הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלב ומוצרי 0%.

• פותח/ת השרשור FaXAn
  • פורסם בתאריך

FaXAn

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
לאחרונה שמעתי הרבה שמועות שחלב ומוצרי 0% שומן לא בריאים מכמה סיבות.. ביניהם:
כדי להוציא את השומן מהחלב משתמשים בחומרים כימיים שמסוכנים לבריאות, הסידן שבחלב דל שומן לא נספג וכ'ו... הייתי רוצה לדעת אם באמת יש איזושהי העדפה לחלב 3% על פני 0%.. הורמונים, חומרים כימיים וכ'ו...

תודה מראש.

כלל אצבע טוב הוא שכל מוצר שמוציאים ממנו את השומן ושכתוב עליו שהוא דל שומן, הוא גרוע יותר מהמוצר המקורי.

כלל אצבע טוב הוא שכל מוצר שמוציאים ממנו את השומן ושכתוב עליו שהוא דל שומן, הוא גרוע יותר מהמוצר המקורי.
ועל סמך מה קבעת את זה?

לענייננו , מוצרי 0% מכילים בתוכם חומרים מייצבים כמו גם ב3% ושאר ה% למינהם כדי לשמר חיי מדף ארוכים, כל ה E -XXX שתראה שם תוכל למצוא בשני סוג המעדנים כך שאני לא רואה כמה זה משנה. מה שכן מוסיפים ל0% ממתיקים מלאכותיים במקום סוכר כגון אספרטם K וסוכרלוז אשר הוכיחו שהם לא מזיקים בכמויות ריאליות.
הסידן נספג על ידי ויטמין D , בארץ כמו שלנו כמעט ולא חסר לאף אחד ויטמין D אלא בשל מחלה כזו או אחרת בגלל שיש פה המון שמש, כמו כן יש במוצרים שאתה אוכל גם ויטמין D מספיקות אפילו 5 דקות בשמש כדי לקבל את המנה היומית של הויטמין וכמו כן זה משהו שמצטבר בגוף ככה שהסידן נספג ללא תלות בשומן במקרה הזו כמו כן להוסיף שאם אכלת שומן כמה שעות לפני כן לא אומר בהכרח שכולו התעכל או שהחומצות שומן החופשיות לא ישנן בדם. נוסיף על זה שצריך להבדיל בין מקורות הסידן, מקורות סידן ממזונות צמחיים לא יהיו בהכרח אידיאלים בניגוד למוצרי חלב למרות תוכלת הסידן הגבוהה הרבה יותר במוצרים הצמחוניים.

להיסתמך על סידן בכמויות גדולות של חלב ומוצריו זה לא טוב, בכמויות סבירות אין בעיה.
מי שאמר שבשיביל להוציא שומן מחלב צריך חומרים כימיים- שיגיד איזה חומרים, עוד לא שמעתי על תהליך הזוי כזה.

סתם מתוך עניין, אם באמת ישנה בעיה של ספיגת סידן במוצרים דלי שומן,האם משנה אם אני מתסף בשומן איכותי יותר(דוגמאת אגוזי מלך או אומגה 3) לצד המוצר במקום בשומן שהוא מכיל בתוכו(שומן רווי),הרי אם הויטמינים הם מסיסים בשמן מקורו לא צריך לשנות?

סתם מתוך עניין, אם באמת ישנה בעיה של ספיגת סידן במוצרים דלי שומן,האם משנה אם אני מתסף בשומן איכותי יותר(דוגמאת אגוזי מלך או אומגה 3) לצד המוצר במקום בשומן שהוא מכיל בתוכו(שומן רווי),הרי אם הויטמינים הם מסיסים בשמן מקורו לא צריך לשנות?
אפשר להתווסף בשומן איכותי לצד היוגרוט, אבל כמו שאמרתי אין צורך אם אכלת כמה שעות קודם שומן כולשהוא גם רווי יעשה את העבודה.

תראה לי מצב שבו זה לא ככה.
כל מצב
למה נראה לך שגבינה 27% יותר טובה מגבינה 9% ? הרי המקור זה 27% רק מלפני כמה שנים הכניסו את ה9% ועכשיו גם הכניסו את ה5%, הסתכלת פעם במרכיבים אחד של השני? תסתכל מה יש ב27% ותחזיר לי תשובה.

כל מצב
למה נראה לך שגבינה 27% יותר טובה מגבינה 9% ? הרי המקור זה 27% רק מלפני כמה שנים הכניסו את ה9% ועכשיו גם הכניסו את ה5%, הסתכלת פעם במרכיבים אחד של השני? תסתכל מה יש ב27% ותחזיר לי תשובה.

היא יותר טובה מהסיבה הפשוטה של 27% יש ערך קלורי יותר גבוה ואחוז שומן יותר גבוה 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית