הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון : LGD-4033 וMK-667

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

אשמח לתת עדכון לגבי התקדמות שלי בסייקל של mk667 במינון של 20~25 מ"ג וlgd-4033 במינון של 5 מ"ג. הסייקל עצמו יימשך עד 8 שבועות כאשר את הmk אני אמשיך לקחת.
אז כמה פרטים על עצמי: התחלתי את הסייקל על 11%~ שומן במשקל 77 קילו אחרי חיטוב. שומר על מאזן ניטרלי + של 2200~2300 קל'.
כרגע שוקל בערך 81 קילו עם אותו אחוז שומן ואני נכנסתי לשבוע החמישי של הסייקל.

מבחינת משקלים: חזרתי לעשות סקוואט אחרי הרבה זמן שלא עשיתי. בתחילת הסייקל 100 קילו אם אני זוכר נכון וכרגע עומד על 130 ל5 חזרות כפול 3. יש חשד לאימון יתר בתרגיל אז כרגע אני במנוחה עם זה.
חזה: 107.5 ל8 חזרות כפול 3 בתחילת הסייקל, וכרגע עומד על 115 ל8 כפול 3 והיד עוד נטוייה. מתכנן להגיע ל120.
דדליפט: 140 ועלה ל150 5 כפול 3.
פרס: 50 קילו ועלה ל55 ל8 כפול 3.
בנץ' עליון: 77.5 קילו ועלה ל90 ל8 כפול 3.

התחלתי לעשות תרגילים חדשים אחרים במסה אז קצת קשה לקבל אינדקציה אבל אוסיף על כל מקרה:

חתירה עם משקולת יד: 27.5 קילו וכרגע עומד על 45 ל10 כפול 3.
פרפר עם משקולות: 15 קילו וכרגע עומד על 25 קילו ל10 כפול 3.

בשבוע הראשון של הסייקל הייתה לי פציעה במרפקים בעקבות הסקוואט (אחיזה לא נכונה) מה שהשפיע על שאר התרגילים כמו חזה ודדליפט. הפציעה עדיין נמצאת ברקע אבל פחות מורגשת כי תיקנתי את האחיזה בסקוואט.

לגבי PCT: אין תכנון לקחת שום תרופה רק אם אני אהיה האחוז הקטן שיקבל ג'ינו אז יש נולבה בצד.

מבחינה הרגשה כללית: קצת עייף, אבל לפי דעתי זה נטו בגלל הMK אז העברתי אותו לשעות אחר הצהריים וזה השתפר. לא מרגיש ירידה בטסט', הליבדו תקין.
בתור אחד שמאובחן עם בעיות קשב וריכוז (ADD), שמתי לב לפרט מעניין, אני מרגיש יותר סבלני, כלומר נותן לאנשים לסיים משפט מבלי להתפרץ לתוך הדברים שלהם, לסיים פה ושם מטלות בצורה יותר יעילה ועוד דברים.

עדכון עד כאן 😃

@McGregor

נערך לאחרונה:
אחדלי חברים עד חומרים ✋🛑✋
אל דאג לי הם היו בשימוש בקרוב 😉
חחחח אמת
אני בטוח לחלוטין 🤩
שתשכח מהרע ותחזור לימים הטובים ואפילו תהיה יותר טוב מי בעבר:79nb:

חחחח אמת
אני בטוח לחלוטין 🤩
שתשכח מהרע ותחזור לימים הטובים ואפילו תהיה יותר טוב מי בעבר:79nb:
הלוואי!! לשכוח מהרע לא אשכח זה יהיה ה-pre workut החדש שלי, תמיד אזכר בנפילה הזו והעריך כל אימון :Sync-0h5y1d7:ו.. תודה רבה אחי 🤭

• פותח/ת השרשור
גם אני הזמנתי מהם: lgd 4033 שתיים של 60 קפסולות 10 מ''ג. אני חושב שמיותר שהזמנתי 2 כי בדיעבד בקבוקון אחד של 60 קפסולות מספיק לי לפעם ראשונה. נראה לי אני אמכור את השני למי שמעוניין פה . אני צריך לקבל את זה היום או מחר ככה שזה חדש .
א) אסור למכור, אבקש ממך למחוק את זה שלא יינעלו לי את הפוסט.

ב) 10 מ"ג של lgd זה מינון גדול ומיותר למי שמתחיל. אתה מסתכן בתופעות לוואי של חוסר טסט או שאתה מריץ את זה על trt או סייקל אז זה סיפור אחר

א) אסור למכור, אבקש ממך למחוק את זה שלא יסגרו לי את הפוסט.

ב) 10 מ"ג של lgd זה מינון גדול ומיותר למי שמתחיל. אתה מסתכן בתופעות לוואי של חוסר טסט או שאתה מריץ את זה על trt או סייקל אז זה סיפור אחר
לא ידעתי שאסור אוקיי מעדכן את התגובה..
ב. אני מנסה אין דאגה לא הולך לעבור על המינון המומלץ אם תהיה בעיה בסוף יש לי גישה לטמוקסיפן.

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי שאסור אוקיי מעדכן את התגובה..
ב. אני מנסה אין דאגה לא הולך לעבור על המינון המומלץ אם תהיה בעיה בסוף יש לי גישה לטמוקסיפן.
השיקום זה החלק היותר קל מאחר והורמון הlh הוא ההורמון שפחות נפגע בסייקל של lgd אז החזרה לשגרה תהיי די מהירה (תלוי מינון). הבעיה אצלך תהיי במהלך הסייקל. יש סיכוי לא מבוטל שתרגיש חרא בגלל חוסר טסט, אבל כל אחד מגיב אחרת. קח את זה בחשבון.

טמוקסיפן מחזיר את הlh לטווח הנורמה שגם ככה הוא יהיה ככה אז לא יודע כמה זה יהיה רלוונטי.

אשמח שתעדכן איך עובר לך הסייקל. תדאג לישון טוב.

השיקום זה החלק היותר קל מאחר והורמון הlh הוא ההורמון שפחות נפגע בסייקל של lgd אז החזרה לשגרה תהיי די מהירה (תלוי מינון). הבעיה אצלך תהיי במהלך הסייקל. יש סיכוי לא מבוטל שתרגיש חרא בגלל חוסר טסט, אבל כל אחד מגיב אחרת. קח את זה בחשבון.

טמוקסיפן מחזיר את הlh לטווח הנורמה שגם ככה הוא יהיה ככה אז לא יודע כמה זה יהיה רלוונטי.

אשמח שתעדכן איך עובר לך הסייקל. תדאג לישון טוב.
תודה על העצות,אין בעיה אעדכן. לפי מה שראיתי אונליין מינון של 10 מ''ג אמור להרגיש טוב למרות הדיכוי של ההורמונים..זה די אינדיבידואלי ותלוי מינון לפי מה שהבנתי. סארמס זה ניסוי וטעיה אם אני ארגיש על הפנים אז לא יודע כנראה אני אפסיק את זה ואעשה בדיקות דם וכנראה גם אקח טמוקסיפן.. אגב לגביי טמוקסיפן אני רואה שכל אחד אומר משהו אחר לגביי המינונים אני אישית מעדיף לקחת את זה במינון הכי נמוך שיש כי דווקא תופעות הלוואי של טמוקסיפן וכלומיד למשל יותר 'מפחידות' אותי..
אם אתה מזמין מהם, אז קראתי שהחומרים שלהם הם legit

ובתכלס נטו מתוך רצון להתנסות בעוד חברות ולא כי נארווסלאב פחות טובים, הם החברה הבאה שאזמין מהם במידה ואחליט להמשיך להשתמש בסאמרס. כרגע יש לי סייקל נוסף של lgd מנארווס.
על נארווסלאב יש ביקורות די טובות זה גם למה הזמנתי מהם ..מישהו מכם ניסה ראד 140 ואיך זה משתווה לlgd מבחינת העוצמה ..חלק אומרים שהlgd חזק יותר וראיתי גם אנשים שטוענים שראד140 חזק יותר מ lgd מישהו התנסה?

תודה על העצות,אין בעיה אעדכן. לפי מה שראיתי אונליין מינון של 10 מ''ג אמור להרגיש טוב למרות הדיכוי של ההורמונים..זה די אינדיבידואלי ותלוי מינון לפי מה שהבנתי. סארמס זה ניסוי וטעיה אם אני ארגיש על הפנים אז לא יודע כנראה אני אפסיק את זה ואעשה בדיקות דם וכנראה גם אקח טמוקסיפן.. אגב לגביי טמוקסיפן אני רואה שכל אחד אומר משהו אחר לגביי המינונים אני אישית מעדיף לקחת את זה במינון הכי נמוך שיש כי דווקא תופעות הלוואי של טמוקסיפן וכלומיד למשל יותר 'מפחידות' אותי..

על נארווסלאב יש ביקורות די טובות זה גם למה הזמנתי מהם ..מישהו מכם ניסה ראד 140 ואיך זה משתווה לlgd מבחינת העוצמה ..חלק אומרים שהlgd חזק יותר וראיתי גם אנשים שטוענים שראד140 חזק יותר מ lgd מישהו התנסה?
חומרים שונים קצת. Lgd עלייהעם יותר נוזלים וכנראה rad עלייה יותר ׳נקייה׳ מה שנקרא, בכוח ללא ספק lgd משמעותי יותר. שניהם סארמס טובים

חומרים שונים קצת. Lgd עלייהעם יותר נוזלים וכנראה rad עלייה יותר ׳נקייה׳ מה שנקרא, בכוח ללא ספק lgd משמעותי יותר. שניהם סארמס טובים
חחח האמת שדווקא בכח שמעתי שראד 140 הכי חזק (כח מבחינת משקלי עבודה) .אלא אם התכוונת לכח ( חזק יותר מראד)..

שניהם אמורים להיות טובים, lgd קצת יותר מסה וראד יותר כוח, השמועות אומרות שראד משתק יותר לעומת lgd .

תהיו גברים ותמשיכו לעדכן, הרגשה כללית, משקלים וכו'.
מודה לכם מראש בשם כולם

• פותח/ת השרשור
שניהם אמורים להיות טובים, lgd קצת יותר מסה וראד יותר כוח, השמועות אומרות שראד משתק יותר לעומת lgd .

תהיו גברים ותמשיכו לעדכן, הרגשה כללית, משקלים וכו'.
מודה לכם מראש בשם כולם
נראה לי שמג מול מג, lgd יותר משבית. ממה שקראתי בחול אנשים לוקחים 10 מג ראד וחוזרים לשגרה לרוב בלי pct בעוד בlgd באותו מינון זה מתנדנד.

וואלה הם מדללים את הסארמס שלהם ? איך אתה יודע לפי שמועות מאנשים או שמישהו אשכרה בדק במעבדה?
תחפש על זה, אני ראיתי בדיקות מעבדה שפרסמו. מניסיון חומרים שלהם פחות חזקים משל אחרים. מה שכן עדיין עובד, ושירות מאוד אמין. אני מצאתי מקום מושלם לסארמס - גם קל להזמין, גם הכי זול שיש, גם 100 אחוז הדבר האמיתי 😃

תחפש על זה, אני ראיתי בדיקות מעבדה שפרסמו. מניסיון חומרים שלהם פחות חזקים משל אחרים. מה שכן עדיין עובד, ושירות מאוד אמין. אני מצאתי מקום מושלם לסארמס - גם קל להזמין, גם הכי זול שיש, גם 100 אחוז הדבר האמיתי 😃
Can you share with us?

לה הם מדללים את הסארמס שלהם ? איך אתה יודע לפי שמועות מאנשים או שמישהו אשכרה בדק במעבדה?
בפורומים כולל חו"ל מתלכלכים למרות שתמיד אומרים עובד .. אבל מוחלש מחברות אחרות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית