הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך יודעים אם יש לי גנטיקה רעה?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך
לא יודעים וזה לא משנה
זה לא משהו שאתה יכול לשנות אז למה להתעסק בזה
תתעסק בדברים שאתה כן יכול לשנות

או שלא הצלחת להתפתח לתינוק בריא מה שהוביל להפלה טבעית שלך, או שפיתחת מחלה גנטית כלשהי, או שיש לך בעיות התפתחות.
כל השאר זה במקסימום גנטיקה לא אידאלית,, אבל אתה עדיין יכול להתקדם כמו כולם, אולי פשוט תצטרך להשקיע מעט יותר או לעבוד בצורה טיפה שונה

ב 99% מהמקרים זה תירוץ של עצלנים או לוזרים.
לכולם יש גנטיקה דפוקה שמבטיחה שהם כנראה יהיו חולים במשהו, ותמיד יסיימו את החיים במוות.
זה לא איזה גנים שיש לך, זה מה אתה עושה איתם.

הגנים שלך תמיד משתנים, והם מושפעים ממה אתה עושה, אוכל וחושב.
אז תדאג להם ויהיה לך גנים טובים.

• פותח/ת השרשור
ב 99% מהמקרים זה תירוץ של עצלנים או לוזרים.
לכולם יש גנטיקה דפוקה שמבטיחה שהם כנראה יהיו חולים במשהו, ותמיד יסיימו את החיים במוות.
זה לא איזה גנים שיש לך, זה מה אתה עושה איתם.

הגנים שלך תמיד משתנים, והם מושפעים ממה אתה עושה, אוכל וחושב.
אז תדאג להם ויהיה לך גנים טובים.
יודע ש99 אחוז מהמקרים זה עצלנים לוזרים..
אבל עדייןיש אחד אחוז שבאמת משקיע אבל הגנטיקה שלו דוחפת אותו אחורה..

הגנטיקה לא ״דוחפת אחורה״ היכולת של הגוף להתקדם ממצב התחלתי היא אדירה.

חשוב לזכור שלא כולנו עם אותם נתונים וכדאי לבחור יעדים ריאליים ובעיקר כאלה שאתה נהנה מהם

לא כולנו נועדנו להרים 200 קילו בסקווט או לרוץ 2000 ב 7 דקות למרות שאלה מטרות ״סבירות״ על הנייר

גנטיקה רעה בפיתוח גוף תתאפיין במותן רחבה גם על אחוז שומן
תאומים שקשה לפתח
רגישויות בברכיים או פציעות מהעבר (שגם קשה להחשיב כגנטי אבל נזרום)
צורת הקוביות שלך והכמות
ואולי עוד מיני פרמטרים לא קריטים שאין לך השפעה עליהם ועם התמדה לא יפריעו לך להגיע לגוף יפה

עוד לא פגשתי אדם כזה.
ראיתי אנשים שמאשימים את הגנים שלהם שהם לא מתקדמים באימונים.
אבל אחרי שיחה קטנה איתם, הם לא אוכלים מספיק חלבון, או קלוריות. או שלא ישנים מספיק, או שלא עושים תוכנית או טכניקה מתאימה.
עוד לא פגשתי מתאמן שהצליח לשכנע אותי שאם יעשה בדיוק מה שאני ממליץ לו, לא יגיע לפי 2 מ"ג סקוואט ודדליפט ופי 1.5 בנצ' בחצי שנה.
ואם נראה לך שאתה אחד מאלה עם גנטיקה דפוקה, אשמח לפתוח איתך דיון כאן ובפרטי כדי לבדוק איתך מה לא טוב בתוכנית שלך, ולהוכיח לך שזה לא נכון.

• פותח/ת השרשור
עוד לא פגשתי אדם כזה.
ראיתי אנשים שמאשימים את הגנים שלהם שהם לא מתקדמים באימונים.
אבל אחרי שיחה קטנה איתם, הם לא אוכלים מספיק חלבון, או קלוריות. או שלא ישנים מספיק, או שלא עושים תוכנית או טכניקה מתאימה.
עוד לא פגשתי מתאמן שהצליח לשכנע אותי שאם יעשה בדיוק מה שאני ממליץ לו, לא יגיע לפי 2 מ"ג סקוואט ודדליפט ופי 1.5 בנצ' בחצי שנה.
ואם נראה לך שאתה אחד מאלה עם גנטיקה דפוקה, אשמח לפתוח איתך דיון כאן ובפרטי כדי לבדוק איתך מה לא טוב בתוכנית שלך, ולהוכיח לך שזה לא נכון.
אשמח מאוד גם ^_^
אני עושה הכל נכון וגם התוכנית טוב, הבעיה היחידה היא שטכניקה לא 100 אחוז. אני עכשיו כמה אימונים מנסה להתמקד על הטכניקה, וכשאשפר אוצה נראה אם אתחיל להתקדם או לא

אשמח מאוד גם ^_^
אני עושה הכל נכון וגם התוכנית טוב, הבעיה היחידה היא שטכניקה לא 100 אחוז. אני עכשיו כמה אימונים מנסה להתמקד על הטכניקה, וכשאשפר אוצה נראה אם אתחיל להתקדם או לא
תשלח לי הודעה פרטית עם כל הפרטים שלך, משקל, גבוה, גיל, זמן שאתה מתאמן. ואנסה לעזור.

• פותח/ת השרשור
זה

כל בנאדם שני בוכה על גנטיקה
אם יותר מחצי מהאנשים מתלוננים שיש להם גנטיקה רעה כנראה שיש פה בעיה
אין לא מתלובנן או בוכה, סהכ מנסה לברר.
אבל אני חושב שהבעיה פה היא הטכניקה שלי שמונעת ממני, למרות שהרבה אומרים לי שבגלל שאני מתחיל גם אם הטכניקה לא משהו אני אומר לעלות במשקלים אבל אני תקוע

אין לא מתלובנן או בוכה, סהכ מנסה לברר.
אבל אני חושב שהבעיה פה היא הטכניקה שלי שמונעת ממני, למרות שהרבה אומרים לי שבגלל שאני מתחיל גם אם הטכניקה לא משהו אני אומר לעלות במשקלים אבל אני תקוע
עזוב משקלים. אתה יכול להיות עם גוף פגז גם על משקלים נמוכים. פשוט תתרכז בטכניקה ותזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית