הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף BCAA

A50FA6CB-1268-4F2C-B9E9-A08354E37817.jpeg

• פותח/ת השרשור
וגם אז התועלת שלו היא עדיפה מכלום, ופחות מכל מקור חלבון אחר
אני לא צורך מספיק חלבון ביום מכיוון שהתזונה שלי לא מסודרת, ויש לי ימים שאני פשוט מתאמן על קיבה ריקה עוד לפני שהפסקתי לאכול..

אני לא צורך מספיק חלבון ביום מכיוון שהתזונה שלי לא מסודרת, ויש לי ימים שאני פשוט מתאמן על קיבה ריקה עוד לפני שהפסקתי לאכול..
במקרה כזה עדיף לך להשקיע באבקת חלבון ולא BCAA

• פותח/ת השרשור
א
במקרה כזה עדיף לך להשקיע באבקת חלבון ולא BCAA
אוקיי, בלי קשר לתוסף, אתה מכיר תוסף מומלץ שנותן טעם למים ? כזה שאם לא באלי את הטעם הרגיל של המיל אז אפשר פשוט לשים קצת מהתוסף ויהיה קל יותר לשתות ?

א

אוקיי, בלי קשר לתוסף, אתה מכיר תוסף מומלץ שנותן טעם למים ? כזה שאם לא באלי את הטעם הרגיל של המיל אז אפשר פשוט לשים קצת מהתוסף ויהיה קל יותר לשתות ?
ויטמינצ'יק.
עכשיו ברצינות, אם אתה מחפש משהו להוסיף למים לטעם אז כבר עדיף שיהיה BCAA, אבל לכל מטרה אחרת הייתי אומר לוותר

• פותח/ת השרשור
ויטמינצ'יק.
עכשיו ברצינות, אם אתה מחפש משהו להוסיף למים לטעם אז כבר עדיף שיהיה BCAA, אבל לכל מטרה אחרת הייתי אומר לוותר
אני נטו רוצה לגוון שיהיה לי טעם במים, לא בשביל שזה יעזור לי באימון או משהו.. ויטמינצ'יק עושה לי כאב בטן נוראי ככה שאני מתרחק מזה..

כשעשיתי חיטוב אגרסיבי שתיתי אקסטנד בכל אימון (בערך 2-3 סקופים באימון) ואני מרגיש שזה עזר לי להתאוששות, אבל הייתי מתאמן על בטן ריקה בבקרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית