מה תורם הציטורולין?תודה רבה גבר!..
לגבי הורידים כמו שאמרת אחוזי שומן נמוכים, ו גם מהחומרים כן , וגם תוספי מזון שמכילים צ'יטרולין וכו. עם השנים הורידים מחיטוב לחיטוב צמחו יחד... אף פעם לא הכחשתי כמו שליאור אמר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה תורם הציטורולין?תודה רבה גבר!..
לגבי הורידים כמו שאמרת אחוזי שומן נמוכים, ו גם מהחומרים כן , וגם תוספי מזון שמכילים צ'יטרולין וכו. עם השנים הורידים מחיטוב לחיטוב צמחו יחד... אף פעם לא הכחשתי כמו שליאור אמר.
בעיקרון זרימת דם מוגברת ורידים פאמפ.מה תורם הציטורולין?
אני במסה כרגע,שוקל להוסיף את התוסף הזה,מה דעתך?בעיקרון זרימת דם מוגברת ורידים פאמפ.
אפשרי ביותר סה"כ יותר לפאן באימון עולה 60 שקל לא ביג דיל. אני אישית קונה אקסטנד עלית יש בו גם ציטרולין ועוד כמה דברים נחמדים וטעים לי באימון. כשזה מגיע לשיקול כספי מבחינת אימונים אני מעדיף להשקיע בתוספים, ביגוד לאימונים וכו אז לא אכפת לי לזרוק 140 שקל על זה פעם בחודש. בין עם זה משפיע לא משפיע מבחינת וויסקולארית ופאמפ בהחלט כיף ולדעתי שווהאני במסה כרגע,שוקל להוסיף את התוסף הזה,מה דעתך?
תודה אחי!אפשרי ביותר סה"כ יותר לפאן באימון עולה 60 שקל לא ביג דיל. אני אישית קונה אקסטנד עלית יש בו גם ציטרולין ועוד כמה דברים נחמדים וטעים לי באימון. כשזה מגיע לשיקול כספי מבחינת אימונים אני מעדיף להשקיע בתוספים, ביגוד לאימונים וכו אז לא אכפת לי לזרוק 140 שקל על זה פעם בחודש. בין עם זה משפיע לא משפיע מבחינת וויסקולארית ופאמפ בהחלט כיף ולדעתי שווה