נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
בחור די מחתרתי בשם יונתן שביט
POWER STARTS HERE on Instagram: “300kg”
POWER STARTS HERE on Instagram: “300kg”
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אני מאמן אותו יש עם זה בעיה?נדמה לי שהוא טען שכשקרנקר המאמן שלך? אממ..
העיקר הפ1טבוללא הבנתי?
כן אני מאמן אותו יש עם זה בעיה?
פוטבול זה בהחלט ערך עליוןהעיקר הפ1טבול
לא הבנתי אותךהייתי ממליץ להתמקד בלהרים יותר במקום לנסות להיות הכי טוב בטבעיות / משקל גוף / מוט טקסס / מזג אוויר סגרירי / מצב בטחוני רעוע / מחירי דיור מטפסים.
לא הבנתי אותך
זה היה בצחוק. אבל לא חשבתי על הראשון שמרים 300 ק"ג במזג אוויר סגרירי, נראה לך שיש לי סיכוי?הייתי ממליץ להתמקד בלהרים יותר במקום לנסות להיות הכי טוב בטבעיות / משקל גוף / מוט טקסס / מזג אוויר סגרירי / מצב בטחוני רעוע / מחירי דיור מטפסים.
אני מאמין בךזה היה בצחוק. אבל לא חשבתי על הראשון שמרים 300 ק"ג במזג אוויר סגרירי, נראה לך שיש לי סיכוי?
אולי זה באמת אף פעם לא נעשה, לך תדע.
אבל אתה טבעי לא?אני מספר אחד.
אני לא יודע עדיין במה, אבל אולי מספר אחד בטבעיים, או במשקל גוף שלי או אולי דתי, או מקסימום שקוראים לו אלחנן.
כן.אבל אתה טבעי לא?
אתה מתאמן אצל אליהו הנקין נכון?
איך הגעת למשקליפ כאלה בלי מאמן?התחלתי להתאמן עם אליהו כשהיה לי דדליפט 230, וסקוואט 150.
הסקוואט שלי היה בזמן התחרות 215. אבל החלטתי לתת 210 במקום. ובגלל שבפתיחה שלי עם 185 איבדתי שיווי משקל, החלטתי לעשות אותו שוב, ורק לתת 200 בכניסה השלישית שלי.
אז בעצם הצלחתי לסגור טיפה את הפער בין הסקוואט והדדליפט.
אני לא כל כך חלש בסקוואט, פשוט יש לי יתרון עצום בדדליפט בזכות הזרועות הארוכות שלי.
אבל בעיקר הייתי צריך ללמוד לשפר את הטכניקה שלי הרבה בסקוואט.
אני תמיד משתפר, ואני מקווה לסגור את הפער יותר.
אבל יש אנשים שבאופן טבעי בתרגיל אחד יש להם טכניקה טובה יותר מהאחר.
הסקוואט הואהתרגיל שהכי קשה לי טכנית.
אמנם היה חסר לי הרבה ידע, אבל התאמנתי קשה, וידעתי לא מעט על אימונים.איך הגעת למשקליפ כאלה בלי מאמן?
למי שעובד חכם ויש יתרון מולד זה לא כזה בלתי אפשרי, אני הגעתי ל-260 דדליפט ללא מאמןאיך הגעת למשקליפ כאלה בלי מאמן?
ועשית 270 אם אני לא טועה.למי שעובד חכם ויש יתרון מולד זה לא כזה בלתי אפשרי, אני הגעתי ל-260 דדליפט ללא מאמן
ולאד הגיע ל525 סקוואט בלי מאמןאיך הגעת למשקליפ כאלה בלי מאמן?