לא הכי מתאימה אבל ברגע שאני רואה שלא ידוע מה זה עושה לטווח הארוך ואין על זה מחקרים בבני אדם זה מספיק לי בהחלט כדי לשמור מזה מרחק בלי יותר מידי חקירות על הנושא אבל בכל זאת לחוקרים שבנינו זה בהחלט סרטון שמעניין לראותנתתי לך פה דעה של אנדרוקרינולוג מומחה מארהב ואתה כותב לי שלא צריך מישהו מומחה כדי להבין את זה , הדעה של המומחה רק מסכמת את זה בצורה חד משמעית ועדיף תמיד לשמוע לרופא מומחה מאשר דעות בפורומים מארהב.
לקחתי למשך 3 ימים ראד140 עשה לי רע מאוד בקיצור לא בשבילי , אני נשאר עם הסייקלים .בעיניי זה כמו שיביאו לי סרטון של כימאי מומחה שמוכיח שציאניד הורג.. אומנם הדוגמא לא הכי מתאימה אבל ברגע שאני רואה שלא ידוע מה זה עושה לטווח הארוך ואין על זה מחקרים בבני אדם זה מספיק לי בהחלט כדי לשמור מזה מרחק בלי יותר מידי חקירות על הנושא אבל בכל זאת לחוקרים שבנינו זה בהחלט סרטון שמעניין לראות
אגב מה דעתך בעניין הסארמס? יצא לך לגעת בזה?
האמת אם אתה רוצה מקור שלדעתי הוא מצוין(אבל לא רופא), יש את הבחור הזה ביוטיוב שעשה סרטונים ממש מקיפים לגבי חלק מהסארמס, הנה אחד מצוין על lgd
אוסטרין ו-Lgd כן נעשה מחקר על בני אדם. יש לך את greg doucette (יש לו כרטיס IFBB PRO) שלוקח SARMs ונתן את חוות הדעת שלו.אין צורך במישהו מומחה כדי להבין זאת, אין לך מושג מה החומרין האלו, אין לך מושג מה התופעות לוואי לטווח הארוך, אין עליהם כמעט מחקרים, הם לא עברו אישור לשימוש בבני אדם, המחקרים נעשו רק על עכברושים, המחיר שלהם יקר מאוד, הרווח מהם נמוך מאוד מבחינת תוצאות, כל השוק מפוצץ בזיופים ,כמעט ואין חברות אותנטיות חוץ מבודדות, לא שמעתי על באדי בילדר רציני אחד שנוגע בזה
כל מתחרה פרו שאני מכיר בגלובוס לוקח סארמס ואפילו צחקו עלי שלפני שנתיים שלוש שאלתי אותם מה זה, הם אמרו לי שהשימוש בסארמס נפוץ שנים אז כנראה שאנחנו בפיגור לעומת העולם, וכמו שאמרת ״שום באדיבילדר ״מקצועי״ לא ידבר על מה שהוא לוקח, ואני גם אוסיף שהרבה מפתחי גוף בארץ פרצו בשנים האחרונות בגלל השימוש בסארמס בשילוב של סייקלים מאסיביים, מבחן התוצאה בהחלט מוצלח ואת זה רואים פשוט לעין.אוסטרין ו-Lgd כן נעשה מחקר על בני אדם. יש לך את greg doucette (יש לו כרטיס IFBB PRO) שלוקח SARMs ונתן את חוות הדעת שלו.
שום באדי בילדר 'רציני' לא ידבר על החומרים שהוא לוקח.
שטויות במיץ ידידי, יש בארץ סארמס מצויין ויש גם בעלי אינטרס שיודעים להשחיר מוצרים טובים, ואגלה לך סוד שהוא בעצם ידוע, בישראל יש את החומרים הכי טובים בכל מה שקשור לאנדרגראונד, כל החומרים תוצרת חוץ שאנשים גומרים עליהם את ההלל זה מחוסר ידע ושיווק טוב של אותו דילר שהבריח אותם ארצה וגוזר עליהם קופון במחיר של רפואי שבתכלס זה רק האריזה היפה, לפני שבוע הייתי במדריר וחבר שאסף אותי מהשדה אמר לי למה לא הבאת לי קצת סטרואידים מישראל (-;בישראל עוד אין גישה לחומר אמיתי. לי אישית אין נסיון עם סארמס אבל חברים שגרים בחול שם זה בהישג יד מדווחים על תוצאות טובות.
האמת אם אתה רוצה מקור שלדעתי הוא מצוין(אבל לא רופא), יש את הבחור הזה ביוטיוב שעשה סרטונים ממש מקיפים לגבי חלק מהסארמס, הנה אחד מצוין על lgd
אני מסכים מהבחינה הבריאותית , נכון כל בסטרואידים היום פותחו התרופות וכבר נוסו על בני אדם ככה שאפשר לדעת איך לטפל כאשר יש בעיות ...אבל לבוא ולהגיד שהתוצאות שהן נותנות הוא נמוך זה פחות נכון ..לא חסר אנשים שעלו בסייקל של lgd בחודשיים יותר מ4 , 5 קילו שריר +- , המחיר שלהם נע סביבות ה 150-200 שקל לבקבוק אז זה יותר זול מסטרואידים , תחפש קצת פורומים בחול תסתכל קצת על בלוגים ותראה שגם בילדרים מעל 120 קילו משתמשים בהם ..אין צורך במישהו מומחה כדי להבין זאת, אין לך מושג מה החומרין האלו, אין לך מושג מה התופעות לוואי לטווח הארוך, אין עליהם כמעט מחקרים, הם לא עברו אישור לשימוש בבני אדם, המחקרים נעשו רק על עכברושים, המחיר שלהם יקר מאוד, הרווח מהם נמוך מאוד מבחינת תוצאות, כל השוק מפוצץ בזיופים ,כמעט ואין חברות אותנטיות חוץ מבודדות, לא שמעתי על באדי בילדר רציני אחד שנוגע בזה
הוא מדבר בעיקר מבחינה בריאותית בגלל שאין ניסיון עם החומרים האלה לא מבחינת תוצאות לא ניתן לדעת במה מדובר לעומת סטרואידים שיש המון ניסיון איתם במיוחד שלו, ולרשום כאן מעליי שבודיבידלרים מקצועיים מחול לוקחים סאמס וזה תקין אז אפשרי להשתמש זה דבילי , הם גם מזריקים גרם טסט בשבוע וכמויות הסטריות של הורמון גדילה אינסולין ומי יודע מה עוד אז אפשרי להשתמש בבטחה נו באמת, הרופא בסרטון מעדכן לגבי הבחינה הבריאותית בעיקר.אני מסכים מהבחינה הבריאותית , נכון כל בסטרואידים היום פותחו התרופות וכבר נוסו על בני אדם ככה שאפשר לדעת איך לטפל כאשר יש בעיות ...אבל לבוא ולהגיד שהתוצאות שהן נותנות הוא נמוך זה פחות נכון ..לא חסר אנשים שעלו בסייקל של lgd בחודשיים יותר מ4 , 5 קילו שריר +- , המחיר שלהם נע סביבות ה 150-200 שקל לבקבוק אז זה יותר זול מסטרואידים , תחפש קצת פורומים בחול תסתכל קצת על בלוגים ותראה שגם בילדרים מעל 120 קילו משתמשים בהם ..
אין ספק שבגלל היחסית חדישות של החומרים פשוט המחקר והידוע פחות גדול. זה לא אומר בהכרח שסארמס זו בחירה רעה, לדעתי קצת יותר מדי ׳הדאגה׳. הכל תלוי על מה מסתכלים.הוא מדבר בעיקר מבחינה בריאותית בגלל שאין ניסיון עם החומרים האלה לא מבחינת תוצאות לא ניתן לדעת במה מדובר לעומת סטרואידים שיש המון ניסיון איתם במיוחד שלו, ולרשום כאן מעליי שבודיבידלרים מקצועיים מחול לוקחים סאמס וזה תקין אז אפשרי להשתמש זה דבילי , הם גם מזריקים גרם טסט בשבוע וכמויות הסטריות של הורמון גדילה אינסולין ומי יודע מה עוד אז אפשרי להשתמש בבטחה נו באמת, הרופא בסרטון מעדכן לגבי הבחינה הבריאותית בעיקר.
הכי חזק ללא ספק.YK-11 הכי שווה מבט מכולם מבחינת מה היא על בנייר מציע
חסימה של מיוסטטין זה ענק בתאוריה