נק' מוניטין:
5,762
- 709
- 0
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל למה אתה מזיין את המוח עוד פעם ואומר דברים לא נכונים ועוד בכזה ביטחון?
למקרה שאתה טמבל מדי, הוא עושה הייבאר, והברכיים יגלשו כי הוא יורד עד למטה.
הוא עושה את הסקוואט טוב מאוד.
לגבי הגוד מורנינג, למה לו לשים אותו לואובאר?
על סמך איזה נסיון אתה מבלבל את המוח כבר פעם 300?
זה ממש לא נכון, תלמד לעשות גוד מורנינג כמו שצריך והמוט לא יפול לך על הצוואר. אם הוא נפל על הצוואר כנראה שלא החזקת את הגב קשיח כמו שצריך. אני עשיתי שלישייה של GM עם 90 קילו די בקלות והמוט לא זז.אני רואה שלקחת קשה את העובדה שמצאתי תשובה להתלהמות שלך בפעם שעברה.
בגוד מורנינג הייתי מעדיף ככה כי זה יותר נוח . בהיי באר המוט יושב לך על הטרפזים גבוה ובזווית שאתה מגיע אליה בגוד מורנינג זה יוצא שהמשקל יושב לך על הצוואר. לעומת זאת בלוא בר המוט יושב לך על שרירי השכמות וכו' שהם מכווצים.
איך אתה יכול להגדיל את המומנט עם הוספת משקל?
ככל שאתה שם אותו כמה שיותר LB זה פשוט נהיה קל יותר.
בקיצור 100 קילו בתנוחה של HB יהיו יותר קשים מ100 קילו LB
זה כמו לעשות חצאי סקוואטים
אני רואה שלקחת קשה את העובדה שמצאתי תשובה להתלהמות שלך בפעם שעברה.
בגוד מורנינג הייתי מעדיף ככה כי זה יותר נוח . בהיי באר המוט יושב לך על הטרפזים גבוה ובזווית שאתה מגיע אליה בגוד מורנינג זה יוצא שהמשקל יושב לך על הצוואר. לעומת זאת בלוא בר המוט יושב לך על שרירי השכמות וכו' שהם מכווצים.
נו ו...? אני יכול לתת לך הרבה דוגמאות שאתה עצמך מקל בהם את העבודה זה אומר משו??
דוגמא- בלחיצת חזה אם לא תוציא חזה יהיה יותר קשה זה אומר שאני לא יוציא חזה?
ראבטייל תחזור לשרשור ההוא ותבדוק עם עניתי.
מו לא הבנתי את כוונתך. איזה רמאות?
ראבטייל תחזור לשרשור ההוא ותבדוק עם עניתי.
מו לא הבנתי את כוונתך. איזה רמאות?
המנוף מתקצר שהGM במנח של LB
זה כמו לעשות רבע סקוואט
אני רואה שלקחת קשה את העובדה שמצאתי תשובה להתלהמות שלך בפעם שעברה.
לא מבין את הקביעה הזאת.
בלחיצת חזה שאתה מוציא (מעלה) חזה את משפר את המנוף ע"ישיפור זווית יישום(זווית המשיכה של השריר את העצם).
שאתה עושה gm בלוא בר את מקטין מומנט. בשניהם אתה גורם לכך שתרים יותר משקל.
בכל מקרה גוד מורנינג זה לא תרגיל תחרותי ואפשר לעשות אותו גם בהייבאר וגם בלו בר(גם סקוואט אפשר). ככה שאני לא רואה פה שום רמאות.
לגבי המשקל על הצוואר הכוונה שהמשקל יושב על חוליות הצוואר התחתונות . לא שהוא יושב על הצוואר! ממש. פחות מאסה שרירית "מרפדת".
אני יכול לתת לך את אותם הטיעונים בלחיצת חזה עם חזה מורם.
אתה מעמיס יותר משקל כי המומנט יותר קטן על מנת להגיע לאותה עבודה. מה פסול בזה לטעמך? זה לא שאתה לא מחזיק משקלים הרבה יותר גבוהים על הגב שלך כבר בסקוואט.
למדת פיזיקה בסיסית של תיכון ?
מה אתה לא מבין ?
לך תלמד, מה אני אגיד לך
לגבי היותר משקל בGM בלואו באר זה לא יבנה לך יותר שריר
כי זה אותו הדבר כמו להרים מעט משקל בHB בגלל המנוף
(זה אותו כוח, באופן יחסי)
בבנצ' אתה מכניס עוד שרירים להרמה, אתה לא נעזר בפיזיקה כדי להרים יותר, אתה מכניס עוד שרירים שגם הם מתחזקים
לא בהכרח, שאתה מקשית את הגב מעבר להקשתה מינימלית אתה מקצר את טווח התנועה שמפצה על איבוד חלק מהכוח של הרגלים.. וזה מאפשר לך להרים יותר משקל.