- פותח/ת השרשור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לשון הרע :D:s59:😣יש לך ד"ש מנדב מבאר שבע (זה המכוער הזה עם החזה המנופח. (@עזוב..)
זו היתה בדיחה, אני לא חושב שהוא מכוער.לשון הרע :D:s59:😣
תמסור דש חם לאיש היקר (מאוד)
והמון מזל טוב!🎉🎊🎈🎉🎊🎈
הייתה שבת מממש טובה ברוך השם!
היינו רק המשפחה המצומצמת והכנתי קובה-סלק לגדוד, וחיסלו את הכל, שזו המחמאה הכי גדולה שיש חחח
והשקעתי גם בעוגת יומולדת מהממת, שלוש קומות, עם תותים וקצפת. עשיתי אותה יחסית בריאה, קמח מלא וקצת פחות סוכר ושמן, והיא יצאה טעימה בטירוףףףף ולא מתוקה/שמנונית להחליא כמו העוגות שקונים בדכ בקונדיטוריות!!
טרחתי גם לרשום את הכמויות ששמתי במתכון, ויוצא שכל פרוסה שווה ל150 קל', שאמנם זה לא סופר דיאטטי, אבל פרוסה מקבילה של עוגה קנויה לא יורדת מ250...
הביטו וריירו 🤤
צפה בקובץ המצורף 51945
העוגה לא שלמה כי אני בדכ לא מצלמת אוכל חחח וזה היה בלתי אפשרי להתאפק ולא לאכול ממנה רק בשביל תמונה חח
מי שרוצה מתכון... בשמחה 😇
קובה סלק, לחובבי הז'אנר:
צפה בקובץ המצורף 51948
בחזרה למציאות:
אימון אחרי יום לימודים ארוך.
שן הבינה (שבסוף לא עקרתי) מתחילה שוב להציק קצת. כמו שהרופא השני אמר, אני נושכת לעצמי את הלחי. כיף.
סקוואט:
חימום.
50*5*2
אני כבר קולטת שלא אצליח לעשות את זה היום....
איזה באסה.
לא נורא. מורידה משקל.
45*12*2
אני מפהקת כמו היפופוטם. לא התאקסלתי היום.
45*12
הפוגה בחזרה ה9 עקב סחרחורת מהגהינום.
אני חושבת שאחרי הסקוואט אדדלפט ואתחפף מפה... בלי היפ להיום. עמוס פה פיצוצים.
45*12
-2660-
דד רומני:
חימום.
45*10
45*12
45*10
סט זוועתי. אין לי כח. לא בגוף ולא ברצון....
נראלי אני חותכת.
טוב נו. עוד סט אחד והביתה.
חייבת להודות שאני די מאוכזבת.
אבל זה לוג ללא ליגלוגים, ואני אמורה לפרגן לעצמי, אז אסתכל על חצי הכוס המלאה ואודה שאני גם גאה בעצמי, כי היום אולי קצת 'ויתרתי', אבל הויתור והאכזבה האלה של היום זה *המקסימום* שהייתי מסוגלת לתת לפני 3-2 חודשים....!
45*12
וואו. רגע. היה סט טוב! :0
חחחחחחחח אנע חוזרת בי ונשארת לעוד סט.
45*12
-2520-
היה אחלה!!!
חחח משעשע.
אבל יש צחוקים ויש חלאס.
אני חותכת הביתה 😃
יום לימודים ארוך באופן בלתי אנושי... (אמרה זאת שהבריזה באלגנטיות מהשיעור הראשון ומחצי השיעור השני ופקדה את המכללה ברוב טובה רק בשעה 11.)
לא, אבל ברצינות. לא היה לי שום שמץ של חשק להקים את עצמי מהמיטה הבוקר. מן דיכאון קטן כזה שמרתק אותך וגורם לך להכחיש את הקיום החוץ-מיטתי.
החנייה של האופניים ריקה לחלוטין. אני המשוגעת היחידה שרוכבת במזג אוויר שכזה חח... והאופניים שלי אפילו לא חשמליים, אז גם ביום רגיל הם חריגים בנוף...
חדר הכושר מפוצץץץ להחליאאא.
יש תור של נצח לפרס בנץ', אז הולכת לדאמבלים.
לחיצת חזה:
12*12
12*10
12*8
קשה לי ה12k. זה שונה לגמרי ממוט.
עושה עוד סט עם 10k
10*12
קשה.
-480-
פרפר.
אין 8k
6*15*3
-270-
חתירה:
33*12
40*5 + 33*4
33*11
עם הפוגה רצינית אחרי 7.
26*10
-1351-
פולי עליון:
אני אשכרה חולקת את המתקן בתורות עם עוד 2 אנשים. הזיית פיצוץ אוכלוסין.
33*10
סט זוועתי.
תגידו מה הקטע שהגוף לפעמים עושה כאלה "לא בא לי", כאילו מישהו שואל אותו בכלל לדעתו...?
33*9
פ'חח.
33*10
בלחץ.
33*10
-1287-
בקושי רב.
לחיצת כתפיים בישיבה:
10*10
וואו, אני בשוק שהצלחתי חח...
10*10
אוקיי, זה היה קשה בטירוף.
8*15
היה ממש אחלה.
-320-
ונראלי שהאימון הזה מיצה את עצמו.
הוא היה דיי מזעזע.
ואני לגמרי רצינית לגבי השאלה ששאלתי שם למעלה.
זה נורמלי שיש ימים כאלה שהגוף פשוט לא רוצה לזוז?
והאמת שזה ככה כבר כמה זמן... כאילו אני מוצאת את עצמי לפעמים מכריחה את עצמי לעשות את התרגילים, ואני לא מצליחה לסיים סטים במשקלים שאני כבר מורגלת אליהם.
אני מצליחה רק בלחץ לחלץ מעצמי את הנפח על ידי פירמידות....
תזונה:
היום ממש הכרחתי את עצמי להשלים ל1,600.
הייתי על 1400 וכבר תכלס סיימתי את היום. אבל אמרתי לעצמי - לא!!! אסור לי לזייף!!!
לא היה לי ממש חשק לאכול משו. אבל הכנסתי את עצמי לתנאי מעבדה, ואני מרגישה אחריות לא לפשל, אז מצאתי מה להכניס עד 1600...
משקל:
לפני שבועיים הממוצע היה 54.1
שבוע שעבר הממוצע היה 54.2, ולכן לא העליתי את הצריכה הקלורית ל1,700.
אני מחכה לראות מה יהיה הממוצע השבועי לשבוע הזה, כדי לראות מה אני עושה הלאה.
בגלל היומולדת אני שמה לב שאני אוכלת פחות חלבון ויותר פחממה. (כי העוגה שלי טעימה מדיי, ואני אוכלת אותה עם הקפה של הבוקר במקום חטיף חלבון.) אולי בגלל זה אני קצת עולה בנוזלים. זה ממש ייתכן.
מה שאומר שאני אוכלת 2 גר חלבון לכל קילו במקום 2.5 שאני אוכלת בד"כ, אז אין לי ממש יסורי מצפון על זה.... :>
לילטוב 🙃
קובה סלק נראה נדיר
גם העוגה 😃
וכן זה קורה שלגוף אין כוח. בתקופות הכי חזקות של האימונים שלי הייתה לי רוטינה של חצי שעה לפני האימון - כוס קפה, סרטוני מוטיבציה ושקט. והדרך משם לחד"כ הייתה בלי מילים וכל הRAGE היה נשאר בפנים עד שהיה יוצא על המוטות.
אני מאמין שזה קצת אקסטרים ולא כל אחד צריך לעשות את זה, אבל אפשר לעשות את זה חלקית.
כשאין לך כוח, תנסי להיזכר בלמה בכלל התחלת להתאמן, תחשבי על הטריגרים שגרמו לך לרצות לעשות שינוי ועל הסיטואציות היום-יומיות שברגע שקרו חשבת לעצמך "הלוואי הייתי במכון עכשיו להוציא עצבים" (במידה ואין לך סיטואציות כאלה, את ברת מזל רצינית ^^).
לגבי האימון עצמו - אני לא חסיד של מספר חזרות גבוהה בדדליפט. אני חושב שזה קצת ללכת על הקצה עם התרגיל הזה במיוחד עם כמה סטים. הייתי מוריד אותו לפעם בשבוע בחזרות נמוכות, אבל זה אני.
כן הייתי מוסיף אבל REVERSE HYPERS בצורה כלשהי(כי אין את המכשיר הייעודי בשום מקום) אחרי סקוואטים, וככה "מבטח" את הגב שלי.
עריכה:
אגב, לפעמים ההבדל בין "אין כוח" לבין "בוא נהרוג את האימון" זה 30-45 דק' נמנום לפני הקפה.
זה גם היה חלק מהרוטינה שלי 60% מהפעמים אגב .
אז איך באמת אתה מבצע אותו או מציע לבצע בהעדר מכשיר ייעודי?כן הייתי מוסיף אבל REVERSE HYPERS בצורה כלשהי(כי אין את המכשיר הייעודי בשום מקום) אחרי סקוואטים, וככה "מבטח" את הגב שלי.
בחדר כושר בישוב של ההורים יש מכשיר ייעודי לפשיטת יתר לירך - אז אני פשוט נשען עליו ומבצע את התרגיל ( זה יוצא קצת "אקספלוסיבי" כזה כיוון שאין שום תמיכה והזווית לא אידיאלית).אז איך באמת אתה מבצע אותו או מציע לבצע בהעדר מכשיר ייעודי?
ואיך אתה מעמיס משקל?בחדר כושר בישוב של ההורים יש מכשיר ייעודי לפשיטת יתר לירך - אז אני פשוט נשען עליו ומבצע את התרגיל ( זה יוצא קצת "אקספלוסיבי" כזה כיוון שאין שום תמיכה והזווית לא אידיאלית).
בחדר כושר איפה שאני משכיר אני אלך לכסא ואעשה זאת על ספסל שטוח (כשהרגליים בכיפוף ומתיישרות תוך כדי תנועת הפשיטה) .
אמנם שניהם לא אידיאלים כמו המכשיר הייעודי עצמו, אבל אני מאמין בלב שלם שזה עדיין תרגיל שהוא "מאסט".
אז בגדול - לנסות למצוא משטח גבוה שאפשר לבצע את התרגיל כשהרגליים ישרות לכל אורך התנועה/ ספסל ואז פשוט מקפלים את הרגליים כדי שלא יגעו ברצפה ומיישרים תוך כדי .
לא מעמיס כי כרגע אין אופציהואיך אתה מעמיס משקל?
המשקל מראה 54.2 באופן עקבי.
אני מתלבטת קשות אם להעלות ל1,700.
אתמול אכלתי 1,700.
אבל עשיתי זומבה, אז זה לא ממש נחשב.
אוף.
שתיתי אקסל, ואז התעכבתי ממש אז שתיתי גם שחור.
יוצאת לאימון רגליים ומקווה לטוב.
סקוואט:
חימום20*10
חימום 40*5
50*10
50*10
עלה לראשי רעיון מטורף : להעלות משקל.
התייעצתי עם המדריך והוא אמר שלדעתו אני יכולה ושאנסה.
55*12
וואוו!!! היסטריה!(1)
פשוט היסטריה!!!(2)
בחזרה ה7 חשבתי להניח, אבל המדריך אמר שאני יכולה עוד. ואשכרה הצלחתי 12 חזרות במשקל שהוא קילו תמים מעל משקל הגוף שלי. היסטריהההההה.(3)
55*7
אוקיי זה קשה חח והפעם הוא לא היה כאן לדרבן אותי ...
אבל מדריכה אחרת באה וציינה שאשמור על הברכיים, שקרסו לי קצת פנימה, ואז היא לימדה אותי לעשות לואו בר:
40*7
וואו זה שונההה אימל'ה.
מורידה משקל כדי להתרגל לטכניקה.
20*10
30*10
40*10
חזרה אחרונה מחורבשת. נפלתי קצת עם הגב... טוב, זה מובן. אני כבר גמורה חח...
אני אפילו לא יודעת איך לחשב את הנפח של מה שקרה פה...
יוצא לי משהו בסביבות ה-3225- 🤣🤣🤣
דד רומני:
חימום.
40*15
50*10
45*13
50*10
52.5*10
הפוגה של דקה בחזרה ה7. ואז השלמתי ל10.
-2710-
תגידו, פאמפ זה כשאתה מרגיש שהשריר שלך מנופח ועומד להתפוצץ?
כי אם כן - אני כולי פומפה מהלכת.
אגב, המאמנת המליצה לי לעשות פעם בשבוע אימון של מלאמלא חזרות עם משקל נמוך.
מה אתם אומרים?
היפטרסט:
55*12
60*10
60*10*3
-3060-
אימון עם מלאמלא שיאים ממש מגניבים D:
אני מרוצה!
מכאן אני רצה-אצה הביתה. (עד כמה שאני יכולה להניע את הרגליים שלי כרגע).
ישלי 5 דק להתקלח ולצאת לסיור בגלריה עם חברה (לא. לא מרצוני החופשי. זו מטלת קורס). היא רוצה שנאכל אח"כ משו בחוץ ואני קצת בהיסטריה(4) כי אני כבר על 1,200 קל'. מה שאומר שיש לי רק 400. או 500 אם אני מעלה ל1700.....
אוףףףף.
עידכון: בסוף אכלנו סודוך. המנה הייתה ככ קטנה שאשכרה הגעתי ההביתה ונישנשתי עוד סלט כדי לשבוע חחחח
מטורף לגמרי, את יותר חזקה מכמה מהמתאמנים שלי.
מטורף לגמרי, את יותר חזקה מכמה מהמתאמנים שלי.
המטרה שלך בטווח הארוך לפתח כוח מרבי בסקוואט, בנץ' דדליפט?o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
המחמאה הזו לגמרי מתברגת בטופ-5!! 🤯
כשהייתי בכיתה יא' ועבדתי במפעל בצק הייתי שותה אקסל - מאז אני לא יכול לראות את זה כי זה תמיד מזכיר לי לילות של הקאה. את צריכה לקבל צל"ש על זה(לא אבל באמת, תשתי איזה נס בכיתה תהני מהחיים).
דדליפט - זה בסדר, לא רואה בזה שום בעיה במנוחה 5 דק' בין סט לסט (בכללי אך במיוחד בדדליפט).
זה לא יתקע אותך מלהתקדם אלא להיפך.
מה שכן הייתי שוקל להוריד את מספר החזרות כדי שבאמת יהיה אפשרי להעלות משקלים.
לא יודע למה בראש שלי דדליפט וחזרות גבוהות זה big nono(אבל זה אני).
ריוורס - מה לגבי לקשור קפוצ'ון מסביב למותן? זה עדיין לא נעים?(שואל מהתעניינות).
לואי המליץ לגשת לתרגיל ממה שזכור אחרי סקוואטים דדליפט . ולבצע 3*10.
זה אחד הדברים שהכי עזרו לי בשיקום הגב .
המטרה שלך בטווח הארוך לפתח כוח מרבי בסקוואט, בנץ' דדליפט?
פאמפ זה זרימת דם מוגברת בשריר.
בעיקר כל תרגילי המשיכה עובדים על האצבעות. אבל אם יש לך אצבעות קטנות או סתם פיגור, תוכלי להוסיף תרגילים ספציפים לאמות.בדדליפט הבעיה העיקרית שלי היא להצליח להחזיק את המוט במשקלים הגבוהים. אתה מכיר אולי תרגיל ייעודי לחיזוק כפות הידיים והאצבעות? 🤣
את דתיה, ואני מאמין שלא תרצי להתחרות עם מכנסיים קצרות והכל, אבל תדעי לך שאת לא רחוקה מלקבוע שיא יפה אולי.אבל אני ממש נהנית מלהעלות משקלים ולהתחזק. כן :>
אני חושב ש LB זה בדיוק באמצע, לא מידי אחורי, ולא מידי קידמי. HB מעמיס על הברכיים מידי.חולה על התחושה הזו. ולמה את עושה low bar? זה יעבוד יותר על השרשרת האחורית ועם דדליפט זה מתכון מעולה לפיגור בארבע ראשי.
פאמפ זה זרימת דם מוגברת בשריר.
חולה על התחושה הזו. ולמה את עושה low bar? זה יעבוד יותר על השרשרת האחורית ועם דדליפט זה מתכון מעולה לפיגור בארבע ראשי.
בעיקר כל תרגילי המשיכה עובדים על האצבעות. אבל אם יש לך אצבעות קטנות או סתם פיגור, תוכלי להוסיף תרגילים ספציפים לאמות.
את דתיה, ואני מאמין שלא תרצי להתחרות עם מכנסיים קצרות והכל, אבל תדעי לך שאת לא רחוקה מלקבוע שיא יפה אולי.
אני לא מאמן נשים, אבל בהחלט היה מעניין לאמן בחורה עם מעל המשקל גוף שלה ל12 חזרות.
עזבי שלא ישמע שאני מנסה להסיט "כל כבוד בת מלך פנימה".
אני חושב ש LB זה בדיוק באמצע, לא מידי אחורי, ולא מידי קידמי. HB מעמיס על הברכיים מידי.