הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת נענע וגינגר

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אהלן רציתי לשאול אם שמים נענע וגינג׳ר בתה, באמת צורכים את היתרונות הבריאותיים שלהם? או שצריך לאכול אותם?
נשמע לי מוזר שבגלל שהם במים חמים אז מקבלים את הסגולות שלהם

על איזה סגולות אתה מדבר בידיוק?
אין להם איזה משהו מיוחד שמחייב צריכה שלהם ספציפית בכל צורה שהיא

• פותח/ת השרשור
על איזה סגולות אתה מדבר בידיוק?
אין להם איזה משהו מיוחד שמחייב צריכה שלהם ספציפית בכל צורה שהיא
ברור שאין שום דבר מחייב
אני שואל אם כן בא לי לצרוך אותם האם בשביל לקבל את היתרונות הבריאותיים שלהם צריך לאכול אותם או גם לשים אותם במים רותחים מספיק?

ברור שאין שום דבר מחייב
אני שואל אם כן בא לי לצרוך אותם האם בשביל לקבל את היתרונות הבריאותיים שלהם צריך לאכול אותם או גם לשים אותם במים רותחים מספיק?
אז שוב אני אשאל, על איזה יתרונות בריאותיים בידיוק אתה מדבר?

אהלן רציתי לשאול אם שמים נענע וגינג׳ר בתה, באמת צורכים את היתרונות הבריאותיים שלהם? או שצריך לאכול אותם?
נשמע לי מוזר שבגלל שהם במים חמים אז מקבלים את הסגולות שלהם
כן, כמו שהטעם שלהם מגיע לנוזל, גם התכונות שלהם.
אם כי לדבר עצמו יש כמות גדולה יותר של חומר מהנוזל שבו הוא ישב.

אין מספיק מחקר מה הם אותם דברים במזונות הספציפים שעוזר לאנשים.
לא ידוע למה מנטה עוזרת לבחילות, ולמה ג'ינג'ר נותן אנרגיה (אולי בגלל שהוא חריף, אבל גם זה לא ברור למה).

למעשה סגולות בריאות של צמחים ומזונות שונים על פי רוב לא נהרסות בחום, ועוברות בנוזל.
יש יוצאים מהכלל, כמו האנזים פקטין מתפוח, וברומולין מאננס. כי הם נהרסים בחום כמו כל האנזימים.

• פותח/ת השרשור
כן, כמו שהטעם שלהם מגיע לנוזל, גם התכונות שלהם.
אם כי לדבר עצמו יש כמות גדולה יותר של חומר מהנוזל שבו הוא ישב.

אין מספיק מחקר מה הם אותם דברים במזונות הספציפים שעוזר לאנשים.
לא ידוע למה מנטה עוזרת לבחילות, ולמה ג'ינג'ר נותן אנרגיה (אולי בגלל שהוא חריף, אבל גם זה לא ברור למה).

למעשה סגולות בריאות של צמחים ומזונות שונים על פי רוב לא נהרסות בחום, ועוברות בנוזל.
יש יוצאים מהכלל, כמו האנזים פקטין מתפוח, וברומולין מאננס. כי הם נהרסים בחום כמו כל האנזימים.

תודה רבה אחי
בעצם מה שאתה אומר זה שכן אתה צורך את היתרונות הבריאותיים שלהם עם נגיד הם בתה אבל לא ממצא ב100% כמו עם היית אוכל?

ג'ינג'ר בתה זה אחלה לכאבי גרון או כשהאף שלך סתום, עוזר לפתוח

ג'ינג'ר באכילה מקל קצת על העיכול, וגם עוזר נגד בחילות
בכמויות גדולות הוא מדלל דם. אז לקחת בחשבון
בכמויות גדולות גם יש לו השפעות כאלו ואחרות על הורמונים במידה מועטה

נענע לא יעשה שום דבר במינון שאתה יכול לאכול פיזית. אבל בגדול מפתחים משמן של נענע טיפול לתסמונת המעי הרגיז

וגם יש לה השפעות נוגדות כאב כי מנטול הוא אגוניסט חלש של KOR

שוב מדגיש שמדבר על השפעות עם מיצויים מסויימים מאוד, לא אכילת נענע

אחי אתה יכול לבדוק באינטרנט את היתרונות שמכילים ג'ינג'ר ונענע
אני מנסה להבין על מה אתה מדבר, כי אם אתה מדבר על למשל מעט עזרה בכאבי גרון, אז זה לא בעיה במים חמים, אם אתה מדבר על ממש סגולות רפואיות שאנשים נוטים לשייך לצמחים מסויימים, הם גם ככה לא קיימים בכמויות נורמליות

אני מנסה להבין על מה אתה מדבר, כי אם אתה מדבר על למשל מעט עזרה בכאבי גרון, אז זה לא בעיה במים חמים, אם אתה מדבר על ממש סגולות רפואיות שאנשים נוטים לשייך לצמחים מסויימים, הם גם ככה לא קיימים בכמויות נורמליות
לא ציפיתי לפחות ממך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית