שלום לכולם,
אני נמצא בבעיה שמטריפה אותי ממש, אני לא עולה במשקל.
ועכשיו אל תגידו לי "אתה בטח לא אוכל כלום", "אתה חושב שאתה אוכל הרבה אבל זה לא נכון".
לפני 3 חודשים התחלתי מסה, עובד בabc כבד עם הרבה נפח, פשוט קורע את עצמי.
וכמה עליתי ב3 חודשים האלה? 2 קילו, שאני חושב שהם רק מהקריאטין שאני לוקח.
ככה שאפשר להגיד שלא עליתי.
אני עולה במשקלים בצורה מפחידה וזה ממש מוזר.
אני אוכל בערך 1200 קלוריות מעל הנטרלי! (לא bmr), מתוכן פי 9.5 פחמימה על כל ק"ג גוף, אוכל בסה"כ פי 2.5 חלבון ממשקל הגוף (חלבון לא מלא וחלבון מלא ביחד).
זה פשוט. מטריף אותי, גם אני בהלם מזה.
רק לציין שלא נגעתי בכלללללל בגאנק ואכלתי רק אוכל נקי בלבד! אפילו לחם אני לא אוכל, רק פחמימות מורכבות ואיכותיות.
חשבתי שאולי יש לי בעיות ספיגה במערכת העיכול ככה שזה בגלל זה, כאילו כמה אוכל שאני אוכל הגוף פשוט לא יספג את זה ויש לי גם בטן ממש רכה (משלשל המון) ובגלל זה חושב לקחת פרוביוטיקה שאולי אספוג יותר טוב את האוכל.
מה אומרים? אני אבוד עצות לגמרי!! תנו לי עצות שבאמת יעזרו לי תודה!
אני נמצא בבעיה שמטריפה אותי ממש, אני לא עולה במשקל.
ועכשיו אל תגידו לי "אתה בטח לא אוכל כלום", "אתה חושב שאתה אוכל הרבה אבל זה לא נכון".
לפני 3 חודשים התחלתי מסה, עובד בabc כבד עם הרבה נפח, פשוט קורע את עצמי.
וכמה עליתי ב3 חודשים האלה? 2 קילו, שאני חושב שהם רק מהקריאטין שאני לוקח.
ככה שאפשר להגיד שלא עליתי.
אני עולה במשקלים בצורה מפחידה וזה ממש מוזר.
אני אוכל בערך 1200 קלוריות מעל הנטרלי! (לא bmr), מתוכן פי 9.5 פחמימה על כל ק"ג גוף, אוכל בסה"כ פי 2.5 חלבון ממשקל הגוף (חלבון לא מלא וחלבון מלא ביחד).
זה פשוט. מטריף אותי, גם אני בהלם מזה.
רק לציין שלא נגעתי בכלללללל בגאנק ואכלתי רק אוכל נקי בלבד! אפילו לחם אני לא אוכל, רק פחמימות מורכבות ואיכותיות.
חשבתי שאולי יש לי בעיות ספיגה במערכת העיכול ככה שזה בגלל זה, כאילו כמה אוכל שאני אוכל הגוף פשוט לא יספג את זה ויש לי גם בטן ממש רכה (משלשל המון) ובגלל זה חושב לקחת פרוביוטיקה שאולי אספוג יותר טוב את האוכל.
מה אומרים? אני אבוד עצות לגמרי!! תנו לי עצות שבאמת יעזרו לי תודה!