הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמצא בתסביך

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום לכולם ,
אני מתאמן בשעה 10 בערב עד 11 ורבע בערך פחות או יותר ,ולאחר האימון אני שותה אבקת חלבון מגיע הביתה מתקלח והולך לישון ,קראתי מאמר שאחרי אימון משקולות הגוף צריך פחמימות עד כמה זה נכון ? חשוב לציין שבמהלך היום אני צורך חלבונים פחמימות ושאר הדברים

אם יש לך בלנדר
200 מל חלב
100 גרם שיבולת שועל
30 גרם חמאת בוטנים
סקופ אבקת חלבון
שתי קוביות קרח
רבע כוס מים

יוצא טעים רצח
תטחן בבלנדר טוב טוב שלא תרגיש את השיבולת שועל

אחי הבן אדם שאל שאלה לא ביקש מתכון לעלייה במאסה של אנורקסים
לשאלתך לא זה לא נכון אחי(0 נכונות)

• פותח/ת השרשור
אני צורך את כול מה שאני צריך במהלך היום ואחרי אימון שזה ב11 בלילה שותה את האבקת חלבון ,לא רציתי להרביץ ארוחה בשעה כזאת וללכת לישון ,אז אתם אומרים שזה לא נכון? לבוא הביתה אחרי האבקת חלבון לדפוק עוד אורז וחזה עוף ?

אני צורך את כול מה שאני צריך במהלך היום ואחרי אימון שזה ב11 בלילה שותה את האבקת חלבון ,לא רציתי להרביץ ארוחה בשעה כזאת וללכת לישון ,אז אתם אומרים שזה לא נכון? לבוא הביתה אחרי האבקת חלבון לדפוק עוד אורז וחזה עוף ?

לא נכון. המקרה היחיד בו אתה צריך פחמימה לאחר אימון ערב זה אם יש לך אימון בבוקר המחרת ואתה צריך להתאושש יותר מהר (וגם זה מוטל בספק). לך, כפי שאני מבין, זה לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
וואלה בילבלתם אותי לגמרי
בקיצור אחרי אימון בלילה אחרי האבקת חלבון לאכול אוכל כן או לא ?

למה אתה צריך בכלל את האבקת חלבון?
אם אתה יכול לאכול ארוחה כמו שצריך אחרי האימון עדיף. גם ייתן לך את כמות החלבון שאתה צריך, גם ייתן לך חומרי תזונה אחרים, וגם מספק יותר.
פחמימות זה לא חובה אחרי האימון, אבל זה כן יכול לעזור לך לישון יותר טוב ועם רמות אנרגיה ביום למחרת, אבל זה כבר לפי הרגשה אישית

• פותח/ת השרשור
הבנתי שאבקת חלבון נספגת טוב יותר ,אין לי בעיה להחליף את האבקת חלבון לארוחה גדולה עם אורז וחזה עוף וכו'
זה בסדר אם אני אוכל את זה חצי שעה אחרי האימון עד שאגיע הביתה הכוונה .

הבנתי שאבקת חלבון נספגת טוב יותר ,אין לי בעיה להחליף את האבקת חלבון לארוחה גדולה עם אורז וחזה עוף וכו'
אז עדיף שתעשה ככה. גם חזה עוף נספג מצויין

זה בסדר אם אני אוכל את זה חצי שעה אחרי האימון עד שאגיע הביתה הכוונה .
אפשר גם שעה או שעתיים, אין לחץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית