נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
בחור די מחתרתי בשם יונתן שביט
POWER STARTS HERE on Instagram: “300kg”
POWER STARTS HERE on Instagram: “300kg”
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאני מעולם לא עבדתי עם מאמן. הייתה שנה שבה ניסיתי את ה-AI של ברט גיבס, ואז את זו של ג'אגרנאוט, אבל זה לא באמת מאמן, זה רק תוכנית.ועשית 270 אם אני לא טועה.
התקדמת 10 ק"ג עם מאמן?
כמה זמן אתה איתו?
אולי תשתף עוד פרטים, כמו אולי ירדת משקל גוף או משהו.
כי המשקל יפה, אבל זה לא נראה התקדמות רבה עם מאמן, אלא אם כן מדובר בלא הרבה זמן או משהו כזה.
כן אבל הוא בטח מאמן בעצמו גם אליהו הנקין הגיע לבד ל285 בלי ציוד...ולאד הגיע ל525 סקוואט בלי מאמן
תלוי מה אתה מגדיר מאמן?כן אבל הוא בטח מאמן בעצמו גם אליהו הנקין הגיע לבד ל285 בלי ציוד...
או שולאד האביס את עצמו בסטרואידים...
אבל היה להם ידע של מאמנים כלומר היכולת לדעת להתקדם לבד...תלוי מה אתה מגדיר מאמן?
גם ריי וויליאמס ועשרות מהטופ העולמי מעולם לא עבדו עם מאמן
כשהתחלתי ss בגיל 16 הגעתי לסקוואט 185 3x5 ולא היה לי ידע של מאמן.אבל היה להם ידע של מאמנים כלומר היכולת לדעת להתקדם לבד...
בעיקר מספר 3 חשוב.היו כבר כמה פוסטים בנושא מאמנים.
בעיניי מאמן צריך לתת כמה דברים:
1. ידע שנובע מנסיון רחב יותר על סמך ותק וכמות מתאמנים
2. הסתכלות אובייקטיבית על המתאמן
3. תמיכה מנטאלית
מספר 3 חשוב מאוד, אבל הוא לא בהכרח אמור/יכול להגיע ממאמן הפאוורליפטינגבעיקר מספר 3 חשוב.
אין לי ספק, שזה עושה את כל ההבדל.
יכול להיות אבל אנשים כאלה ( השמות שנתת שהם אלופי עולם) בטוח השתמשו בסטרואידים...אין מצב שאדם יהיה מסוגל להרים 525 קילו בסקוואט זה על אנושי זה פשוט שאלה של סמים...תראה באולימפידה השיא שם זה נראה לי 260 קילו כמה בפאוק ליפטינג? חצי טון...בקיצור סאטרואידים...כשהתחלתי ss בגיל 16 הגעתי לסקוואט 185 3x5 ולא היה לי ידע של מאמן.
ובכלל, לא היה לי מאמן או מדריך כלשהו עד לפני חצי שנה שעבדתי עם אליהו לתקופה של מספר חודשים.
כל אחד הוא אינדיווידואל,
אם אתה תופס מהר את הטכניקה / מסוגל ללמוד לבד מסרטונים וקריאה בלבד / מסוגל לעשות מה שצריך בשביל לא להיתקע...
יכול להיות אבל אנשים כאלה ( השמות שנתת שהם אלופי עולם) בטוח השתמשו בסטרואידים...אין מצב שאדם יהיה מסוגל להרים 525 קילו בסקוואט זה על אנושי זה פשוט שאלה של סמים...תראה באולימפידה השיא שם זה נראה לי 260 קילו כמה בפאוק ליפטינג? חצי טון...בקיצור סאטרואידים...
אני לא מומחה גדול לאולימפידה אבל אין שם בדיקת סמים?אתה משווה בין קלין & ג'רק וסנאץ' לסקווואט עם ציוד, זה כמו להשוות כפיפות מרפקים לדדליפט.
ותהיה בטוח שגם באולימפיאדה מרימי המשקולות משתמשים בחומרים.
ושוב הציוד בסוואט ודדליפט הוא לא מה שמשפר אותם כל כך...אני מניח ששנינו מסכימים שאליהו הנקין הוא מאמן מצוין והעובדה לכך שגם אתה התאמנת אצלו והוא עושה 285 בלי ציוד...אתה רוצה לומר שהסיבה שולאד עושה כמעט פי 2 ממנו היא בגלל ציוד או ידע רק בפאוורליפטינג?אתה משווה בין קלין & ג'רק וסנאץ' לסקווואט עם ציוד, זה כמו להשוות כפיפות מרפקים לדדליפט.
ותהיה בטוח שגם באולימפיאדה מרימי המשקולות משתמשים בחומרים.
סליחה חשבתי שאתה powerliftingאני לא מומחה גדול לאולימפידה אבל אין שם בדיקת סמים?
ושוב הציוד בסוואט ודדליפט הוא לא מה שמשפר אותם כל כך...אני מניח ששנינו מסכימים שאליהו הנקין הוא מאמן מצוין והעובדה לכך שגם אתה התאמנת אצלו והוא עושה 285 בלי ציוד...אתה רוצה לומר שהסיבה שולאד עושה כמעט פי 2 ממנו היא בגלל ציוד או ידע רק בפאוורליפטינג?
ריי וויליאמס אמר שהוא טבעייכול להיות אבל אנשים כאלה ( השמות שנתת שהם אלופי עולם) בטוח השתמשו בסטרואידים...אין מצב שאדם יהיה מסוגל להרים 525 קילו בסקוואט זה על אנושי זה פשוט שאלה של סמים...תראה באולימפידה השיא שם זה נראה לי 260 קילו כמה בפאוק ליפטינג? חצי טון...בקיצור סאטרואידים...
אני לא מכיר אותו ואת המשקלים שלו אבל כשמישהו " אומר" זה לא מחייב שזה אמת, אני לא מכיר אדם שינופף בעובדה שהוא משתמש בסטרואידים כי א. יש ארצות שזה לא חוקיריי וויליאמס אמר שהוא טבעי
סטרואידים לא אומר שהבן אדם עבד פחות קשה להגיע לאן שהגיע. וברור שמה שעזר לוולאד זה לא רק חומרים, הוא גם לבש רצועות ברכיים. אבל אין ספק שהוא השקיע המון, והגיע לתוצאות מעולות שגם אנשים על חומרים לא מצליחים להגיע.יכול להיות אבל אנשים כאלה ( השמות שנתת שהם אלופי עולם) בטוח השתמשו בסטרואידים...אין מצב שאדם יהיה מסוגל להרים 525 קילו בסקוואט זה על אנושי זה פשוט שאלה של סמים...תראה באולימפידה השיא שם זה נראה לי 260 קילו כמה בפאוק ליפטינג? חצי טון...בקיצור סאטרואידים...
הוא טבעי כמו רוני קולמן. והוא גם 4% שומן.ריי וויליאמס אמר שהוא טבעי
הפאוורליפטר ROW (ללא ציוד ורצועות, אבל עם חגורה) של ה IPF (איגוד פאוורליפטינג עם חוקים נוקשים), החזק ביותר בעולם.אני לא מכיר אותו ואת המשקלים שלו
בעיקר מספר 3 חשוב.
אין לי ספק, שזה עושה את כל ההבדל.
אם תעבוד קשה עם סטרואידים אז תראה יותר תוצאות זה נכון אבל אם בן אדם טוחן סטרואידים הוא יגיע למשקלים הרבה יותר גדולים מאשם שלא...סטרואידים לא אומר שהבן אדם עבד פחות קשה להגיע לאן שהגיע. וברור שמה שעזר לוולאד זה לא רק חומרים, הוא גם לבש רצועות ברכיים. אבל אין ספק שהוא השקיע המון, והגיע לתוצאות מעולות שגם אנשים על חומרים לא מצליחים להגיע.
אליהו הוא טבעי, וללא ציוד, לכן הוא כזה מרשים. אבל בעיקר בגלל שהוא עשה מה שהוא עשה כשהפאוורליפטינג בארץ עוד היה בחיתולים. אני מאמין שאנחנו מתקדמים בארץ, ועוד נראה פאוורליפטרים רבים וחלק מהם הם המתאמנים שלו שיביאו תוצאות לא פחות מרשימות.
הוא טבעי כמו רוני קולמן. והוא גם 4% שומן.
זה מעצבן שיש אנשים שקונים את השטויות האלה.
הפאוורליפטר ROW (ללא ציוד ורצועות, אבל עם חגורה) של ה IPF (איגוד פאוורליפטינג עם חוקים נוקשים), החזק ביותר בעולם.
עשה סקוואט ללא רצועות 490 ק"ג.
הוא מתחרה בipf, איפה שיש בדיקות סטרואידים בדיוק כמו באולימפידה.אני לא מכיר אותו ואת המשקלים שלו אבל כשמישהו " אומר" זה לא מחייב שזה אמת, אני לא מכיר אדם שינופף בעובדה שהוא משתמש בסטרואידים כי א. יש ארצות שזה לא חוקי
ב. זה מוריד דרסטית מההערכה כי סטרואידים זה שאלה של כמה אתה מוכן ללכת רחוק ולצרוך...
אתה חושב שהמתחרים בטופ בIPF טבעיים?הוא מתחרה בipf, איפה שיש בדיקות סטרואידים בדיוק כמו באולימפידה.
כמות גדולה של סטרואידים ממש לא בהכרח תיקח אותך רחוק. לא חסרים בטופ העולמי מתחרים שלוקחים כמויות נמוכות יותר מילדים בני 16 בחדכ מסחרי שהמאמן דחף להם חומרים.
ממש לא. הטענה פה היא בדיוק להיפך. בדיוק כמו שריי וויליאמס לא טבעי ועובר בדיקות, כך גם הרבה מאד ספורטאים באולימפיאדהאתה חושב שהמתחרים בטופ בIPF טבעיים?