הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית למסה שבניתי

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
מה קורה חברה קודם כל קצת נתונים עליי, עוד שנייה משתחרר ביינתים מתאמן בצבא בסביבות השנה מסה דיי מלוכלכת, שוקל 82 על גובה 173
משקלי עבודה 140 סקוואט ל3
145 דדליפט ל3
92.5 בנצ ל3
55 פרס ל5
מתח עם 25 קג
מקבילים עם 40

בקיצור אני על אחוז שומן דיי גבוה מאמין בסביבות ה20 אבל אני רוצה להשתחרר ולתת חודשיים ככה מסה גם להתחזק עוד טיפה במשקלים ובעיקר בעיקר להתמקד על היפרוטופיה. בחצי שנה האחרונות עשיתי תכנית upper lower 4 פעמים שמתמקדת רק בתרגילים מורכבים לטווחי חזרות 3-6 אני רוצה יותר להשקיע בבודי בילדינג

זאת התכנית שבניתי למטרותיי אשמח לדעות!

ביומיים האלה רוצה להתמקד בהעלאת משקלים ועבודה על מורכבים יותר

UPPER POWER:

OVERHEAD PRESS 3-5*3

bent over row 5*3

dips(TRICEPS) 5*3 weighted

incline bench 6-8*3

barbel curls 6-8*3

LOWER POWER:

SQUAT 3-5*3

DEADLIFT 3-5*2

FRONT SQUAT -6*3

RDL 6-8*3

בשלושה ימים האלה אני רוצה להתמקד בקטנה בכוח ובעיקר בהיפרוטופיה

PUSH HYPER:

bench press 3-5*3

incline 8-10*3

high to low crossover fly 12*3

dips(לחזה בעבודה איטית בלי משקל) 12*3

לחיצת כתפיים בישיבה 8*3

lateral cable raise 12*3

narrow bench 6-8*3

סופר סט של skull crushers בשיפוע עם triceps pressdowns 8+8*3

Pull hyper:

weighted chin ups 3-5*3

bent over row 8-10*3

lat pull down 10*3

cable pull over 15*3

face pulls 12*3

rear delts fly 15*3

barbell curl 8*3

8.סופר סט של incline curls עם פטישים 8+8*3

Legs :

deadlift 3-5*3(סוג של רוטציה עם הסקוואט כי הדדליפט חלש אצלי אז פה אני מתחיל אותו תרגיל ראשון)

walikng lunges 15*3

leg ext 12*3

leg curl 12*3

calf raises 20*3
@kotzer @MasterSplitter @Gracie

להיפרטרופיה כל מה שפחות מ 5-6 חזרות יהיה כנראה פחות אופטימלי לכן תעלה את טווח החזרות ל 6-12 ברוב התרגילים. זה לא אומר שאי אפשר להכניס בחלק מהתרגילים עבודה על כוח, השאלה מה המטרה העיקרית. אם המטרה העיקרית זו עלייה במסת השריר, סביר להניח שזה יהיה מיותר

• פותח/ת השרשור
להיפרטרופיה כל מה שפחות מ 5-6 חזרות יהיה כנראה פחות אופטימלי לכן תעלה את טווח החזרות ל 6-12 ברוב התרגילים. זה לא אומר שאי אפשר להכניס בחלק מהתרגילים עבודה על כוח, השאלה מה המטרה העיקרית. אם המטרה העיקרית זו עלייה במסת השריר, סביר להניח שזה יהיה מיותר
נגיד בppl רק נתרגל נראשון בכל קבוצה בטווח נמוך כל השאר גבוה אז זה סבבה לא?
ובupper lower פשןט לכוון ל5 6 חזרות בכל התרגילים?

גם לכוח לעבוד על 3-5 חזרות יהיה כנראה מיותר מאוד לטווח ארוך.

עדיף לך לכוון באופן כללי ל6-12 חזרות. אתה תתחזק אם תעבוד חכם גם עם 10-12 חזרות במורכבים.

לדעתי יש יותר מדי נפח בתכנית.
אם כבר חילקת לעליון תחתון ואתה מתכנן 4 אימונים אני הייתי נצמד ל5/3/1 ולוקח אותה לכיוון הבילדינג.
הפרמידה הדינאמית תהיה העבודה על הכוח ובכל אימון תוסיף את תרגילי העזר הרלוונטים לחזרות גבוהות.
אפילו עם הפרמידות תוכל לשחק להנהתך,
סבב אחד למשוך חזרות ב+ וסבב אחד להרביץ גוקרים.
ללחיצות הייתי עושה את הגרסה החדשה של ה5/3/1 ועושה תמיד 5 5 5 ולא יורד לשלשות וסינגלים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי יש יותר מדי נפח בתכנית.
אם כבר חילקת לעליון תחתון ואתה מתכנן 4 אימונים אני הייתי נצמד ל5/3/1 ולוקח אותה לכיוון הבילדינג.
הפרמידה הדינאמית תהיה העבודה על הכוח ובכל אימון תוסיף את תרגילי העזר הרלוונטים לחזרות גבוהות.
אפילו עם הפרמידות תוכל לשחק להנהתך,
סבב אחד למשוך חזרות ב+ וסבב אחד להרביץ גוקרים.
ללחיצות הייתי עושה את הגרסה החדשה של ה5/3/1 ועושה תמיד 5 5 5 ולא יורד לשלשות וסינגלים.
עשיתי אפר לואר בשילוב עם ppl בשביל להתאמן 5 פעמים ולא 4.. עדיין אתה חושב ש531 תתאים יותר?
גם לכוח לעבוד על 3-5 חזרות יהיה כנראה מיותר מאוד לטווח ארוך.

עדיף לך לכוון באופן כללי ל6-12 חזרות. אתה תתחזק אם תעבוד חכם גם עם 10-12 חזרות במורכבים.
לעבוד בנצ דדליפט סקוואט הכל 10 חזרות?? אתה בטוח שאתקדם ככה?

עשיתי אפר לואר בשילוב עם ppl בשביל להתאמן 5 פעמים ולא 4.. עדיין אתה חושב ש531 תתאים יותר?

אם תתכנן את מס׳ הסטים והעליה במשקלים באופן מושכל - כן, בטח שתתקדם.

אני עדיין חושב שה5/3/1 תתאים יותר אבל אם נשארת עם התכנית הזו הייתי ממליץ לשחק עם החזרות ולא להחליט על משהו קבוע.
חודש עשיריות חודש שמיניות וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית