הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 שאלות

• פותח/ת השרשור sand22
  • פורסם בתאריך

sand22

משתמש פעיל
326
162
נק' מוניטין:
410
326
162
היי חברה, יש לי 2 שאלות לא ההייתי בטוחה לאיזה פורום זה עדיף
1.מהו המינון המומלץ של סוכרלוז ליום? חיפשתי טבלאות DRI וכאלה,אבל עדיין לא הצלחתי להבין לחלוטין
מצאתי שלאדם השוקל 70 ק"ג המינון זה 350 מ"ג- אם צורכים שקית סוכרלוז של 1 גרם כמה מומלץ בעצם? אני יכולה להגיע לאזור ה-8 ביום בקלות(שקיות)

2.דבר שני שאלה לגבי אימון יתר
אני די מכורה לאימונים מלבד העובדה שאני בתהליך חיטוב ארוך בליווי (מ33%--> ל23%) כרגע ועדיין לא סיימתי בגלל חיטוב ארוך קצב חילוף החומרים כנראה כבר על הפנים)
אני גם לא אוהבת להעביר יום בלי איזשהי פעילות גופנית קשה לי
לא מזמן היו לי כאבים בברך כנראה מעומס(לפ האורטופד, בצילום רנטגן לא היה כלום ולא היה לי כוח לעשות סיטי לצערי..ועבר הזמן כרגע לא כואבת לי הברך בכלל אבל זה בא והולך..אני עושה סקוואטים ולנאצ'ים קבוע)
אבל אני מתאמנת פלג גוף תחתון פעמיים בשבוע ופלג גוף עליון פעמיים בשבוע
ועושה בעיקר אינטרוולים בין 3-5 כל אימון
ובזמן האחרון אפילו מוסיפה ל6 פעמים בשבוע
האם יש לזה השלכות לדעתכם על אימון יתר שיהיו לי בעיות בברכיים, דלקות וכ'ו? אפילו שהייתי בנופש עשיתי אימון כי אני מכורה לזה......:\
הכושר הגופני שלי השתפר מאוד אפילו שזו לא היה המטרה הראשונית אלא חיטוב

תודה!

1.מהו המינון המומלץ של סוכרלוז ליום? חיפשתי טבלאות DRI וכאלה,אבל עדיין לא הצלחתי להבין לחלוטין
מצאתי שלאדם השוקל 70 ק"ג המינון זה 350 מ"ג- אם צורכים שקית סוכרלוז של 1 גרם כמה מומלץ בעצם? אני יכולה להגיע לאזור ה-8 ביום בקלות(שקיות)
ידוע על בטיחות של 5 מ"ג לקילו ביום, במקרה שלך מדובר על בערך 30 שקיות ביום, נראה לי שאת בסדר. גם כנראה רף הבטוח גבוה יותר, פשוט ידוע על עד 5 מ"ג.

אני די מכורה לאימונים מלבד העובדה שאני בתהליך חיטוב ארוך בליווי (מ33%--> ל23%) כרגע ועדיין לא סיימתי בגלל חיטוב ארוך קצב חילוף החומרים כנראה כבר על הפנים)
לא מזמן היו לי כאבים בברך כנראה מעומס(לפ האורטופד, בצילום רנטגן לא היה כלום ולא היה לי כוח לעשות סיטי לצערי..ועבר הזמן כרגע לא כואבת לי הברך בכלל אבל זה בא והולך..אני עושה סקוואטים ולנאצ'ים קבוע)
האם יש לזה השלכות לדעתכם על אימון יתר שיהיו לי בעיות בברכיים, דלקות וכ'ו? אפילו שהייתי בנופש עשיתי אימון כי אני מכורה לזה......:\
מה שאת מתארת זה לא אימון יתר, שזו בעיה מורכבת ודי נדירה, אלא חוסר התאוששות ופציעות כתוצאה משימוש יתר.
המפרקים ורקמות החיבור שלך כנראה סופגים הרבה שימוש תמיד באותן תנועות, ובשילוב עם החיטוב, לא מספיקים להחלים בזמן.
דרך טובה להתמודד עם זה היא דבר ראשון להוריד רגל מהגז. אם המטרה שלך היא חיטוב אז אין צורך להרוג את עצמך.
דבר שני יהיה לקחת שבוע רגוע, שבו את עושה פחות פעילות ונותנת לגוף זמן להשלים פערים בהתאוששות.
דבר שלישי יהיה שינוי כל מספר חודשים את התרגילים שאת עושה, לעשות ווריאציות מעט שונות, ולתת לגוף תנועות שונות, כדי לא לשרוף את עצמך שוב ושוב על אותה התנועה

איך השינה והתזונה?
יושנת שמונה שעות?
אוכלת מספיק חלבון?
מינוס קלורי עדין ולא יותר מידי?
אם התשובות הם כן. אולי באמת יש עומס יתר בתוכנית שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית