עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה מותח את החזה? התרגילים שאני מכיר לא עובדים לי על צד שמאל (כי אני מובילי אקסטרה בשכם שמאל ואז משהו זז שם, ואני בנוסף מותח את הרחב גבי).עושה מתיחות כפתיים וחזה, משום מה אנשים מסתכים מוזר 🤦♂️
אתה לא היחיד. ראיתי הרבה כאלה, גם בתחרות.הייתי עושה במשך תקופה ארוכה קצת מתיחות לפני האימון, שזה ידוע שזה פוגע בביצועים אבל היה לי טווח תנועה ״התחלתי״ ממש פח והייתי כולי מתוח שהייתי צריך את זה.
זה נוח ?עושה בנץ' שהמוט אשכרה נוגע בחזה ולא עושה חצי "חזרה".
לא יודע כמה זה "לא פופולרי" אבל מתאמן עם טייץ' שחור קצר ושם ז*ן על העולם
זה נוח ?
אני אישית בלי מכנס קצר חופשי לא יכול לעשות סקאווט
שם ז*ן על העולם
כל הזמן הייתי קורע ג'ינסים (וטריינינג) בריקודים, אז נמאס לי, וקניתי טייטס.זה נוח ?
אני אישית בלי מכנס קצר חופשי לא יכול לעשות סקאווט
כל הזמן הייתי קורע ג'ינסים (וטריינינג) בריקודים, אז נמאס לי, וקניתי טייטס.
אחי, אני הולך עכשיו בטייטס לכל מקום.
וואלה מקוריתתופסת את המכונות של כיפוף/פשיטת ברכיים למכרע בולגרי. נוח שם על הגליל.
קשורה לספוטר בבנץ' כמו תינוק למוצץ שלו (הטראומה 🤦♂️) מה שאומר שמסנג'רת גם על כלום. אמנם בתהליכי גמילה לאחרונה, ממש גאה בעצמי 🏋️😅
מסתובבת כל האימון יחפה בחדכ"ש (גרביים בלבד). כיף חיים.
אה, ומאוד לבושה, שזה גם מאוד לא פופולרי (יש עוד ווירדו אחד שנצפה בדר"כ עם קפוצ'ון ענק, כובע על הראש, מכנסיים רחבות, הוא היחיד שלוקח אותי)
מגרבץ אחרי כל סטמתאמן שעה ו- 40 דק' רק משקולות.
משתמש בספה של השיפוע השלילי לחזה תחתון. בחיים לא ראיתי מישהו מתקרב לשם.
עושה "פרפר" מגובה הכתפיים (ולא מלמטה או מלמעלה כמו כולם).
הולך לשתות מהקולר ומגרבץ אחרי כל סט ו-
חח.. אני יודעת. משתדלת לא לשבור את העצמות.וואלה מקורית
אבל לא יודע כמה זה בטיחותי בלי נעליים
עם טייץ קצר אנשים כנראה ממש יכולים לראות שאתה שם אותו:sarcastic:לא יודע כמה זה "לא פופולרי" אבל מתאמן עם טייץ' שחור קצר ושם ז*ן על העולם
עם טייץ קצר אנשים כנראה ממש יכולים לראות שאתה שם אותו:sarcastic: