הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט דדליפט GM ביקורת

אבל למה אתה מזיין את המוח עוד פעם ואומר דברים לא נכונים ועוד בכזה ביטחון?
למקרה שאתה טמבל מדי, הוא עושה הייבאר, והברכיים יגלשו כי הוא יורד עד למטה.
הוא עושה את הסקוואט טוב מאוד.

לגבי הגוד מורנינג, למה לו לשים אותו לואובאר?

על סמך איזה נסיון אתה מבלבל את המוח כבר פעם 300?

אני רואה שלקחת קשה את העובדה שמצאתי תשובה להתלהמות שלך בפעם שעברה.

בגוד מורנינג הייתי מעדיף ככה כי זה יותר נוח . בהיי באר המוט יושב לך על הטרפזים גבוה ובזווית שאתה מגיע אליה בגוד מורנינג זה יוצא שהמשקל יושב לך על הצוואר. לעומת זאת בלוא בר המוט יושב לך על שרירי השכמות וכו' שהם מכווצים.

בגוד מורנינג הייתי מעדיף ככה כי זה יותר נוח . בהיי באר המוט יושב לך על הטרפזים גבוה ובזווית שאתה מגיע אליה בגוד מורנינג זה יוצא שהמשקל יושב לך על הצוואר. לעומת זאת בלוא בר המוט יושב לך על שרירי השכמות וכו' שהם מכווצים.
זה ממש לא נכון, תלמד לעשות גוד מורנינג כמו שצריך והמוט לא יפול לך על הצוואר. אם הוא נפל על הצוואר כנראה שלא החזקת את הגב קשיח כמו שצריך. אני עשיתי שלישייה של GM עם 90 קילו די בקלות והמוט לא זז.

לוא-באר GM גם מאבד את הרעיון בGM. אתה מקצר את המומנט, מה עשית בזה? כל הקטע זה שהמוט יצא מהנקודה שבה הוא מעל אמצע כף הרגל ויהפוך את התרגיל לקשה מאוד לשמירה על הקשיחות של הגב.

המוט בכל מקרה יצא מהנק מעל אמצע כף הרגל. נכון שאתה מקטין את המומנט אבל אתה יכול להגדיל אותו בעזרת הוספת משקל. לא אמרתי שהייבאר פסול אמרתי שאני מעדיף את זה ככה.

איך אתה יכול להגדיל את המומנט עם הוספת משקל?
ככל שאתה שם אותו כמה שיותר LB זה פשוט נהיה קל יותר.
בקיצור 100 קילו בתנוחה של HB יהיו יותר קשים מ100 קילו LB
זה כמו לעשות חצאי סקוואטים, אתה מקל על עצמך

בהייבאר המוט יושב על הטרפז העליון ככה שגם אם לא תפיל את המוט לצוואר הוא עדיים מעל האזור של c7 בערך.

---------- התגובה התווספה ב 15:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:59 ----------

איך אתה יכול להגדיל את המומנט עם הוספת משקל?
ככל שאתה שם אותו כמה שיותר LB זה פשוט נהיה קל יותר.
בקיצור 100 קילו בתנוחה של HB יהיו יותר קשים מ100 קילו LB
זה כמו לעשות חצאי סקוואטים

מומנט זו משוואה של מרחק * משקל. נכון 100 קילו בהייבאר יהיו יותר קשים בלו בר תוכל לשים יותר משקל. אין שום קשר לחצי סקווטים (פה אתה לא מקצר את טווח התנועה).

נו ו...? אני יכול לתת לך הרבה דוגמאות שאתה עצמך מקל בהם את העבודה זה אומר משו??
דוגמא- בלחיצת חזה אם לא תוציא חזה יהיה יותר קשה זה אומר שאני לא יוציא חזה?

איפה? עם הפרונט סקוואט? לא ענית בכלל יא ליצן

תקרא מה שהסקלטון כתב, ליצן.

למה שבGM תחפש דרכים להקל על עצמך ולשים יותר משקל אם הוא תרגיל שבנוי לעבוד על זוקפי גב?

נו ו...? אני יכול לתת לך הרבה דוגמאות שאתה עצמך מקל בהם את העבודה זה אומר משו??
דוגמא- בלחיצת חזה אם לא תוציא חזה יהיה יותר קשה זה אומר שאני לא יוציא חזה?

יש הבדל בין להכניס עוד שרירים להרמה או לרמות
זה כמו שתגיד בוא נעשה רבע סקוואט

המנוף מתקצר שהGM במנח של LB
זה כמו לעשות רבע סקוואט

לא מבין את הקביעה הזאת.
בלחיצת חזה שאתה מוציא (מעלה) חזה את משפר את המנוף ע"ישיפור זווית יישום(זווית המשיכה של השריר את העצם).
שאתה עושה gm בלוא בר את מקטין מומנט. בשניהם אתה גורם לכך שתרים יותר משקל.
בכל מקרה גוד מורנינג זה לא תרגיל תחרותי ואפשר לעשות אותו גם בהייבאר וגם בלו בר(גם סקוואט אפשר). ככה שאני לא רואה פה שום רמאות.

הייתי בכלל מעדיף לא לבוא למכון, כי זה הכי נוח. אם המשקל יושב לך על הצוואר זה רק כי אתה עשית גוד מורנינג בתאוריה, ולא במציאות.
אם אתה רוצה לקצר את המומנט ולהעמיס עוד משקל זה גם מפגר משתי הבחינות. אתה גם מאבד את הסיבה שבגללה אתה עושה את התרגיל, וגם מעמיס עליו יותר משקל ממה שצריך.

אבל שוב, כל זה בתאוריה כמובן כי מעולם לא עשית גוד מורנינג.

לגבי המשקל על הצוואר הכוונה שהמשקל יושב על חוליות הצוואר התחתונות . לא שהוא יושב על הצוואר! ממש. פחות מאסה שרירית "מרפדת".
אני יכול לתת לך את אותם הטיעונים בלחיצת חזה עם חזה מורם.
אתה מעמיס יותר משקל כי המומנט יותר קטן על מנת להגיע לאותה עבודה. מה פסול בזה לטעמך? זה לא שאתה לא מחזיק משקלים הרבה יותר גבוהים על הגב שלך כבר בסקוואט.

לא מבין את הקביעה הזאת.
בלחיצת חזה שאתה מוציא (מעלה) חזה את משפר את המנוף ע"ישיפור זווית יישום(זווית המשיכה של השריר את העצם).
שאתה עושה gm בלוא בר את מקטין מומנט. בשניהם אתה גורם לכך שתרים יותר משקל.
בכל מקרה גוד מורנינג זה לא תרגיל תחרותי ואפשר לעשות אותו גם בהייבאר וגם בלו בר(גם סקוואט אפשר). ככה שאני לא רואה פה שום רמאות.

למדת פיזיקה בסיסית של תיכון ?
מה אתה לא מבין ?

לך תלמד, מה אני אגיד לך

לגבי היותר משקל בGM בלואו באר זה לא יבנה לך יותר שריר
כי זה אותו הדבר כמו להרים מעט משקל בHB בגלל המנוף
(זה אותו כוח, באופן יחסי)

בבנצ' אתה מכניס עוד שרירים להרמה, אתה לא נעזר בפיזיקה כדי להרים יותר, אתה מכניס עוד שרירים שגם הם מתחזקים

לגבי המשקל על הצוואר הכוונה שהמשקל יושב על חוליות הצוואר התחתונות . לא שהוא יושב על הצוואר! ממש. פחות מאסה שרירית "מרפדת".
אני יכול לתת לך את אותם הטיעונים בלחיצת חזה עם חזה מורם.
אתה מעמיס יותר משקל כי המומנט יותר קטן על מנת להגיע לאותה עבודה. מה פסול בזה לטעמך? זה לא שאתה לא מחזיק משקלים הרבה יותר גבוהים על הגב שלך כבר בסקוואט.

שוב אתה מראה שמעולם לא עשית את התרגיל. שום דבר לא יושב על חוליות אף פעם, אלא אם כן אתה ניצול מהשואה, אולי.

לא אתה לא יכול לתת לי את אותם טיעונים. יש הרבה סיבות להרים את החזה בבנץ', ואין אף סיבה טובה להוריד את המוט לשכמות בבוקר טוב. אתה גם מעמיס יותר משקל ממה שצריך בתרגיל הזה, וגם מאבד מכמות העבודה שהזוקפים עושים.

אחלה היגיון. אתה שם משקלים יותר גבוהים בסקוואט. אתה אח של dark muse במקרה?

למדת פיזיקה בסיסית של תיכון ?
מה אתה לא מבין ?

לך תלמד, מה אני אגיד לך

לגבי היותר משקל בGM בלואו באר זה לא יבנה לך יותר שריר
כי זה אותו הדבר כמו להרים מעט משקל בHB בגלל המנוף
(זה אותו כוח, באופן יחסי)

בבנצ' אתה מכניס עוד שרירים להרמה, אתה לא נעזר בפיזיקה כדי להרים יותר, אתה מכניס עוד שרירים שגם הם מתחזקים

לא בהכרח, שאתה מקשית את הגב מעבר להקשתה מינימלית אתה מקצר את טווח התנועה שמפצה על איבוד חלק מהכוח של הרגלים.. וזה מאפשר לך להרים יותר משקל.

לא בהכרח, שאתה מקשית את הגב מעבר להקשתה מינימלית אתה מקצר את טווח התנועה שמפצה על איבוד חלק מהכוח של הרגלים.. וזה מאפשר לך להרים יותר משקל.

אם אתה מוריד לבטן
אם אתה מוריד לתחתית החזה אתה מקצר ב 5 ס"מ ולא מקל על המנוף (המשקל אותו משקל)
בGM בLB המשקל הוא לא אותו משקל כיוון שבגלל המנוף הקצר יותר הוא "קל" יותר. הכוח שנדרש להרים אותו קטן ככל שאתה מקרב את המוט למרכז הכובד של הגוף, אני לא מדבר על אורך התנועה עצמה אלא מתייחס למנוף בלבד (למרות שגם אורך התנועה מתקצר גם כן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית