הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

•ירידה במשקל

omri agababa

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי לכולם חדש פה ..
אשמח לעצה טובה
אני בן 24 שוקל 105 עליתי במשקל מהר מאוד
אשמח לעצה טובה מה אני יכול לעשות במכון כדאי לרדת כמה שיותר מהר

היי לכולם חדש פה ..
אשמח לעצה טובה
אני בן 24 שוקל 105 עליתי במשקל מהר מאוד
אשמח לעצה טובה מה אני יכול לעשות במכון כדאי לרדת כמה שיותר מהר

בעיקר מודעות תזונתית, כמה אתה אוכל, כמה אתה צריך לאכול בשביל המטרה שלך - עם עזרה מקצועית או אפילו לבד - יש המון חומר פה בפורום, ובאתר קילוגרם, ובשילוב עם אימונים

(1.ספירת קלוריות/תפריט - שקילות וממוצעי משקל גוף באופן שבועי - על מנת להבין את השפעת כמות הקלוריות שאתה צורך על הגוף - ושינוי התפריט בהתאם.
2. תכנית אימונים בנפח לא גבוה מידי, תוך שמירה על התקדמות באופן קבוע, בעומס הנפח (יש קישור מפורט מאוד בנעוץ)
3. עיקביות סדר וסבלנות

אלו הן אבני היסוד של התהליך, בהצלחה 😃

לא ממש מבין למה לשלוח בנאדם לאנשים ש90% מהם לא יודעים על מה הם מדברים בכלל. שילמד לבד, עדיף לו.
דבר ראשון, בן אדם שמוציא כסף על משהו, נהיה יותר טוב בזה, ויותר מוכן ללמוד, וזה יתרון ענק במאמן.
דבר שני, יש שרלטנים בכל תחום, גם בתחומים מאוד מפוקחים כמו רפואה וכו'...

אבל סטיסטית אנשים שלמדו משהו, וקיבלו הכרה כלשהו על זה יודעים מעט יותר מהמתחיל הקלאסי.

גם, כשאני ממליץ על מאמן או רופא או כל איש מקצוע, על כל בר דעת לברר ולחפש אנשים מומלצים מאנשים אחרים.

ועוד, שזה לא סותר ללמוד לבד. תלמד כמה שיותר, ותתיעץ עם המאמן, ותסנן את המאמנים הפחות מקצועיים כך.

דבר ראשון, בן אדם שמוציא כסף על משהו, נהיה יותר טוב בזה, ויותר מוכן ללמוד, וזה יתרון ענק במאמן.
אין לך בעיה להביא לך מאות ואלפים של אנשים שלקחו מאמנים ונראים כמו הצרות שלי רק תגיד
דבר שני, יש שרלטנים בכל תחום, גם בתחומים מאוד מפוקחים כמו רפואה וכו'...
בתחום הזה זה פחות שרלטנים יותר אנשים שבטוחים שהם יודעים משהו כשהידע שלהם שואף ל0 מהכיוון השלילי
חוץ מזה שבעוד שרופאים זה נדיר למצוא רופא גרוע פה זה נדיר למצוא מאמן טוב
אבל סטיסטית אנשים שלמדו משהו, וקיבלו הכרה כלשהו על זה יודעים מעט יותר מהמתחיל הקלאסי.
לא בתחום הזה
גם, כשאני ממליץ על מאמן או רופא או כל איש מקצוע, על כל בר דעת לברר ולחפש אנשים מומלצים מאנשים אחרים.
איך בן אדם שלא יודע כלום יודע איזה מאמן לפסול?

אין לך בעיה להביא לך מאות ואלפים של אנשים שלקחו מאמנים ונראים כמו הצרות שלי רק תגיד
השאלה גם איך היו נראים בלי מאמן, הניחוש שלי זה שהם בכלל לא היו מגיעים למכון.
בתחום הזה זה פחות שרלטנים יותר אנשים שבטוחים שהם יודעים משהו כשהידע שלהם שואף ל0 מהכיוון השלילי
חוץ מזה שבעוד שרופאים זה נדיר למצוא רופא גרוע פה זה נדיר למצוא מאמן טוב
יש מצב שאתה יודע יותר מהרבה מאמנים (או שלא), אבל לאחד שרק עכשיו נכנס למכון, סביר להניח שלכל מאמן יש יותר ידע ממנו.
ראיתי מתאמנים פוסלים מאמנים מצויינים בגלל שטויות, קל להגיד שהמאמנים לא יודעים כלום, אבל לפעמים זה סתם אגו של המתאמן.
הישראלים תמיד יחשבו שהם יודעים יותר טוב מכולם.
איך בן אדם שלא יודע כלום יודע איזה מאמן לפסול?
כמו בכל תחום, איש מקצוע מהסוג הזה שלא מקשיב, או עם אגו גדול מידי, שאף פעם לא אומר "לא יודע".
כל אחד יודע להשתמש בכלים שלו למצוא מאמן טוב.
אבל הכי פשוט, לבקש המלצות. לדבר עם אנשים ולשאול מי מאמן טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית