עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי דבר דומה שהגעתי לארגון שרצתה לגייס אותי לצוות שלהם לעזור לאנשים להיות בריאים.
אל תיפול לשטויות.שלום ישנה דיאטה שנכנסה חזק אצל הרבה אנשים שאני מכיר
רציתי את דעתכם על תוכנית הרבלייף
כאשר היא עולה 1900 שקל של סל מוצרים שאפרסם את התמונה שלה
האם יש למישהו ניסיון עם מוצרי החברה או כל מידע כזה או אחר
תודה
חראטה בדיוק כמו תפריטי העתק הדבק של חלי ממן
אבל חברים ממש רואים את השינוי
יש תפריט מסודר עם שייקים שצריך לקחת בזמנים מסודרים כמו כן יש תה אלוורה מיוחד
ובאמת יש ירידה במשקל
כאשר התחלתי לפני 3 שבועות במשקל 131
וכיום 123 קילו !!!
רציתי לדעת האם יש תחליפים לכל השיירים שלהם ולאותו תה שהם מספקים כי המוצרים שלהם ממש יקרים
מה שאמרו מעליי.. מזכיר לי כל מיני גורואים מלפני שנים שקרסו מאז. שבוע דיאטת גלידה, שבוע דיאטת עוף.. בסוף הכל קם ונופל על גירעון קלורי. אם אני אתן לך לאכול רק דבר אחד לצורך העניין אתה תרזה כי כבר ימאס לך לאכול אותו. השאלה אם זה גימיק זמני או משהו קבוע. לרדת במשקל זו אף פעם לא הבעיה, הבעיה היא לשמור עליו. מי שירד 20-30 קילו בכנות לא ממש מרשים אותי (טוב אולי רק קצת), מי שירד את ה 20-30 קילו ואחרי שנה נשאר במשקל הזה לעומת זאת, מרשים אותי ממשאבל חברים ממש רואים את השינוי
ובאמת יש ירידה במשקל
וכיום 123 קילו !!!
רציתי לדעת האם יש תחליפים לכל השיירים שלהם ולאותו תה שהם מספקים כי המוצרים שלהם ממש יקרים
כשאתה מחליף אוכל באבקות שלא מכילות כמעט כלום אתה פשוט אוכל פחות, זה כל הסיפור.אבל חברים ממש רואים את השינוי
ובאמת יש ירידה במשקל
וכיום 123 קילו !!!
אבל חברים ממש רואים את השינוי
ובאמת יש ירידה במשקל
וכיום 123 קילו !!!
בתחילת דרכי פניתי לחלי ממן(כאמור-טיפשה)חראטה בדיוק כמו תפריטי העתק הדבק של חלי ממן
כסףזה באמת שערוריה, ואני לא מבין איך זה עדיין חוקי בארץ.
האבקות של הרבלייף זה בעיקר סוכר, ככה שנשימה עמוקה לפני ארוחת הבוקר שלך תהיה תחליף עדיף. המעט מאוד חלבון שיש בשייק שלהם לא שווה את הקלוריות.דרך אגב אם כבר שאלה על הדרך
בתפריט שקיבלתי רשום שצריך לשתות שיק על הבוקר לפני הארוחת בוקר ..
השאלה מה יכול לבוא תחליף לשייק של הרבלייף ?!
אבקת חלבון היא נטו דרך להשלים חלבון. אם אתה לא מצליח לאכול מספיק חלבון דרך התזונה, אז אבקת חלבון תהיה השלמה סבבה.והאם מומלץ בלי קשר אבקת חלבון להמשך תהליך הדיאטה שלי