הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון פעם בשבוע

HaraBePita

משתמש מתחיל
18
7
נק' מוניטין:
7
18
7
נגיד שהגעתי כבר למשקלים שמספקים אותי ואני רק רוצה לשמור על הקיים, אימון fbw פעם בשבוע זה מספיק?
בהנחה שאני שומר על מאזן קלורי נייטרלי ומקפיד על מספיק חלבון.

הגעת למצב הקיים ע"י אימון של פעם בשבוע? אם לא, למה נראה לך שתוכל לשמור על המצב הקיים עם פעם בשבוע?
זה לא שברגע שהגעת למצב מסויים זה נשמר לתמיד

אם אני לא טועה הצדיק כתב איך לשמור על המצב הקיים עם אימון פעם בשבוע.

אני חושב שמדובר 3 סטים של 2 חזרות על 90% מRM1.

אם אני לא טועה הצדיק כתב איך לשמור על המצב הקיים עם אימון פעם בשבוע.

אני חושב שמדובר 3 סטים של 2 חזרות על 90% מRM1.
לא נוטה לפקפק בדברים של אליהו. אבל 3 סטים כאלה זה סיוט בלי קשר לכמה פעמים בשבוע מתאמנים.

לשואל , אימון פעם בשבוע יגרום די מהר לירידה במשקלי העבודה

הגעת למצב הקיים ע"י אימון של פעם בשבוע? אם לא, למה נראה לך שתוכל לשמור על המצב הקיים עם פעם בשבוע?
זה לא שברגע שהגעת למצב מסויים זה נשמר לתמיד
מה המינימום הדרוש לשמירה על שייפ קיים (לא משקלי עבודה)

לא נוטה לפקפק בדברים של אליהו. אבל 3 סטים כאלה זה סיוט בלי קשר לכמה פעמים בשבוע מתאמנים.
אכן סיוט, מנסיון.
אבל יכול להיות שהמספרים שציינתי לא מדויקים לגמרי, אבל זה הכיוון.
מה המינימום הדרוש לשמירה על שייפ קיים (לא משקלי עבודה)
אזרוק את דעתי כאן.
מה איכפת לך. אז תאבד קצת שריר, מה יקרה? בקלות תוכל להחזיר אותו.
זה חלק מהחיים, יצא לי לקחת חופשות ולא להתאמן בכלל, לוקח קצת זמן להחזיר את זה, אבל זה לא נורא, כי בסופו של דבר התענוג נמצא בתהליך ולא בתוצאה.

ההפסקה הכי ארוכה שהיה לי היה בערך חצי שנה שהייתי חולה וירדתי 25 ק"ג משקל גוף. תוך לא הרבה זמן (כמה חודשים) חזרתי ל 150 בנצ' שלי.
לשריר יש זיכרון.
מותר לקחת הפסקה פעם ב...

אזרוק את דעתי כאן.
מה איכפת לך. אז תאבד קצת שריר, מה יקרה? בקלות תוכל להחזיר אותו.
זה חלק מהחיים, יצא לי לקחת חופשות ולא להתאמן בכלל, לוקח קצת זמן להחזיר את זה, אבל זה לא נורא, כי בסופו של דבר התענוג נמצא בתהליך ולא בתוצאה.
ברור שאלתי סתם לידע,ראיתי פשוט הרבה דעות שונות לגבי זה רציתי לדעת עד כמה הכיוון שלהם נכון

זה מאוד תלוי ברמה שלך. אם תיקח מתחרה ברמה גבוהה, (לא משנה במה) כמובן שלהתאמן פעם בשבוע לא תוכל לשמור על הפיק שלך מבחינת כוח או מראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית