נק' מוניטין:
2
- 66
- 2
היי,
רציתי לשאול האם BCAA באמת עוזר במהלך האימון ?
תודה רבה
רציתי לשאול האם BCAA באמת עוזר במהלך האימון ?
תודה רבה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשובה מקצועית יותר ?
תשובה מקצועית יותר ?
וגם אז התועלת שלו היא עדיפה מכלום, ופחות מכל מקור חלבון אחראלא אם כן אתה מתאמן על הבוקר על קיבה ריקה וכו'.
אני לא צורך מספיק חלבון ביום מכיוון שהתזונה שלי לא מסודרת, ויש לי ימים שאני פשוט מתאמן על קיבה ריקה עוד לפני שהפסקתי לאכול..וגם אז התועלת שלו היא עדיפה מכלום, ופחות מכל מקור חלבון אחר
במקרה כזה עדיף לך להשקיע באבקת חלבון ולא BCAAאני לא צורך מספיק חלבון ביום מכיוון שהתזונה שלי לא מסודרת, ויש לי ימים שאני פשוט מתאמן על קיבה ריקה עוד לפני שהפסקתי לאכול..
אוקיי, בלי קשר לתוסף, אתה מכיר תוסף מומלץ שנותן טעם למים ? כזה שאם לא באלי את הטעם הרגיל של המיל אז אפשר פשוט לשים קצת מהתוסף ויהיה קל יותר לשתות ?במקרה כזה עדיף לך להשקיע באבקת חלבון ולא BCAA
ויטמינצ'יק.א
אוקיי, בלי קשר לתוסף, אתה מכיר תוסף מומלץ שנותן טעם למים ? כזה שאם לא באלי את הטעם הרגיל של המיל אז אפשר פשוט לשים קצת מהתוסף ויהיה קל יותר לשתות ?
אני נטו רוצה לגוון שיהיה לי טעם במים, לא בשביל שזה יעזור לי באימון או משהו.. ויטמינצ'יק עושה לי כאב בטן נוראי ככה שאני מתרחק מזה..ויטמינצ'יק.
עכשיו ברצינות, אם אתה מחפש משהו להוסיף למים לטעם אז כבר עדיף שיהיה BCAA, אבל לכל מטרה אחרת הייתי אומר לוותר
יש אבקות איזוטוניות, תנסהאני נטו רוצה לגוון שיהיה לי טעם במים, לא בשביל שזה יעזור לי באימון או משהו.. ויטמינצ'יק עושה לי כאב בטן נוראי ככה שאני מתרחק מזה..
יש מצב שתוכל בבקשה לתת קישור למוצר כזה ?יש אבקות איזוטוניות, תנסה